Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mart ayı 2022 maaşımı alamıyorum, PTT'de görünmüyor..?

sputnik

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
2
hesabıma mart ayına dair param yatırılmamış PTT de para görünmüyor veznesinde.
2011 aralık ta 986 tl cekmiştim ondan önceki de 25 agustos 2011 de 1011 tl yatmış çekilmediği için iade görünüyor (bunu nasıl geri alabilirim) döküm olarak verdiler
mart ayındada 1030 tl civarı almam gerekli ancak para falan yok.
bu konuyla ilgili ne yapmam gerek SGK kesenekte sorgulatıyorum AKTİF deniyor maaş (1 aylık) 337 tl görünüyor fakat yatan para yok
YARDIMCI OLURMUSUNUZ

merhaba
bende annemin 2022 maaşını alamıyorum ptt görünmüyor 8 austos 2011 de 1011 tl yatmış çekilmediği için kuruma iadedilmiş görünüyor sgk gitim biz ilgilemiyoruz dediler sosyalyardımlarkurumuna gittik kurumlararası devir var onuniçin ödmeler durdurldu deniyor en son bugün
kaymakamlıktan özürlü aylığı işlemlerini yapıldığı yer orada dilekce yazıp pirimsiz ödemeler kurumuna göderdik mart ayının 5 den beri sgk
dolşmadığım kurumu kalmadı kimse net birşey söyleyemiyor nedenini bildirmiyor lütfen birbilgi edinirseni buradan paylaşırmızınız teşekkürler

elmas hanım yapmanız gereken primsiz ödemelere posta ile bir dilekçe yazmanız gerekli ve tutarı talep ayrıca maası çekemediğinizi belirtin gerekli bilgileridi ekleyin ben primsiz ödemeler ile telefondada görüştüm daha önce bu alınmamış tutar nedeniyle mevcut aylıgında tahakkuk etmediği belirtildi sanırım sizin durumda aynı evrakta kısa sürede işleme alınır

İşin çözüldü mü sputnik?
Mart dönem aylıgını çekemeyen başka arkadaş var mı?

çalışanlar çekebilirmi ben çalışan özürlüyüm ne için bu mekliler içinmi

Kalem;

malesef melek hanım bu gün faks ile ve posta ile dilekçeyi yolladım hesaplamalarım dogruysa 2000 tl yi geckin bir miktar almam gerekiyor. ankarada primsiz ödemeler ilede görüştüm senin burada 1011 tl paran var bunu almadıgın için bu alacagın parada gönderilmemiş dendi. Ve bu parayı talep eden bir dilekçe yolamam istendi. şimdilik durum bu herşey normal görünüyor durumda bir değişiklik yok açıkcası

Bir şekilde 2022 aylıklarını çekmemiş iade söz konusu olmuş kişilerin Mart dönem aylıklarında sorun mu oldu acaba?
Bu açıdann soruyorum sputnik.

Daha önce tüm aylıklarını zamanında çekip sadece Bu Mart dönem aylıgını çekemeyen oldu mu? Yani aylıgı PTT'ye yatırılmayan?

Yazdıgını şimdi okudum sputnik. Tskler.
Peki diğer mart dönem aylıklarını çekemeyen arkadaşlarda da mı boyle oldu acaba?
Şunun için soruyorum.
Toplu paraların gecikmesini gundeme getirirken ayrıca bu çekilemeyen aylıkları da sorgulatacgım.
Boyle bişi olmamaıştı daha once çünkü. Sorun mu var başka diye meraklandım.

Melek hanım bu konuda geçmişten gelen bir tecrübem yok açıkcası ilk defa karşılaşıyorum ancak gerçektende 1011 tl PTT beklemiş 2011 aralık maaşını çektiğim 9 aralıktan bir önce ki gün yani 8 aralık 2011 tarihinde iade edilmiş PTT den çıktıda aldım detaylı olarak ancak enterasan durum benim orada adıma para bulundugundan haberim yoktu

arkadaşlar çalışanlarmı cekiyor bunu deim kimse dikate almadı galiba kimler lıyor bu parayı ssk lılar lamıyormu

karatas_52;

seninle alakası yok karatas bunun çalışmayanlara ödeniyor PRİMSİZ ödemelerden bahsedıyoruz SGK ya baglıdır. sen çalışyorsan 1800 gun veya 3600 gunle emekli olursun ozaman malüllük maası alırsın

Kalem hanım manisa turgutluda bir arkadaşda aynı durumda iade olan maaşından dolayı mart ayı maaşınıda alamadı

bu maaş konusunda böyle bir deneyimi olan veya bilgisi olan yok mu arkadaşlar. ne kadar sürer bu mevzu yoksa bir 3 ay daha beklenir mi !

sputnik;

Aynı sorun bende de mevcut dilekçem bugün primsiz ödemelere ulaştı.
Bakalım ne kadar süre bekleyeceğiz.

birde 2022 maaşlarının aylık olarak ödenmesini isteseydin dostname.3 ay çok uzun süre. ve toplu maaşları hala alamadık bu kadar gecikmesi hiç normal değil.onuda dilekçende anlatsaydın keşke

açıkcası çok ilginç bir durum bugün ankara ile görüştüm görvelilerle vermeme gibi bir durum yok zaten bu iade olan tutar için evrak gönderilecek ve tekrardan ziraat şubesinden çekilecek devamındada ptt kartınızla albilirsinz deniyor yatırılmayan mart maaşı için süreç böyle işleyecek sanırım

sputnik;

Hangi numaradan ulaştınız acaba ? Ben 3 gün devamlı aradım telefonumu açan bile olmadı.

ben maaşların alınamamasına değilde 3 ayda alınmasını anlamsız buluyorum neden evde bakım maaşı alanlar ve diğerleri her ay maaş alırken engelliler asıl muhtaç olanlar asıl hakedenler neden 3 ayda bir alıyor onu anlamıyorum mantığa çok aykırı ve çok saçma bunu bi önce giderin gerisi çorap söküğü gibi gelecek ve düzelecektir

0312 458 12 05 - 10 - 15 -20 bu numaralardan biri mutlaka düşer arayıp öğrenebilirsiniz görevlilere sorarak.

