Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mart ayı 2022 maaşımı alamıyorum, PTT'de görünmüyor..?

açıkcası daha bekleyeceksiniz hemen gelecegını sanmam olmazsa tekrar ilekçe yazın mesela 1 ayı doldurunca cevap gelmezse

kalem hanim her haklarimi kullandim ve dilekcede yazdim primsiz ödemelere hala maaşimizn neden yatmadgi konusunda net cvp yok diger arkadaşlar gununde almişlar sorun nerde anlamiş deglim ve hala maaşim yatmamiş
aktif olmasina ragmen sorgulamada

sputnik;
Sizin verdiğiniz numarlardan birisini aradım yardm sever bir bey ile karşılaştım sağolsun.

Daha geçtiğimiz yılın 12. ayının dilekçelerini işleme alıyoruz 6 ay gibi bir süre bekleyebilirsiniz dedi ne yazık ki.

yapma ya :) nezaketli insanlar orası doğru çok iyi niyetli yaklaşıyorlarda bürokrasi devletinde çarklar kaplumbağadan yavaş ilerliyor açıkcası zaman geçtikçe şaşkınlık içinde kalmamak elde değil devlet borçlanma fazini uygulasınlar o zaman en azından üç beş üstüne koyardı

yoldaş maaşini aldinmi bir gelişme varmi bilgi felan

yok muzo baksana bilgi paylaşanlara göre daha beklemek gerekecek :) olurda böyle dilekçe vs. yazıp sonuç alanlar zaten paylaşmalı ve burada yazmalı konu açıldıktan sonra bir çok kişi dilekçeyle başvurdu zannediyorum önceliklerde yazabilir bir gelişme olursa zaten yazarım size

2022 mart dönemi ödemeleri

Arkadaşlar BİMER e internet üzerinden de baş vurmuştum.Bu gün şöyle bir mail aldım paylaşmak adına........

[FONT=Tahoma] bilgiedinm​e@basbakanl​ik.gov.tr
[/FONT]
Kişilere ekle[FONT=Tahoma]Kime: muratatilla01@hotmail.com

[/FONT]

[FONT=Tahoma]

TARİH/SAYI: 04.04.2012 / 125628 SAYIN MURAT ATİLLA T.C. Kimlik No: 30476......Adres: Yeşilyurt mahallesi .............. Seyhan/ADANA ADANA E-Posta Adresi: muratatilla01@hotmail.com Başvurunuz bugünkü tarih (06.04.2012) ve 183366 Sevk :Sayısı ile ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI na yönlendirilmiştir. BAŞVURU TAKİP YOLU: Başbakanlığın (basbakanlik.gov.tr) web sayfasında sol alt köşede yer alan “Başbakanlığa istek ve şikayetlerinizi bildirin” başlığından sonra BİMER logosunu tıklayınız. BİMER sayfasında üstte menü yer alıyor. Başvurunuzla ilgili gelişmeleri menüdeki “Başvuru Sorgula” başlığını tıkladıktan sonra size verilen tarih ve sayıyı yazarak takip edebilirsiniz. Bilgilerinize. T.C. BAŞBAKANLIK Bilgi Edinme Birimi Başbakanlık Merkez Bina Bakanlıklar 06573 ANKARA Ayrıntılı Bilgi İçin İrtibat: Ş.Köymen Telefon: 0 312 422 26 44 Faks: 0 312 422 26 67 E-posta: bilgiedinme@basbakanlik.gov.tr Elektronik ağ: ...:::<<< | BAŞBAKANLIK ANA SAYFA |>>>:::... Başvuru : Ben Murat ATİLLA 746912112 sicil numarası ile Primsiz Ödemeler Genel Müdürlüğü nden 2022 Özürlü maaşı almaktayım fakat en son mart 2012 dönem maaşım hesabıma yatırılmadığı için halen alamadım. gerekli işlemlerin yapılarak maaşımın hesabıma yatırılmasını ve tarafımın bilgilendirilmesini Saygılarımla Arz Ederim

[/FONT]

