Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mayıs ayı evde bakım aylığı alan var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
istanbul daha yatmamış....... şimdi baktım umarım öğleden sonra yatar

ankara saat 15:30 da yatacaktır

değerli engelli arkadaşlarım ankarada bakım parası bu gün saat 15.30-16.00. arasında yatacaktır

bu saatleri kim belirliyor anlamış değilim neren öğrendin acaba arkadasım bizede söle arayıp öğrenelim

:) sinir yok ...harbiden ozaman istanbuluda öğrenin saati bırakın gününü söylesinler :)

A-KILIC;
yok arkadasım sinir yok sadece sordum hani bizede sölesin de biz de öğrenek haksızmıyım:cool:

sırdaş;
sadece gecen ay 27 sinde yattı ondan önceki ay 19 zunda yani belli değil ama 19 unda baslıyo bilginiz olsun;)

istanbul yatmamış..ptesiye kaldı malesef..

adanadan haberi olan arkadaşlar
heray birazdaha geç alıyoruz ne olacak bu iş
böylece kayma oluyor

slm 21.05.2010 saat 14,25 itibarıyla ankaranın bakım parası hesapda

bilginize saygılar gülegüle harcayın 524 tl

ankarada bakım parası yattı iyi günlerde harcamanız dileği ile

deyer arkadaşlar saat 12.30 da baktım hesapta para yatmış kocaeli siz yinede hesaplarınızı kontrol edin ondan sonra bankaya gidin inşalah parası yatmayanlarında yatar allaha emanet olun

ramboo;

kardeş ölesine dedik sende hemen işi dini diyanete bağladın bravo:D

arkadaslar ankara 523 tl yattı 21.05.2010 gule gule harcayın.

balıkesir merkez aldı.. ilçeler hala almadı. bu nasıl bir iş anlamadım.... alan varsa yazarsa sevinirim...

adanalı kimse yokmu ya bu sitede bir benmiyim evde bakım maaşı bekliyen adanada
bilgisi olan varsa yazsın ne zaman yatar shçek tlf aradım yatırıldı diyor bankaya gidiyoruz yatırılmadı diyor ne olacak bu işin sonu

yatınca yazıldıgı için önceden bilgi veremiyoruz maalesef ali ercan.sen acele ediyorsun.yazmamız için önce paranın yatması lazım dimi:)şimdi baktım sen yazmışsın diye evet bankada görünmüyor.sheck biz yatırdık dediyse p.tesi hesapda olur o zaman.yatıncada yattı diye yazarım.

şanlıurfa da mayıs ayı evde bakım parası yatmıştır 530 tl

s.a arkadaşlar istanbulda evde bakım aylığı alan varmı.

Konyada dün akşam yatmış bi arkadas aldı kaç lira oldugunu bilmiyorum.

[SIZE=5]balıkesir ilçeler cuma sabahı yattı.522 tl:eek:[/SIZE]

memati arkadaşım iddaya girseydin kesin kaybederdin çünkü istanbul bu gün de yatmayacak gibi az önce baktım hesaba 0.00 bi hareket yok yani, öğleden sonra birdaha bakıcam umarım yatmış olur.

turkalp;

haklısın :D hafta içi yatar inş.

Ayın 24'ü olmuş..
pes yani.
bu kadar vurdumduymazlık olur.
hala istanbul yatmadı.

Şunu Memur Maaşı gibi kesin bir tarih yapsalarda kurtulsak yav.
Her ay farklı tarihlerde yatıyor para.
Tamam verenlerden ALLAH razı olsun ama lütfen bir tarih belirlensin artık.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt