Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar 2010 atamasını sadece ben kaçırdım sanıyordum ama benden başka kaçıranlar da varmış... 2011 yılı nisan- mayısta yine başvuru olacak mı acaba
t.d.edebiyatı öğretmeniyim arkadaşlar ciddi bir yerden aldığım habere bu sene meb e-öğretmen alımı yapıyor.herkes hazırlıklı olsun diyorum.kimse umutsuzluğa kapılmasın sakın.
bütün öğretmenler için formasyon gerekir ücretli ögretmen(vekil ) hariç
diger bir sorunuza gelince meb yıllardir engelli öğretmen atamasi yapmadi bi geçen sene referandum öncesi bin adet alim yapti onada 900 kadari başvurdu adını soy adını yazan öğretmen oldu sizin anlayacağiniz bu sene yaparmi bilinmez
daha normal elgelli kadrolarinin durumlari belirsiz karman çorman oldu seçimden önce açıklanmaz ise bekleyin ki durun ziraa ustalik dönemli başliyor
Sen şükret haline. Ben napacam bilmiyorum Gerçi sağlık bakanlığında yerleştim artık iş derdi kalmadı Allaha şükür. Kendi alanımda çalışmak bir ukde olarak içimde kalacak galiba .
Kulağın için %12 rapor alırsın. Kısalık ve topallama hakkında bir şey diyemem. Bilgim yok. Bunların oranları ve işitmeden gelecek olan %12 oranı balthazar denilen formülle toplanır. İnşallah %40 alırsın , temennim.
veydel kardeşim bu engelli atamaları ne zaman yapılacak bir bilgin varmı?fizik bölümü mezunuyum demişsin hangi üniversitede okudun formasyonun varmı?fizikten alım varmı?
oktay; fırat ünv. mezunuyum. formasyonum da var. geçen alımlarda fizik öğretmeni almışlardı. inşallah yine olur.tahminimce bu 25 bin alımın bir kısmını engellilere ayrılır. hakkımızda hayırlısı olsun...
Meb e mail yollayarak bu konuda açıklama yapmalarını isteyebiliriz...
iyi günler kolay gelsin
kamudaki özürlü personel ihtiyacını karşılamak amacıyla birçok kurumun özürlüler için kadro açacağı konusunda birçok haber yayınlandı fakat hiçbir kurum açıklama yapmış durumda değil.
söylenen haberler sadece bir spekülasyondan mı ibaret yoksa önümüzdeki günlerde gerekli açıklamalar yapılacak mıdır?
MEB in bu noktadaki tutumu 2011 yılı için ne olacaktır?
bilgilerinize arz ederim
ARKADAŞLAR BEN YUKARIDA BELİRTTİĞİM ŞEKİLDE MEB.E MAİL YOLLADIM.
Ne kadar çok mail yollarsak cevap o kadar kısa sürede gelecektir.
O yüzden parmaklarımızı çalıştırsak diyorum
Arkadaşlar engelli öğretmen ataması bekleyenler face grup kuralım,biz kaç kişiyiz bilelim.oradan paylaşıp temennilerimizi mebe topluca iletelim.
Ben de bekleyenlerdenim.isteyen bana mail atsın.grup kuralım.mail adresim: omer.gungoren@hotmail.com