ARKADAŞLAR merhaba bu 2022 maaşı kaç ayda belli oluyor ben 12.10.2011 de başvurumu yaptım rapor %90 geldi ama hala bir gelişme yok nezaman sonuçlanır acaba ? evrak takibnde bulunmuyor diyor

SAVAŞ75;

yaklaşık 5 - 6 ay sürer zaten sana evrak gelir o zamanda gider paranı alırsın evrak sorgulamada aşamaları görebilmen gerek

Savaş 75 çok daha uzun süren arkadaşlar biliyorum 1,5 yıl gibi bak sana şunu söyleyeyim bu defa 144 işe yarıyor ara durumunu anlat.Bahsettiğim çok uzun süren arkadaşlar eskiden 170 vardı onu aradılar bir hafta sonra işleri oldu benim bildiğim bu kadar umarım yardımcı olmuşumdur.144 ü ara benimkide 8 ay sürmüştü aradım 15 gün şürmedi Primsiz ödemelerin para ödeme evrağı geldi

az önce internetten sgk sorgulamasında evrak takip bölümünde 2022 ile ilgili primsiz ödemelere gönderdiğim dilekçenin teslim tarihinde elden teslim alındığı ve zimmetten çıkarıldığı yazıyor (ptt kargo ile ilettiğim dilekçenin teslimat tarihiyle parelel) bugün içinde bir işlem gerçekleşmiş aynı şekilde 2 işlem uygulanmış elden teslim edilmek üzere işlendi ve zimmetten çıkarıldı gibi bir bilgi okuyorum işlem tarihi bugünü göstermekte. Bu durumda sanıyorum ki yakında takriben 3- 5 gün içinde iletilmek üzere bir evrak gönderilmiş olabilir.

bu arada bu işlemler SOSYAL YARDIMLAR DAİRE BAŞKANLIĞI EVRAK İNCELEME VE KAYIT SİSTEMİNCE gerçekleştirilmiş.

konu başlığındada belirtigim konu üzerine parası iade olmuş ve dilekçe ile başvurmuş olanlar şu adresten EvrakIzle.jsp sorgulama yapsınlar T.C. numaraları ile bunun dışında ikinci bir varide nolu evrak ta varsa iade olan paralar serbest bırakılmıştır yinede primsiz ödemeleri arayıp direkt sorun oradan alacagınız bilgiye göre bankaya gidebilirsiniz bugün görüştüm gidip paranı çekebilirsin dediler bankaya henüz ulaşmamış olacakki evrak işlemi bir hafta sonra gelmemi önerdiler ziraat bankasına yansıması 15 gün süre alabilir eve evrak gelmesini beklemenize gerek yok sicil numaranızla gidip çekebiliyorsunuz

merhaba arkadaşlar bende annemin mart dönem maaşını almamıştım ve dileçe göndemiş bekliyorduk
bugün aile ve soyal yardımlar müdülüğünden gelen mektupta mart dönem maaşını ve auğstosta geri giden parasını ziraatbankasında tc numası ile alabileceğimiz yazıyordu ve öğleden ziraatbakasından paranın hepsini çektik.Buradan bilgi paylaşımında buluna tüm arkadaşlara çok teşekkürler umarım enkısa zamanda sizlerde maaşınızı alırsınız saygılar

merhaba sputnik arkadaşım evrak izle linkinden evraklara baktıgımda gönderdigim 2 dilekcemide gördüm tşk ederim biri ocak ayında ait zimmetten cıkarıldı diyor ikinci dilekcemde mart ayına ait ordada zimmetten cıkarıldı diyo ama tarafima herhangibir yazı gelmedi bu konuda ne yapmam gerek gerekirse buraya telefon numaramı yazayım cagrı bırak bu konuda konusalım sıkıntılı dönemdeyim :)
0544 675 00 84

