Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB çoğunluğu engelli 540 personel alacak

engelli işçi mühendis hakkında bilgisi olan var mı???şartları nasıl bilgilendirirseniz sevinirim.

Ben baktım ilanlara başvurumu yaptım sanırım ücret olarak eski kadrolu kamu işçileri gibi yüksek rakamlar yok gibi görünüyor.açıkçası fazla bilgi sahibi değilim ama son yıllarda işkurdaki açıktan alımlara bakıldığında merkezi atamadaki memur alımları gibi değil genellikle asgari ücret veriyorlar alınan işçilere.

aslinda ilanlarda açık şekilde ne kadar ücret verileceği ve sosyal olanakların neler olacağı yazılsa iyi olur.bir çok kişi mülakata gittiğinde asgari ücret olduğunu duyunca şok geçiriyor.kısacası bu alımlar 657 ye tabi memur alımları değil..

kamu işcisi ile kamu memuru bu ilanlarda fark etmiyor unvan farkı var sadece
onun haricinde zerre bir fark yok

ben maaş konusunda farklılık var sandım ama değilmiş
pazartesi günü ilgili kurumu arayarak lütfen siz de telefonda bire bir kendiniz sorup öğrenininiz
ben söyledim diye doğrudur demeyin sonra tersi bir şey olur sorumluluk almak istemem

rabbim emeklerinizi boşa götürmesin
merkezi atama bu gidişle kasım aralık olacak herhalde
bari bu alımları değerlendirin

şahsen kim bu ilanlarda bir yerlere yerleşirse lütfen bu ben bile olsam merkezi atamadan ilk tercihleri yapmayalım
çünkü o zaman diğerlerine haksızlık olmuş olur

misal ben başvurursam şayet ve kazanırsam ve gittiğim yer bana asgari ücret dahi verse ben ilk tercih hakkımı kullanmayacağım çünkü vicdanen rahatsız olurum

5 ay için başkasının hakkına girmeyin

puanınız iyi ve ilk atamada gitme durumunuz varsa ve ona rağmen bu ilanlara başvuruyorsanız o zaman en kötü ikinci atama da üçüncü atamada giderim
ilk tercihimi yapmam başkasına da haksızlık yapmış olmam diyorsanız başvurun

ilk tercihde bu şekilde sizlerin yerine daha aşağıdaki kişiler atanmış olur

rabbim tüm engelli arkadaşlarımın hak ettikleri yerlere gelmesini nasip eylesin

Skolyoz23.
Haklısın ama bende dahil olmak üzere bir çok kişi işsiz ve en azından asgari ücret de olsa işim olsun sonrasında merkezi atamayla daha iyi bir işim olur düşüncesi hakim herkesde.Kaldıki zaten hiçbir şeyin garantisi olmayan bir ülkede yaşıyoruz maalesef.Kendimden pay biçiyorum 81 puan aldım belki de 2. atamada bile yerleşemicem bilinmez umut dünyası maalesef..

tyn ben de öyleyim dsi karayolları gibi alımlar oluyor nisan dan belli hiç başvurmadım ama artık asgari ücret dahi olsa başka ile gitmek durumundayım

ama benim şahsi fikrim yani ben olurda gidersem bu şekilde ilk tercihimi yapmayacağım

puanım iyi o konuda sıkıntım yok sadece ilk tercihde böyle düşünüyorum hocam, saygım sonsuz sizlere

maas hakkında bilgisi olan yazabilir mi ona göre merkezi atamayı beklemek daha mantıklı daimi işçi gibi 3bin üstüyse calısmaya deger yoksa sıkıntı

emogumo

Açıklamada yazıyor
İlk ay asgari ücret sonrasında belirlenecekmiş maaş
Bence 1900-2000 gibi birşeydir
3000 üstü hayal. Düz memur bile 2500 alıyor.

Bu arada 540 değil 1012 engelli alınacak.

MEB ilanlarında öyle ilk ay asgari ücret sonrasında belirlenecek felan yazmıyor.Arayip sorun bence doğru bilgi paylaşalım..

ilanda ilk ay son ay bilmem ne diye bir şey yazmıyor maaş ne ise ilk ayda son ayda o olur ama yüzde 90 herkes asgari ücret diyor
yinede pazartesi arayıp sormak en mantıklısı

kamu işçiliği olduğu için asgari ücretin üstünde olur..maaş dışında ikramiye de verilir.

ama bu geçici işçilik mi sürekli işçilik mi.geçici işçilik ise,yani 1 yıllık işçilik ise asgari ücret de verilebilir.sürekli işçilik ise çok daha asgari ücretin üzerinde olur.

O kadar bu siteyi takip ediyorum mebde veya diğer kurumda çalışan bir sürü kişi var.Kimse bilmiyormu az çok şartlar nelerdir ya çok enteresan.Hani kendisi olmasada bir tanıdığı olur sorabileceği.Tuhaf

arkadaşlar başvuru nereye ilan nerede detay verebilirseniz

Devletde işçi maaşları asgari ücretten fazladır.

arkadaşlar başvuru nereye ilan nerede detay verebilirseniz

İşkur sitesinde, üye değilseniz üye olun, açık ilanlarda arama kriterlerine "engelli" ve kuruma "milli eğitim" yazarsanız hepsi geliyor, belli bir il için de arama yapılabilir.

