hiç bir gerçege dayanmadan yapılan tahminler yada oran orantı yöntemi ile bu işler hesaplanmaz arkadaşlar.
elinizde somut bilgiler olmalı. bana dersinki atıyorum manisada sınava 150 kişi girdi bunların 140'ı ile görüştü hepsinin aldığı puanları biliyorum o zaman tamam inanırım doğruluk payın vardır bi derece. çünkü kimin kaç puan aldığını biliosun az çok bi bilgin olur kaç puandan atanmaya başlanıcağına...
ama sen türkiye genelinde o ili tercih edenleri hesaba koyarak hiç bir şekilde ortalama bi atama başlangıç puanı belirleyemezsin. bunu ne matematik nede mantık kabul eder arkadasım...
örneğin sen manısa 82 den baslar diosun ve manisa 15 kişi hizmetli alacak. nerden biliosunki manisada sınava girenlerden 2 kişi 100, 3 kişi 98, 5 kişi 96, 5 kişi 94 almadığını??????
arkadaslar bçyle kafanıza göre atama başlangıç puanları ile kimsenin moralini bozmayın yada boş yere ümitlendirmeyin... moral bozukluğu hadi bi derecede size inanıpta atancam ümidi besleyenlerin atanamaması sonrasında bırakacağı tahribat çok büyük olur...
kimseleri boş yere ümitlendirmeyin. bekleyip görmekten başka yapacagımız bişey yok......