Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mayıs ayı evde bakım aylığı alan var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ali ercan ben de varım adanalıyık
ama paramız yatmadı daha

Allah bunları bildiği gibi yapsın! shçek tlf arıyom küfür ediyorlar niye soruyorsun diye

valla ya belirli bir gün yapsınlar bu ne ya :/

uyuyormusun istanbulllllllllllll................:((((

müjde arkadaşlar istanbul yattı.ohh ilk haber veren benim bu sefer.

eyvallah dafyy :) mücde payı veririz artık sana :)

artık bir çokoprens ısmarlarsınız.

Devlet size belli bir gün koymuyorsa siz belirleyin bir gün her zaman ayın 20 si ile 25 arasında alıyorsanız ayın 26.sında diye kabullenin her zaman 26 sında gidin çekin zırt bırt telefon açıp sorma durumunuz olmaz shçek teki kişilerde haklı boşuna arıyorsunuz parayı ceplerine koymazlar merak etmeyin mecburen yatıracaklar bu şekilde iki tarafta rahat etmiş olur.

haklısın mustafa ben her ayın 27'sinde gider paramı çekerim. günü şaşmaz. dediğin gibi arkadaşlar da belli bir günde gitseler hiç sorun çıkmaz.

merak ettik bızde ya ceplerıne koysalar dıye
bu kraldan daha kralcılara ne oluyo anlamadım kendınıze gelın kimse shçek parayı cebe indırır demıyor

27-mayıs 2010 09/07 adana yatmadı çünki banka valor yapıyormuş.

VALÖR;Üzerinde anlaşma sağlanan bir işlemin, fiilen yerine getirileceği örneğin, karşılıklı olarak hesaplara alacak ve borç kaydedileceği tarihtir. Benzer şekilde bir fonun, örneğin mevduatın sahibi tarafından fiilen kullanılabileceği tarihi ifade eder.
BENDE MERAK ETMİŞTİM ALİERCAN ANLAMI BUYMUŞ:)

adana yatmıştır arkadaşlar müjde 28 mayıs 522tl geç oldu ama yattı şükürler olsun darısı yatmayan diger illere

adana yatmıştır arkadaşlar müjde 28 mayıs 522tl geç oldu ama yattı şükürler olsun darısı yatmayan diger illere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt