Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mart 2017-1.dönem 2022 maaşı ödeme günleri ve tutarları

iyiyi loris saolasın sende iyisin inş
evet kalem hanım 8 9 ay yoktum
interneti kapatmıştım şimdi yeniden açtırdım
hoşbulduk

[FONT=sans-serif]engelli aylıkları e devlette yansımış %70 üzeri 1620 tl[/FONT]

Bende 2022 3 aylik maaş için basvurmustum kabul edildi dediler Mart ayında ilk maaşını alacaksın dediler başvuru tarihim 16.12.2017 e devlete hala gözükmüyor neden acaba

evet arkadaşlar e-devlet te maaşlar gözükmektedir. Bir maaşı daha geride bıraktırk. Haziran da buluşmak dileğiyle hoşçakalın.

maaşlar gece 00,00 dan sonra görünür büyük ihtimalle

xxmehmetxx bu saat de gidip çekicenmi :) sistem onaylamışsa yani bu para bu tahrihde hesaplara güncellensin demişlerse geçmiştir hesaba

Yok

Baktım yok hesapta demekki sabah geçiyor hesaba

EVET baktım gidip yok aslında geçmesi gerekir demekki sabaha geçirecekler hesaba

E devlette ödeme hazir DIYO hani ödeme pehhhh beeee

Bu ptt hesabını nasıl kontröl edicez para hesaba GEÇER 4 saat sonra para yatmış DIYO ptt bu ne iş bu ne lahana turşusu ptt artık kendini geliştirmeli arkadaş hizmet bekliyoz

SMS ATSAK ÖGRENSEK O DA YOK BUDA YOK ŞUDA YOK EVET SAYIRDIM BASKILARI

ZİRAAT BANKASI OLSAYDI ŞİMDİ YATMIŞTI EVDE BAKIMLARDA HİÇ SEKMİYO YATIYO 12.30 OLDU MU HESAPTA PTT O YOK BU YOK ŞU YOK E NE VAR KARDEŞİM HİZMET

Bİ MESAJ SİSTEMİ GETİRİNKİ CEPTEN GÖNDERELİM YATMIŞ MI YATMAMIŞMI ÖĞRENELİM PARA YATIYO 2 SAAT SONRA MESAJ GÖNDERİYO HAYRET

BU İNSANLAR ZATEN ENGELLİ YA HİZMET VERİN İKİ DE BİR ATM YE Mİ GİDİCEK BU İNSANLAR PTT

Arkadaşlar maaşı bugün alabiliyomuyuz kesin bir bilgisi olan varmi

ergunhulya ödemeler yarın başlıyor gece 12 den sonra hesaplara geçer. gelçi bazen illere göre değişiyor İstanbul yok bu gün varsada bana yok :)

Bilgi

Ödeme günü 05 olupta çeken varmı çeken varsa bilgi versin

5'i pazara denk geldiği için ödemeler p.tesi başlar

Engelliler.gen de

Engelliler.gen de ptt KARTI olanlar pazar günü gelebilirler diyorlar gene de çeken olursa bilgi versin

😆😆 cekebilirler dediler ptt karti olan

Yok

Yok arkadaşlar yatmamış gece 12 den sonra bu şekilde parayı çeken var sa yazsın

Merak ettiğim şu gece 12 den sonra yatar mı para yatmazmı

SekerCocuk72 e-devlette 2022aylıklarına dair hiçmi bilgi görünmüyor? istersen tekrar dene. e-devlete kendi şifrenle gir ve 2022 aylıklarıyla ilgili ne yazıyorsa buraya kopyala. kimlik bilgilerini gözlemeyi unutma.

E devlet

E devlette gözüküyor maaş ödemeniz hazir DIYO ama ptt bügün baktım yok gece GENE bakıcam
Buraya da yazarım

@fkrtce eskiden ilk ödemeler zıraat bankasından yapılıyordu. o uygulama kalkalı çok oldu. 2022 aylıklarında ilk ödeme de dahil tüm ödemeler PTT'den yapılır/yapılıyor.

Soru

Bü gece yatmaz mı diyosunuz illa ptt açık mı olcak maaşların yatması için

ödeme günü 05 otomatik gecmiyomu bu maaşlar elden mi yatırılıyo 😊😊😊😊

Didradoooooooo

Bİ DUR CANIM İSTEYİNCE BASAYIM PARALAR GEÇSİN BÖLEMİ YANİ 😁😁😁😁😁😁

12 den sonra bakıcam ne oldu cıkar

Az önce PTT internet bankacılığından kontrol ettim. Maaş gece yarısından sonra hesaba yatmış. 1620 TL gözüküyor. Doğum tarihimin son rakamı 6.

arkadaşlar benim çoçukların tc kimlik numaraları birinin sonu 0 birinin 2 ama hala ödeme yapılmadı beni aydınlatabirmisiniz

e devlette gözüküyorsa yatmaması imkansız e devletten kontrol edin
eger yatmamışsa bağlı bulunduğunuz hükümet konagından aile sosyal brosuna sorun

tc ye göre verilmiyor doğum tarihinin son rakamına göre

Bilgi

Doğum tarihi 8 olanlar bğgğn 12 58 civarı hesaplarda olur

V068gj.png

Bedirhan2008 çocukların 18 yaş altı mı? ayrıca çocukların raporlarıyla birlikte vakfa ne zaman başvurdunuz ve size vakıf tarafından başvuru alındı belgesi ne zaman verildi?
çocuklarınız 18 yaş altı ise onlar adına 2022 engelli yakını aylıgına siz mi başvurdunuz?

SekerCocuk72 resmi göremiyorum buyultemedim. sanırım ödeme miktarı yazmıyor ama aylık durumunda "devam ediyor" yazıyor. sen bu ay ödemeni çekemedin galiba, ödeme yapılmamış sana?

orda başvuru tarihi 16.12.2016 sosyal yardımda kabul edildi dediler 15 marta postaneden al maşını dediler ama maaşlar 5 ve 9 mar tarihlerindeymiş

SekerCocuk72 ablası 16.12.2016 tarihin başvuru tarihin. aylık durumun "devam ediyor" şeklinde. yani aylığın onaylanmış. lakin e-devlette ödeme yok. işlemler mi tamamlanmamış ki mart dönem aylığın yatmamış? demek ki bu ay sana ödeme yapılmadı.

2022 maası 2119 lira aldım haziranda basvurma tarihim 06 .2014 ama hiç cekmedim para birikmişleri alabilir miyim neden 1050 değilde 2119 yattı eylülde ne kadar cekicem ?

Bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim?

E devlette cekeceğin tutar yazmıyor cektiğin tutar yazıyor.

Sanırım 1050 lira alacağım. :)

Üst Alt