Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mart 2017-1.dönem 2022 maaşı ödeme günleri ve tutarları

@arzualdogan rapor oranın kaç? başvuru e-devlette başvuru tarihi olarak hep ilk başvuru tarihi yazar. 2014 yılında başvurduysan o ilk başvuru tarihindir. sen haziran'da 2119 Tl aldıysan 2014 yılından sonra bir şekilde aylığın kesilmiş ve sonra yeniden başvurmuşsundur. ya da tarihi yanlış yazdın ablası.

rapor oranını söylersen eylül'de ne kadar alacağını yazarım:) bence rapor oranın % 40-69 :)

2014 bağlanmıs maas haberim yoktu gidip cekmedim bu ödemeyi alabilir miyim

@arzualdogan yönetmelik gereği 1 yıl boyunca aralıksız olarak maaşlar alınmayınca aylık kesilir. eger dediğiniz gibi 2014 yılında size 2022 engelli aylığı baglandıysa ve siz bir yıl boyunca hiç maaş çekmediyseniz aylığınız kesilmiştir. o paraları alma hakkınız yoktur.

siz 2014 yılından sonra yeniden hiç başvuru yapmadınız mı?
e-devlet şifreniz varsa 2022 aylığı ile ilgili bilgileri buraya kopyalayın ben bir bakayım durumunuza. yalnız buraya kopyalarken kimlik bilgilerinizi silin ya da gizleyin.

bu arada rapor oranınızı sormuştum. rapor oranınız kaç?

Üst Alt