Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB çoğunluğu engelli 540 personel alacak

Alım yapacak kişi sayısının üç katı kadar en yüksek puandan başlanarak belirleniyor.Puan ne kadar yüksekse listeye girme şansı da o kadar artıyor..

sonbahar.44

Tmm ilanda ne yazıyorsa onu takip edin siz, belirlenen iş sayısının katı kadar..

sonbahar.44

3 katı mülakata çağrılır diyor
Misal 10 alım varsa 40 kişi çağrılır ve mülakat sonucu 10 kişi işe alınır

iyi günler arkadaşlar nasılsınız iyimisiniz keyifler nasıl iyimi benim ismim nihai listede çıktı milli eğitim bakanlığı şimdi ne yapmam gerek

Hiç bir şey yapma evde otur.Hiç yazılanları okumuyormusun..

Arkadaşlar MEB ve SAĞLIK BAKANLIĞININ yayınladığı Nihai Liste elinde olan özelden atabilir mi?

Vaybe 93 kışi içinden 18 kişi içine bile giremedim nasıl kuraymıs bu kesin hile var hep o il çıkmış bikaç farklı il kamera kayıtlar varmıdır orda

gecmıs olsun hangı ıl meb mi .. kamera kayıdı olsada orda göstere göstere yapmazlar o tür işleri neye başvurmustunuz hangi il

arkadaşlar bir soru soracağım. ben meb'in büro memuru ilanına başvurdum ve nihai listeye kaldım ancak şöyle bir durum var ben başvururken büro memuru diye başvurdum ancak nihai listede daimi işçi kadrosu için mülakata kalanlar diye yazıyor. bu durum hakkında bir bilgisi olan var mı acaba? memur kategorisinde miyiz işçi kategorisinde mi?

Emrdyl

yalnız ben başvururken büro memuru yazıyordu. büro işçisinin ilanı farklıydı mesela. şimdi böyle bir sürpriz hiç iyi olmadı. aralarında ne kadar maaş farkı var biliyor musunuz?

Emrdyl

amasya meb büro memuru (5 kişi) burayı yazdım. zaten yazma amacımda memur olmasıydı

bu da başvurumun resmi

oV1jGX.jpg
[/URL][/IMG]

Eğer sizin öyle diyorsa o ilde öyledir
Çünkü meb çoğu ilde büro işçisi alımı yapıyordu
Hayırlısı olsun

Arkadaşlar ben de Hatay MEB listesindeyim bizzat gittim görüştüm ilk ay askari.ucret daha sonra ben un vanliyim tekniker olarak 2400 TL dediler

Haberleşme teknolojisi teknikeri arkadaşlar a duyurulur ben gitmeyi düşünmüyorum bu yüzden ismim İbrahim

Emir Ege
İbrahim merhaba;ne zaman gittin sordun hatay il milli eğitimemi sordun..

MEB temizlik görevlisi maaşını öğrenebilen var mı?

tyn

Salı günü gittim

Gidip gitmeyeceğimi sana sormayacağım sende oturup ders çalış saydın ben 83 aldım elektronik haberleşme teknolojisi mezunuyum

Hafta ya Hatay MEB mülakat için çağıracak lar bilginiz olsun arkadaşlar

milli egitim bakanlıgının sözlu sınavına hak kazandım ama gidemedim bu tekrar memur olmamda engelmı yada rapor felan verip tekrar gidebilirmiyim acil cvp yazarsanız sevınırım

engel değil kardeşim bunun memurlukla alakası yok. işkur üzerinden işçi statüsünde alınıyorsun memurluğa herhangi bir etkisi olmaz, için rahat olsun

Üst Alt