Kalemin dikkatine Bende mart 2012 özürlü maaşımı ptt den çekemedim hesapta para olmadığını söylüyorlar. (Benim birikmiş param falan yok zaten) şimdiden teşekkür ederim..

arkadaslar aynı olay benimde başima geldi ve eskiden bağkur a kayıtlı olduğumdan dolayi maaşim iptal edilmiş oysa ben 2000 yılında bağkuru iptal etmiştim yarin bunlar için bir dilekce yazıp ankaraya yollayacam ve iyice araştırın ayni olay başiniza gelmiş olabilir...

bende mart 2012 maaşimi alamadim ne yapmam gerek yardimcli olursaniz sevinirim

muzo_74;

yukarda verdiğim numaraları ara yardımcı olurlar neden alamadığını öğren önce sonra ne yapman gerektiğini sor

aradim numarayi düşürümedim 144 aradim dilek ce yaz dediler dilekce gönderdim kabul olursa

Arkadaşlar 144 ü falan aramanıza gerek yok size sadece durumunuzun aktif olup olmadığını yani maaşınızın kesilip kesilmediğini söylüyorlar. Bunu bağlı bulunduğunuz Bağkur ilçe müdürlüğünden öğrenebilirsiniz zaten.
Eğer maaşınız kesilmemişse yani aktifse yani devam ediyorsa en büyük sebebi ilgili bakanlığın el değiştirmesidir çünkü artık bizden
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı sorumlu bizim yapmamız gereken varsa PTT kartla ATM lerden yoksa postaneden maaşımızın yatıp yatmadığını Haftada bir kontrol etmek. Evet biraz geç alacağız

muzo_74;

nasıl olur o numaralarla ben sürekli görüşüyorum :)
meseleyi iyi irdelemek gerek aile sosyal politikalarla alakası yok bu durumun işlemler ankaradaki merkezle alakalı bu dileklçeler yollananlar işleme konulup adreslere evrak gönderileceği belirtiliyor paranın yatmayışının sebebi önceden yatan paranın tekrar primsiz ödemelere iadesidir İCRA bölümünde tutuluyor orası ilede görüştüm dilekçe işleme konulup adrese gönderilince para serbest kalacak dolayısıyla bu tekrarlanan bir durum gibi görünüyor başkalarıda aynı durumla muhatap

merhaba arkadaşlar 2012 mart dönemine ait maaşlarını alamayan arkadaşlar bi sonuça ulaşabildiyseniz buraya paylaşırsanız sevinirim
benımde aylık durumum aktif ama armadıgım hiç bi numara kalmadı kımse iç acıcı bi cevap yazmıyor bu konuda bi sonuc alan arkadaşlardan cevap beklıyorum sevgiler

Melek Hanım bende mart dönemi maaşını hiç bir problem olmadan alamayanlardanım kesin bir bigisi olan himseyi bulamadım benim öğrenmek istediğim sebep ne olabilir??

Karabulut ve Murat Atilla,

Şuradaki dilekçeyi kendinize uyarlayınız ve bu dilekçeyi iadeli taahhütlü olarak gönderiniz. ayrıca faks da çekiniz gerekirse:Zamanında Çekilmediği için Kuruma İade Olan Aylıkların Hesaba Yatırılması için Dilekçe Örneği

Gönderilecek adres : Primsiz Ödemeler Genel Müdürlüğü Tuna Caddesi No:7 Kızılay /Ankara

Arkadaşlar yaşadığımız bu sorunları ilettim. Muhatap bulma sorunlarını vs diğer aksaklıkları. Ona göre önlem alınacaktır.
Şimdilik biz bildiğimizi uygulayalım. SGK primsiz ödemeler halen parayı yatırdıgına göre siz yukarıdaki dilekçeyi SGK Primsiz Ödemeler Sosyal Yardımlar Daire Başkanlıgına gönderin.

Primsiz Ödemelerin devri ile ilgili güncel bilgiler ve sorunlarımıza yönelik cevaplar gelince buradan paylaşırım sizlerle. Burada dile getirdiğiniz tüm sorunları ayzılı olarak ilettim. Ankara'dan ilgileneceklerdir.

Şimdilik dilekçe gönderin. dilekçeniz işleme alınıp gereği yapılacaktır.

Teşekkür ederim canım Melek ablam. Sen bir bir meleksin :D

sputnik kardeşim zaten Primsiz ödemeler Aile ve sosyal Politikalar Bakanlığı na bağlanmış durumda bunu bugün primsiz ödemelerdeki memurdan öğrendim diğer arkadaşlarında dikkatine!!!

kalem hanım

yaklaşık 6 yıldır kesintisiz olarak aldığım 3 ayda bir maaşımı 01,03,2012 tarihli mart ayı maaşımı alamadım... Maaş Sorgulamasında GEÇİCİ DURDURMA var. tel açtım sebebi yeni rapor çıkartmanız gerektiği için olabilir dediler... raporum sürekli dedim o zaman dilekçe yazın bize durumunuzu belirtin dediler dilekçe yazdım raporumun fotokopisini de dilekçeyle birlikte gönderdim 10 gün oldu gönderdiğim cevap gelmedi bana bilgi verirseniz sevinirim sakatlık maaşı alıyorum sadece 3 ayda bir 630 lira şimdiden tşk ederim.

Üst Alt