MEB ilanlarında öyle ilk ay asgari ücret sonrasında belirlenecek felan yazmıyor.Arayip sorun bence doğru bilgi paylaşalım..

ilanda ilk ay son ay bilmem ne diye bir şey yazmıyor maaş ne ise ilk ayda son ayda o olur ama yüzde 90 herkes asgari ücret diyor
yinede pazartesi arayıp sormak en mantıklısı

Açıklamayı iyi okuyun en sonda yazıyor.
İşkur sitesinden değil devlet personel başkanlığı sitesinden bakabilirsiniz.

Ankara yok içlerinde başvurcaktımda

İşkurdaki ilanda yazmıyor ama DPB nin sitesindeki ilanda ücret yazıyor arkadaşlar;

6.GÖREVE BAŞLAMA İŞLEMLERİ
Göreve başlamaya hak kazanan adaylar ilgili il müdürlüklerine istenilen belgeleri
belirtilecek tarihe kadar şahsen teslim edeceklerdir. Posta, kargo veya kurye ile yapılacak
başvurular dikkate alınmayacaktır.
Göreve başlayan işçiye deneme süresince asgari ücret, daha sonra taraf sendikaya üye
olması halinde de toplu iş sözleşmesi hükümlerine göre ödeme yapılacaktır.

tamam okuduk orayı ama sordum buradaki kuruma dediki toplu iş sözleşmesine en az bir sene sonra dahil olursunuz oda zaten asgari ücretten 300 lira fazla oluyor dedi

bilmiyorum hocam neden düz memur maaşı vermiyorlar , enteresan bir şey

Typye başvurup alınırsak bu mülakatlarda sorun olur mu?

İşkur'daki ilandan bir şey anlamadım, DPB'deki ilan sayfasından da ilgili metnin olduğu PDF dosyasını çekemedim bir türlü. İŞKUR'a gittim sorularımı cevaplarlar diye, onlar da hiçbir şey bilmiyor.

***Sınavda başarılı olan adayların, çalıştırılacağı meslek kolunda çalışmasında.... diye bir ibare var İŞKUR'da. Buradaki "sınav"dan kasıt EKPSS mi yoksa hariçten bir yazılı sınav mı olacak? (EKPSS + yazılı sınav + sözlü mülakat gibi mi?)

***Bu pozisyon (Büro Memuru) için maaş ne kadar? Daimi/Sürekli deniyor, normal memurluktan farkı ne? Sadece 30 günlük deneme süresi mi?

***Nihai listede adımız yer alır ve sözlü mülakattan da geçersek, ancak 30 günlük deneme süresi sonunda başarısız bulunursak merkezi atamadaki tercihlerde Büro Memuru pozisyonu için tercihte bulunabilir miyiz? Sonuçta bi kamu kurumunda aynı pozisyonda 30 gün denenip başarısız bulunmuş olacağız.

Pozisyon sayısının 5 katı kadar kişiyi çağıracaklarmış herhalde sözlü mülakata. Kafamda bir dolu soru olmasına rağmen başvuruda bulundum. Hayırlısı.

afterexams

Evet sözlü mülakat olacak. Galiba o madde engelli raporundaki çalıştırılamayacak alanlarla ilgili. Tercih konusunda bir sıkıntı olmaz bence çünkü büro işçisi, büro memuru değil. Misal 10 kadro vermişler. 40-50 kişi çağırırlar mülakata.
Bu işe her engelli raporu olan başvuramıyor ekpss isteniyor.

MEB alım süresi bitti fakat işkur üzerinden herhangi bir liste açıklanmadı. Yarına açıklanır mı?

Bende Antalya MEB başvurdum ama anladığım evrakları teslim için oraya gidip sonra mülakat icin tekrar mı gideceğim başkası götürse olmaz mı sonuçta ilan genel açılmış hiç anlamadım
Muhtemel nihai listede olurum ama mülakatta ne gibi soru soruyorlar acaba

İşkurda açıklanan listede mülakata girmeye hak kazananlar listesi açıklanır. listede ismin var ise meb in istemiş olduğu evrakları mülakattan önce teslim edersin. daha sonrasından mülakata girersin.

Belki yarında yetişmeye bilir nihai listeler,baksaniza daha sağlık bakanlığı listelerini açıklamadılar..

Nihai listeler açılan var mı sağlık bakanlığı meb açılmıyor..bende daha öncede böyle sorun yaşadım ilan ortadan kayboldu gitti..

bu alımlar kurayla olmuyormudu nıhaı lıste olan ınsanlar arasında kura cekımı olacak bıldıgım kadarıyla kuradan sonra mulakat davetı gelır YOKSA YANILIYORMUYUM?

Üst Alt