Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB çoğunluğu engelli 540 personel alacak

MEB büro memuru lisans başvuranlar

Nihai liste ne zaman açıklanacak bide evrak teslimi için başvuru yaptığımız şehre mi gideceğiz

Nihai listelerin açiklanmaması hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar şimdiye çoktan açıklanması gerekirdi tuhaf..!

Bu nihai liste madem acılmıycak neden sayfa sonuna nihai liste ekleniyor,ismi gitmeyenlerdenmiyiz nihai liste oluşturulmadi bildırımı alıyor akp yalakalarinin isimleri gitmiştir bu bukadar basit

Nihai listeler açıklandı arkadaşlar..

MEB Hatay - Adalet Meslek Elemanı olarak Ön lisanstan Nihai Listeye girmişim arkadaşlar. Deneyimli arkadaşlardan mülakatta ne gibi sorular çıkar MEB'in soruları nasıl olur, fikir verebilirler mi?

Başvurularda o ili kapsar deniliyor ama benim ilde birkaç kişi dışında diğer hepsi başka illerden.
Bu nasıl iştir arkadaş ya?

Emrdyl

Şayet hayata dair bir engeliniz oluşmuş ve özel sektörün yükünü maddi ve manevi olarak kaldıramayacak duruma gelmiş iseniz, evli 3 çocuklu ve gelecek kaygınız varsa emin olun ki Hatay değil fizanda bile çalışırsınız. Çocuklarımıza daha iyi bir gelecek verebilmek için ben herşeyden vaz geçmeye hazırım..

mardin2147

Tabi orası öyle
Demek istediğim insanın kendi memleketinde çalışmak daha iyi
Yani uzak bir yere başvurma, yerleşme vs zaman alır.
Mardinde alım yok muydu?

Nihayi liste işkur üzerinden açıklanmış ordan baktım.
Bu arada maaşı hakkında bilgisi olan var mı? Geçinemeyeceğim bir maaş ise onca masraf ile gidip gelmek ve mağdur olmak istemiyorum

Şartlarda yazıyordu maaş
İlk maaş asgari ücret sonrası sendika katılımı olursa artacakmış

tyn Nereden baktınız?

İşkur e-şube ye giriş yaptıktan sonra anasayfada iş başvurularım seçeneğini tıkla, başvuru yaptığın ilanı seç ve çıkan ilan metninin en alt sol köşesinde nihai liste yazıyor (mavi renkli), nihai listeyi tıkla listeye girmişsen adın yazar orda.. herkesin hakkında hayırlısı olsun..

İnternet üzerinden daha önce üye olduğunuz işkur sitesine giriş yaptıktan sonra baş vurduğum işler adımını tıklıyorsun. İlgili ilana girip nihai listeyi indiriyorsunuz

Emrdyl
Mardin, Diyarbakır ikisinde de yoktu ne yazık ki

Şartlarda yazıyordu maaş
İlk maaş asgari ücret sonrası sendika katılımı olursa artacakmış

Şartlarda ücret hakkında bilgiye rastlamadım

mardin2147

Diyarbakırda alım vardı
Ücret hakkında işkur değil dpb sayfasında detaylar yazar

Şimdi birçok kişi başvurdu ama detayları öğrendikten sonra caydı diyelim. O başvurupta listeye giremeyen insanlara yazık

Lafım sana değil kardeşim yanlış anlama ama detayları bilmememizden kaynaklanıyor bu durum

Şu an eminim çoğu kişi bilmiyordur maaş, çalışma durumunu vs

Bu arada yedek listeler neden gösterilmiyor
Sadece asil liste var

Diyarbakır MEB te kendi branşım olan Adalet bölümü yoktu. Temizlik elemanı var mıydı bilmem ama önlisans adalet bölümü alımı yoktu. Sadece Bursa ve Hatay alımı mevcut idi. Ve benim başvurduğum MEB alımı sadece adalet mezunları başvurabiliyordu. EKPSS önlisans puanı ile ve puanım 74.99711 merkezi atamada sıfır şans.

mardin2147

Benim puanım 72.5 ve lise
İnşallah işe girersin kardeşim
Maaş konusunu kimse net bilmiyor artacak mı aynı kalacak mı diye
Bence sen bir araştır en iyisi

Emrdyl

Dilerim hepimiz daha rahat bir yaşam için istediğimiz yerlere atanırız kardeşim. Bu arada maaşlar hakkında bilgi alabileceğim hiçbir yer bulamadım. Ayrıca mülakat sonuçları ne olur ve hakkaniyet var mıdır orası da büyük bir muamma. Kafamda deli sorular. Büyük bir hayal kırıklığı yaşama ihtimalimiz de çok büyük

iyi günler arkadaşlar nasılsınız iyimisiniz keyifler nasıl iyimi bende nihai liste açılmadı pdf olarak chromeda yardımcı olurmusunuz acaba milli eğitim bakanlığının

bende chrome da birazcık sorun vardıda emrdyl işkur nihai liste açılmıyor

Arkadaslar benim anlamadıgım lisans mezunulari hizmetli alımlarına başvuru yapmış görüyorum ya arkadaş hersey açık anlaşılır şekilde yazılmış,ben şahsen lisans mezunu olsam merkezi sınavdan alımlar yapılacak direk memur alımlarına başvururum

sonbahar.44

Aynen öyle
Ve listelere girenlerin çoğuda yüksek puanlar alanlar
Şimdi bunlar işe başlarsa ya işi beğenmeyip işi bıraksalar veya merkezi atamada tercih yapıp atansalar o kadrolar boş kalacak. Yazık değil mi?
Benim puanım 72.5 merkezi atamada şansa kalmış
Bari bu işlere başvuralım temizlik bile olsa yaparız ama yok
Ne yapalım hayırlısı

İşte öyle aç gözlülük yapanlar yüzünden giriyor işi görünce ayrılıyorlar okadar kontenjan boş kalıyor buda kul hakkı

Üst Alt