Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malülen emekli oldum. Kontrol muayenesi kaç kez istenir?

1yılın sonunda dün haberi aldım konturol muayenem olumlu olmuş konturol muayenesie kaldırılmış çok şükür allahıma darısı benim gibi olan akadaşlara

kerimc

Kerimc arkadaş hem emekliliğin hayırlı olsun hemde konturol muayenen kaldırılmış bunada cok sevindim darası benim başıma benimde telaşem bu ay içinde başlıyor ben yine 2 ay önceden başlayacağım yemin ediyorum bıktım sitresli yaşamaktan olup olmayacagimi bal gibi bilen devlet vatandaşla niye uğraşır bilmem ya dosyayi kapat yada bir karar ver tekerlekli sandalyeli onune gelmiş uzattikca uzatiyorlar şaka gibi geliyor ama vallahi prosodurlerim cogunu unuttum 2 yıl önceki zekam bile yerinde degil rabbim hayırlısıyla iyi bir sonuc alirim tekrar hayirli olsun KERIMC

Merhaba ben malulen emeklilikte kontrol muayenesi oldum rapor tekrar ankaraya gidiyor mu bide tahmini sonuç ne zaman belli olur Onkoloji %80 verdi tekrar maaş ala bilir miyim

kantutar42

kardeşim çok teşekkür ederim darısı sana ve bizim gibi olan arkadaşlara en sonunda rahatladım başına geçen bilir inan konrol muayenesi tekrar eziyet sil baştan tekrar lanıyor bana 1 kere verdiler konrol muayenesi kurtuldum seni muayene eden doktorunn kararı çok önemli doktorun kararını onaylıyorlarmıış ankara telefon numara sıkıntın olursa sana yardımcı olurum bendee bütün numaralar var

selimebg
selim evet tekrar istenebiliyor hatta 3kere 4 kere istelini duydum özellikle pkiyatri rahatsızlığı olanlardan ama derece %80 olması sgk açısında önemlideyil sgknın istediği malül emeklide rahatsılığın devam etmasi ve geriye dönüş olmaması yani iyileşmemen ben im raporum %60dı

Selam arkadaslar bugun 3.kez istenen kontrol mmuayenemi oldum ancak bir farkli oldu bu seferki 2012 de ve2014 de ftr ve noroloji bolumlerinden muayenem oldu 2016 da sadece FTR YANİ fizik tedavi muayenem oldu sormak istedigim sgk neden tek hastaliga dusurdu ve bu benim hayrimami halbuki bende en az 4-5 rahatsızlık mevcut cevaplarsamiz sevinirim

Valla kadermi desek vicdan mi desek bilmiyorum allah büyük doktorlarin yazdiklarina kaldi rapor 2 saat tekerlekli sandalyede bile oturamiyorum agridan zaten calisma gucum olsa bunu devletine birakmam calisirim korkuyorum ret gelecek diye ret gelmese bu seferde konturol muayene sitresi yerli hasta etti beni nedir bu zulum anlamadim

kantutar42 kardeşim sıkılmkta haklısın bu yolları bende geçtim allahtan sonu hayırlı oldun inşallah seninkide son olur en çok beni sıkan haklıyken haksız olmak çektiğin eziyet birtarafa sen aynı hastaneye gitti ben aynı üniverzte hastaneye gittim ankara senın öncekı dosyanı ve şimdiki dosyana bakacak ona göre karar vercek senden doktor tekrar gerek görmemiştir ona bakarsan bendende istemedıler ankara benden hasta kişisel öz bakımını yapa biliyormu ellerime baktı doktor yürümeme baktı birde kurul soru sordu okadar beni.m hastalığım ileryen hastalık onun için kaygılanma sonu hayırlı olacak inşallöah

insaallah kerimc kardeşim kafamı karıştıran dünkü muayenede sgk 'nin hastalığı 1 indirmesi nasil kanun ki beni görmeden sgk 'nin beni gormeden karar vermesi 2 sene once 3defa emar filmi cekmislerdi dün onada gerek gormedi doktor tahminimce ya konturol muayenesini 1 yila indirecek yada bozacaklar diyorum allah yardimcimiz olsun ama doktorun tavırları iyiydi yardimci olmak istedi tedavi amacli ben umudum olmadigi icin yatiş istemedim 1 ay sitres olacak ama hayirli sonuç ciksinda bakariz son durumlara tesekurler cevap icin

başka bir degendirmesi görüşü olan yokmu arkadaşlar

kantutar42 Daha önce malulen emeklilik başvurusunda bulunup ilk rapor sonrası tekrar ikinci bir hastaneye sevk edildiğinizde rapora yine ücret ödemek zorunda kaldınız mı?

Kerim yigit kardeş selamlar telefonum ariza yaptigindan dolayi cevap veremedim müjdeler olsun artik başimi egmeden emekliyim diyebilecegim konturol muayenem kaldirilmiş maluliyetin devamina postasi bugun ulasti allah herkezin gonlune gore versin diyorum 6 senelik cile son buldu agiz tadiyla emekliligimizi yasamayi nasip rabbim.... 2 soru ya gelince bu rapor islerinde ben hic bir zaman ucret odemedim zaten kurumun yazisi var butun masraflar kurumumuzca karsilanacak diye yazar hastaneye sevk islemlerinde allaha emanet olun

gözünnüz aydın allah kimseyi bu sıkıntıyla yaşatmasın yaşanbilir

Üst Alt