PALESTİNE_25;

eğer tek dilekçe gönderdiysen orada ikinci bir işlem görüyorsan büyük olasılıkla iade edilen ve alamadıgın para için p.ö.m. serbest bırakma işlemi gerçekleştirmiş olabilir ben bugün bir kaç saat önce bankadan çektim banada herhangi bir evrak gelmedi numaraları paylaşmıştım ancak kesin bilgiyi ilgili kurumdaki kişilerden öğrenebilirsin ben nacizane yardımcı olmaya çalışıyorum sizlere şimdi aşağıda vereceğim numaları arayın orada ki yetkililere durumu izah edip t.c. kimlik numaranızla durum sorgulaması yapmalarını rica edin eminim yardımcı olacaklardır zaten hesabınıza yatırılmış ise herhangi bir ZİRAAT şubesine gidip sicil numaranızla ve kimliğinizle adınıza yatan miktarı çekebilirsiniz.

PRİMSİZ ÖDEMELER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ : 0312 458 12 05 -10- 15- 20--- 0312 458 11 54 - 55-56-57-58

önçelikle ilginden dolayı tşk ederim sputik arkadaşım....

2 tane dilekçe göndermiştim her 2 dilekcemde elden sevk edilmek üzere işlendi ve zimmeten cıkarıldı diyor... son dilekcemın zimmeten cıkarılma tarihi 03.04.2012 dir

AŞAGIYA KOPYALIYORUM BUNA GÖRE Bİ BİLGİ VERİRSİN

110.01.2012 SOSYAL YARDIMLAR D.B. EVRAK İNCELEME VE KAYIT SERVİSİNE ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
210.01.2012 SOSYAL YARDIMLAR D.B. EVRAK İNCELEME VE KAYIT SERVİSİNE ZİMMETTEN ÇIKARILDI

merhaba sputik hazır uyumadan şunuda sorayım sana bankaya ne adı altında gidip işlem yaptın onuda yazarsan sevinirim

sana dediğim gibi yukarıda paylaştıgım numaraları arayıp sormalısın. eger sana olumlu cevap verırlerse herhangı bır zıraat bankasına git görüş orada yardımcı olurlar sicil numaran ve t.c. kimlginle gitmen yeterli diye düşünüyorum

ne demek istedigini gayet iyi anladım.... senınde evrakizle sisteminde benım evraklar gibi mi..?

ben bir dilekçe yollamıştım teslim tarihini biliiyordum takip etmiştim teslim tarihine parelel işlenmiş ikinciside yaklaşık bir ay sonra oluşmuş zaten bende yetkili kişilerle görüşünce ikinci evragın oluştugu gün para hesabıma yatırılmış oldugunu öğrendim denklemi böyle kurmuş oldum senin anlayacagın.

merhaba sputik arkadaşım yukarda vermiş oldugun numarayı aradım memur arkadaş sagolsun yardımcı oldu önümüzdeki cuma günü bankaya git paranı al dedi ayrıca ilginden dolayı tşk ederim kal saglıcakla.....

haydi bakalım iyi günlerde harca paranı

Bankaya gittiğimizde bu iade paralar için ne deyip almamız gerekiyor acaba ? En son toplu para alacağımda paramı alabilmek için şube müdürüne kadar gitmem gerekmişti gişedekiler anlamamıştı.

Bu arada bende aradım cuma günü gidin alın dediler.

Dostname;

yanınızda bir refakatçı falan alın ne demek vermiyorlar size en yakın ZİRAAT bankasına gitmeniz yeterli allah rızası için mi veriyorlar sizin hak etmiş olduğunuz para bankanın şube çalışanı altı üstü iki tuşa basıp işlem yapacak müdürlük bir şey yok ki bu işte önceden de belirttim SİCİL numaranız ve T.C. kimliğinizle gideceksiniz durumu izah edeceksiniz hepsi bu.

Arkadaşlar 2022 özürlü maaşı Mart dönemi ödemesi için gerekli evrak dün itibariyle elime geçmiş bulunmaktadır.Bu günde gidip çekmeyi düşünüyorum.

Bu süreç içerisinde benim anladığım, ilgili makama yazılan dilekçeler 30 ila 35 gün arasında okunup değerlendirilip tarafınıza bildiriliyor yani bir taraftan da yanlışlık düzeltilmiş oluyor.

