Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB Hizmetli / puanınız ve tercihleriniz..?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilk 2000 diye birşey yok. büyükten küçüğe sıralanacak puanlar. tercihler doğrultusunda kaç kişilik kontenjan varsa o kadar kişi yerleşecek

anladıgım kadarıyla herkes tercih ettigi ilde yarışacak.o zaman puanlar ilden ile degişecek.

evet aynen üniversite sınavında olduğu gibi. tercihler doğrultusunda sıralama yapılacak bilgisayar tarafından

92 puan -- trabzon, bursa, ankara, istanbul, van, evet

88 puan Samsun Sakarya Ordu Trabzon Şanlıurfa
bugün sonuçlar açıklanacak diye sabırsızlıkla bekledik. sonuçlar açıklandı ama sadece puanlar belli oldu. atama yerleri ne zaman belli olacak ne zaman açıklanacak belli değil. kafamdaki soru işaretleri daha da arttı. puanların açıklanması iyi mi oldu kötü mü oldu anlayamadım. inşallah hayırlısı olur...

mesala 90 puan aldın 5 tercıhınede yerlesemedın altıncı tercıohe evet dedıgın ıcın puanın yuksek oldugu ıcın baska bır yere atanırsın yanı 90 gırmeden 80 gıremıyor.

Ne olacak şimdi.Atamalar bir ay sonra belli olacak.Bir taraftan sağlık bakanlığı sınav başvuruları başladı.Herkeste bir tereddüt var.Acaba atanamazsam ne olur diye.Mecburen sağlık bakanlığı sınavlarına da müracatını yapacak.

78 puan ilk tercihim ve tek istediğim yer KIRKLARELİ hiç umudum yok ama inşaallah olurr birazdaha bekleyip göreceğiz....

Ben de 78 puan aldım.Ilk tercihim Çorum.Bakalım nasıl olacak.

merhaba
hepimize hayırlı uğurlu olsun
bende 76 aldım.tercihler: trabzon istanbul

sınav

mrb arkadaşlar 84 puan almışım tercih aksaray niğde nevşehir kayseri konya herkese hayırlı olsun

üç gün içinde belli olacakmış kazananlar bekleyelim görelim olacak mı? sağlam yerden kaynak

dostadoğru;

Atamaları diyorsanız itiraz süresinin sonunda belli olacak yani 10-15 gün içerisinde 3 gün gibi kısa bir zamanda olacak iş değil bu

Arkadaşlar moralinixzi bozmak istemem burada bir arkadaş kiliste asılan hizmetli puan listesini yazdı
sınava 50 kişi girmiş 5 tane 100 alan varmış yani girenlerin yüzde 10 u 100 almış eğer her ilde böyleyse, ki aşağı yukarı böyledir o zaman atamalar 90 altına düşmez

nurdan21;

Öyle bir şansımız olduğunu sanmıyorum gidipte bize söylemezler sanırım ama dediginiz doğru olabilir Full çeken tabiki vardır çok miktarda

itiraz etmek isteyenler eğitim teknolojileri genel müdürlüğüne itiraz ediyorlar...acele etmek gerekiyormuş...milli eğitim çalısanıyım...kesin yani...buraya itiraz ediliyor...ağustosda atamalar olcak türkiye geneli değerlendirilecek cünkü neden dersenizz adanadaki adam bursayı isteyebilir o bakımdan türkiye geneli değerlendirilecektir...

Hmm bilmiyordum pardon o zaman bizde bakarız hemen teşekkürler

Hizmetli 48 doğru 96 puan ilk tercih Eskişehir... Tercihlerinde Eskişehir'i seçen ve benim puanımı geçen varmı merak ettim... :)

Sınav sonuçları ne ve kesin olarak 25 gün sonra açıklanacaktır

nurdan21;

İyide NURDA HANIM bir düşünün, girenlerin sayısı zaten 24 bin civarı. Bunların ortalama % 10'u tam puan alsa, zaten 2400 kişi yapar. Zaten 2000 kadro açıldı. O zaman bir soru bile yanlıs yapan olsa atanamayacak :) :) Zannetmiyorum. Ama sonuçta senin söylediğinde bir yorum :) :) Zaman ne gösterecek bakalım HAYIRLISI olsun ...

anlayamadığımmm ilk 2000 lemi yarışıcas...benim puanım 78 ilk tercihim kırklareli ....bir başkası 90 yapıp 2.yada 3. tercihi kırklareli olursa yerşelen omu olacakkk anlamadım...

sayın suat bey başvuran sayısı 24 000 ama girenlerin sayısı 20 000 gibidir
eğer o arkadaşın dediği doğruysa kiliste yüzde 10 u 100 aldı ise yani üzgünüm ama 88 alan atanamaz diye düşünüyorum

Elbette bende farklı bir şey söylemedim yanlış anlaşılmasın. Bırakın 88 puanı, 98 puan alanda giremez o zaman. Çünki 20 bin %10'u 2000 yapar. 2000 tam puan alan olsa 98 e de sıra gelmicek... :) Ama her ilde öyle olduğunu şahsen sanmıyorum...

suat06 sen de aynı hataya düşmüşsün. ilk 2000 kişi kazanacak diye birşey yok yani %10 u tam puan yapmış olsa bile bu da 2000 kişi yapar diyorsunuz hepsinin atanacağı gibi birşey yok. tercihlere bağlı bişey.

Gökhan o konuda haklı olabilirsin. İnşallahda senin dediğin gibidir. Benimde işime gelir yani. Bende 88 aldım çünki. İlk trcihim Ankara. :) Senin dediğine göre o zaman, tercihlerinde Ankara yazanlar arasında yarışacağım.... İnşallah... :) Tşk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt