Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mayıs ayı evde bakım aylığı alan var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rap43

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
evet arkadaşlar benim yapmış olduğum saçma olabilir fakat ben şimdiden bu konuyu açim istedim neyse mayıs ayı bakım maaşlarını alan arkadaşlarım buraya yazarsa sevinirim hepimizin bildiği gibi bu işler kimisi duala kimisi günün belli olmasıyla oluyo :)

peki o zaman arkadaşlar sizlerden yazdıklarım için özür diliyorum saygılar...

merhaba arkadaşlar sgk nın evrak takibinde online ödeme olarak para gözüküyor inş bankadada öle gözüküyordur haber verim dedim ordan takip edebilirsiniz:)

arkadaşlar bi uarı yapmak istedim saglık raporu sürekli olmayanların sağlık raporunu yenilemezlerse maaşları yatmıyor bilgilerinize

bu ay bakım aylıgı alan yokmu

bu ay bakım aylıgı alan yok galıba geçen ay samsun ayın 7 sınde aldı

ewet bu ay bende şaşırdım geçen ay milled yazmaya başlamıştı ama bu ay kimse hiç bişi yazmadı alan yok galiba nese napalım beklemekten başka çaremiz yok :)

catlanman adamı taaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
korkman paralar bıtmezzzzzzzzzzz sızede bızede onlarada sunlarada yeter.
malum dun hidrllez dı anca bugun gottoler postaneye aksama
sorar ne aldıklarını yarına yazarım.

Sn. arkadaslar anam geldı 15 ıtıbarı ıle 525 aldım dedı bız evde 2 kardes alıyoz toplam 1050 lıra almıs allah berket versın.

MAYIS MAASI ALAN ILLER
TARİH -- İL - TUTAR
05 mayıs ISPARTA - - 525

______
arkadaslar asagıdakı lıste gecen ayın malesef caktık turkıyede ewde bakım aylıgı alan 23 ılmı var sonucta bu cıkıyo. umarım mayısta bu ıl sayısı artar.
NISAN MAASI ALAN ILLER
05 nisan ISPARTA - - 520
07.nisan SAMSUN belırtılmemılş
08 '''' canakkale - - 510 lıra
09 '''' BURSA - - 520
09 ''' MANİSA - - 520
09 ''' Kütahya - - 524
13 ''' YALOVA - - 522
13 ''' DÜZCE - 522
15 '' BALIKESİR - 524 TL.
15 '' Eskişehir
16 '' Tekirdag
16 '' Ankara - - 524
16'' Antalya - - 520
16'' SİVAS - - ???
19.'' İZMİR - - 520
19'' AFYON - - 522
21''' Kocaeli
22''' ş.URFA - 522
22'' Karabuk 510
27''' G.Antep - 512
27''' İstanbul - 512
29''' NİGDE - 522
30'''ADANA-522

allah güle güle harcatmak nasip eylesin arkadaşım saygılar:)

a_slmn :) bu konunyla sanırım bence en saGLIKLI YORUMU PAYLASIMI sız yapıyorsunuz herkes adına teşekurederım..
ARKADASLAR KONU DISINDA DERDINIZI YAZMAYIN LUTFEN SADEE ALAN İL'ER YAZSIN...
BAZILARI ANLAMA ÖZÜRLÜ SANIRIM.GECCMIŞ OLSUN..

arkadaşlar istanbulda 21 inden önce yatmıyor

dikkat etmemişsiniz demekki:) nisan ayı alan iller onlar.kalabalık yapmış.ne gerek vardıki arkadaşlar.uzatmışsınız.

[SIZE=3]MAYIS MAASI ALAN ILLER[/SIZE]
[SIZE=3]TARİH -- İL - TUTAR[/SIZE]
[SIZE=3]05 mayıs ISPARTA - - 525[/SIZE]
[SIZE=3]06 ''' Canakkale - - 524[/SIZE]

s.a arkadaşlar bu maaşları ayın belirli günlerde yatırsalar acaba olmazmı?

bu konu hakkında yeni bir konu açarsanız inanın çok cevap alırsınız şafak75 kardeşim,bu sayfa sadece mayıs ayı bakım aylığı için açıldığından cevap alamaya bilirsin... sevgiler

ser-vet Katılıyorum ayrıca Sadece konu ıle ılgılı yorum yapılırsa cok guzel olur...
Myıs evde bakım aylıgı ıcın acılan konu,nerelere tasınıyo...

peki alabildinmi arkım bankadan ben baktım hala yok o yüzden sordum

kütahya merkezden alan varmı.bi bilenden cevap............

Evde bakım.

saygıdeğer dostlar; selamlar ankara nın evde bakım maaşı yatmış mıdır yada en geç ne zaman yatacaktır?

evde bakım maaşı

ankaralı arkadaşların dikkatine; ankara nın engelli evde bakım maaşları perşembe günü öğleden sonra yatacaktır..

Slm

Bakım parası enternetten görünürmü acaba

bakım parası için 8 ay kadar önce evrakları düzenledik 3 ay öncesine kadar eve yetkililer geldiler ve üzrinden 1 gecti halen para yok birde s.g k sorgulama yaptığımda böyle bir kayıt bulunmamaktadır yazıyo acaba evrak iptalmi edildi teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt