Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mart ayı 2022 maaşımı alamıyorum, PTT'de görünmüyor..?
Mart'a kadar değil ablam Aralık dönemini çekmişsin ama demek ki Eylül dönem aylıgını da çekmemişsin sen PTT'den. Eylül dönem aylıgını PTT'den çekecektin çünkü (toplu parana dahil değildi EYlül dönem aylıgı).
Şİmdi gördüğün gibi hesap ortaya çıktı. Her şey ylunda. Mart ve Eylül dönem aylıgı ödendi. Aralık dönem aylıgını da sen çekmişsin.
Her şey yolunda şükür. Güle güle harca Eylül ve Mart dönem aylıgını.
Haziran dönem aylıgını PTT'den çekmeyi unutma aman ha diyim
Mesela şunuda yapabilirsin PTT den para çektiğin zaman gişedeki görevliden bir dökümantasyon talep edebilirsin böylelikle önceki işlemlere ve yatan miktarların yatış tarihine parelel çektiğin tarihte yer alır detaylı bir hesap hareketi yani
Bugün yani 11.03.2013 tarihinde PTT ye gittim katım pasif konumdaydı içeri girip ktif ettirdim sonra kontrol ettiğimde 6 TL kadar para gördüm.Daha yatmadığını düşünerek biraz oyalandım sonra tekrar kontrol ettim ama gene aynı miktar vardı.İçeri girip gişe görevlisine sorduğumda benim paramın 7 martta yattığını söyledi şok oldum.İmkansız almadım ben para dedim sonra sisteme girip döküm baktıklarında bana 07.03.2013 tarihinde 15 TL yattığını söylediler.Bende neden o kadar az dedim bana görevli bir SGK yurdunda yada bir bakım evinde kalıp kalmadığımı sordu bende hayır dedim kira evimde kalıyorum kendimin dedim.Başkalarıda var bu şekilde az yatan dedi.Ne yapılır ne edilir bilmiyorum belkide düzeltilir.
Melek hanım merhaba yorumlardan anladığım kadarı ile sizin bilginiz var benim babam yaklaşık 35 yıldır üç aylık maaşdan yararlanıyordu şuana kadar hiç yatmamazlık yapmadı geçen hafta yatması gereken üç aylık maaşı hesapda görünmüyor ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilirseniz sevinirim.