Arkadaşlar Paramı çektim ama 1360 TL olarak.Halbuki benim 674 TL Mart dönemi maaşımdan başka alacağım yoktu.Gelen evrakta da o Rakam yazıyordu zaten. Herhangi bir bakım parası da almıyorum zaten.Fazla rakam Haziran dönemi maaşı olabilir mi? Bilenler ilgilensin lütfen

Mezmerdek:)
Haziran dönem aylığı o paranın içinde asla olamaz:) Böyle bir şey mümkün değil. Haziran dönem aylığını doğum tarihinin son rakamına göre Haziran'da herhangi bir PTT şubesinden çekebileceksin.
2012 Mart dönem aylığı da 674 TL değil 686 TL'dir. Bunu da düzeltelim.
Şİmdi sana bazı sorularım olacak cevaplar mısın?
1. Evrak takip'e bakar mısın? Online ödeme tutarı ne kadar yazıyor? Kaç tl?
2. Bu online ödeme tutarında yazan toplu paranı Zıraat Bankası'ndan çekmiş miydin?:)

Toplu paranı çekmeme gibi bir ihtimal goruorum ben nedense:)
BU ihtimali düşünerek sorayım:
2022 aylıgı için kaymakamlıga hangi ayda başvurdun? kaymakamlıga başvuru formunu hangi ayda teslim ettin?
Evrak takipte online ödeme tarihi karşısında hangi tarih yazıyor?

mezmerdek gule gule harca parani benim tahminim haziran ayi maaşida yatmiş olabiir derim ama kalem hanim daha bilgilidr

Melek abla;

Online Ödeme Tutarı : 1.887.68 yazıyor Bu paranın hepsini ziraat bankasından çekmiştim. Kaymakamlığa Temmuz veya Ağustos 2010 da başvurdum.
Evrak takipte online ödeme tarihi karşısında : 03.08.2011 yazıyor. Birkaç gün önce bankaya parayı çekmek için gittiğimde gişe görevlisi memurda bedensel özürlü olduğu için benimle ilgilendi sana 686 TL daha gelmiş, 674 TL ile birlikte ödüyorum dedi ve bana 1360TL ödedi.Bu 674TL yine bana bir kaç gün önce gelmiş olan bir evrakta yazıyordu (2012 mart aylığı alamadığım için yazdığım dilekçeler karşılığında olması lazım)ve istediğim ziraat bankasından çekebileceğimi yazıyordu.memur işlemleri yaptı iki dekontu da imzaladım bana dekont nüshaları ve bahsettiğim gelen evrağı da vermedi.

Ablam benim:) Eylül dönem aylıgını da çekmemişsin sen:) O 1030 TL işi çözüldü şimdi:)
Eylül ve Mart dönem aylıgını vermişler sana:)
Eylül dönem aylıgı: 657 TL
Mart dönem aylıgı: 686 TL

Online ödeme tarihin: 03.08.2011
Yani toplu paran 2022 aylık başlangıç tarihinden itibaren Eylül dönem aylıgına kadar ödenen tutar bu durumda:)
Toplu paranın içinde Eylül dönem aylıgı yoktu yani:)

Güle güle harca ablası:)
Bi sn dur hesabı teklrar yapıcam:) Bugun Cuma baya yorgunum kafam durdu, bekle bi sn...

Yahu senin online ödeme tarihin 03.08.2011 ise toplu paran Eylül dönemine kadar ödenir.
Ablacım Eylül dönem aylıgı 674 Tl
Mart dönem aylığı 686 tl
Bunlar sana şimdi ödenen para.
Ama Aralık dönem aylıgın nerede? çekmiş miydin Aralık dönem aylıgını? 657 Tl olacak o da.
Online ödeme tarihini yazdın. Bu durumda bu 3 dönem aylıgını çekmen gerekiordu çekmemişsin. Eylül ve Mart dönem aylıgı gonderilmiş sana.
Aralık gönderilmediğine gore Aralık dönem aylıgını ya çektin ya da o da PTT'dedir:)

Üst Alt