Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MEB, özürlü personel alımında bazı değişiklikler yaptı. Mutlaka okuyun
SAĞLIK RAPORUMU 17.10.2007 TARİHİNDE % 68 OLARAK ALDIM.
AĞIR ÖZÜRLÜ: HAYIR
ÇALIŞTIRILAMAYACAĞI İŞ ALANLARI: --- (BOŞ)
SORULARIM:
1) BURADA "ÇALIŞABİLİR VEYA ÇALIŞAMAZ" İBARESİ GEÇMESİ İLLAKİ ZORUNLU MU?
2) iLLA "ÇALIŞABİLİR VEYA ÇALIŞAMAZ" İBARESİ GEÇMESİ GEREKİYORSA BUNU Bİ DİLEKÇE VEREREK HALLEDEBİLİR MİYİZ? YOKSA HEYETİN TEKRAR BENİ BİR KONTROLE Mİ ALMASI GEREKİYOR?
BEN SIRF BU İŞ İÇİN DÜN YENİ BİR SAĞLIK RAPORU İÇİN MÜRACATTA BULUNDUM VE PAZARTESİ GÜNÜ HEYETE GİRECEĞİM.
SORULARIMA CEVAP VEREREK YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.
KULLANIM İÇİN ÖZEL BİR AMAÇ YOK. ARKA TARAFINDA
EHLİYET İÇİN: DEĞERLENDİRİLMEDİ
ÖZEL TERTİBATLI ARAÇ İÇİN: DEĞERLENDİRİLMEDİ
ÖZEL EĞİTİM İÇİN: EVET
ÖZÜRLÜ KİMLİK İÇİN: EVET
VERGİ İNDİRİMİ İÇİN: EVET
YASADAN YARARLANMAK İÇİN: EVET
MAAŞ ALMAK İÇİN: EVET
ÖZÜR DERECESİ TESPİTİ İÇİN: EVET
TÜRKİYE İŞ KUR. İÇİN: EVET
İBARELERİ YER ALIYOR. YANİ RAPORUM "SÜREKLİ" VE ÖZEL BİR NEDENLE ALINMIŞLIĞI YOK. AMA ALIRKEN ÖZÜRLÜ MAAŞI ALMAK İÇİN MÜRACAT ETMİŞTİM. AMA RAPORDA ÖZELLİKLE MAAŞ İÇİN BİR İBARE GEÇMİYOR. YANİ GENEL OLARAK YARARLANMA HAKKINA SAHİP OLDUĞUMUZ İBARELER YER ALIYOR. oNLARIDA YUKARIDA BELİRTTİM. HA BİRDE RAPORDA KİŞİSEL MÜRACAT YAZIYOR. YANİ MAL MÜDÜRLÜĞÜNÜN ALAKASI YOK ARKADAŞIM.
YA BENİ KONTROL EDİP ORAYA BİR ÇALIŞABİLİR YAZAMAZLAR MI Kİ?
verdiğin bilgi için çok teşekkürler arkadaşım ama ilk sayfada da bi arkadaşımız yorum atmış. MEB'e başvuru için gitmiş, git bunu çalışabilir çalışamaz yaptır gel felan demişler. Bunu bu adam nası yaptıracakmış yavv o zaman gülünç bi durum yani bizim halimizden kim anlayacak hiç bilmiyorum hee. Devletin umrunda değil
Kardeşim benim bi arkdş bu iş için tekrar bi rapor müracatı yaptı. doktor demiş yine aynı olan % 80 oranı yazayım mı? siz daha iyi bilirsiniz hocam demiş. arkadaş 5 gün sonra heyete giriyor. Çalışabilir ibaresini alıyor ama oranı ise % 21 yazmışlar. bende dedim 3 gün uğraşacam, 20 lira para almışlar birde. para verecem ve % 80 olan durum & 21 gelecek orayı başlarına yıkarım dedim. bu olay Konya devlet hastanesinde oluyor. Dün gittik SSK ya tekrar rapor müracatı yaptık. para pul hiç birşey almadılar.
memleket neresi hocam ? ayın 11 i çok uzun bir süre değil mi bu neymiş böyle yaa
inş gönlüne göre en az % 40 oranını alırsın derdin kalmaz. Bende pazartesi günü heyete gircem. Hayırlısı inşallah..
Başvuruya giderken;
1) rapor
2) 1 adet fotoğraf
3) diploma
başka birşey götürecekmiyiz?
Word dosyasından iş talep formu falan doldurup yazıcıdan alıp götürme gibi bir işimiz yok dimi?
şu meb kadar şerefsiz bi kurum yok işte yüce allah ta oraya muhtaç etti bizi kalifiye doğru düzgün memur yok dalga geçiolar insanlarla onlara çok şey söylenir ama işte başına iş almak var sonunda
Raporun aslı ve fotokopisi , diplomanın aslı ve fotokopisi , 1 tane vesikalık fotoğraf birde iinternetten önceden yapılmş başvuru (bu formun çıktısını istemiyorlar,sadece onlar internetten onaylıyorlar.) Fotokopileri alıp belgelerin asıllarını geri veriyorlar o kadaaaaar..para mara yok.Hepinize başarılar.
öle yordu ki bu mevzu beni de siz gibi..
kmse bilmio . biri diğerine,diğeri öbürüne gönderio...
tüm sabrım tukendi gitti..
60 oranım var 99 raporuma gore .
çalısır calısamaz vs kısmı tamamen boş.ancak sureklı rapor.
zaten iki yıldır meb kadrosunda ücretli ögretmen olarak calısıorum hala calısıp calısamadıgıma kanıt istiorlar.
calısır yazması gerekio dedi baska birşey demedi.
okudugum uzre bircok arkdsın basvurusu kabuledilmiş calısabilir yazmadan(yani boş bırakılmıs oldugu durumda).
ali uzun beyfendi bu konuda bilgilendirir mi acaba millieğitimi , bn bu sorunları yasadıgımı ve basvurumun o kutucuk boş oldugu için kabul edilmediğini sölesem?yanlıs anlamadım bunu önermiştinz deilmi?
semsav;
aynen banada öle dediler şerefsizler bide sabıka kaydı diyor bi yerine mi sokacak sabıka kaydını bilemiyorum. 1 hafta bekleyecem ondan sonra qidecem neyin ne olduqu tam belli değil.
battusay benimde en son almış olduğum raporum 2022 içindi yalnız raporumu %51 den %57'ye yükseltmişlerdi şimdi ben istihdam için almış olduğum %51 olan raporumu mu vereyim. yoksa 2022 için alımş olduğum %57 lik raporu mu?
Paronoya arkadasım benım anladıgım kadarıyla sen evde bakım parası alıyorsun.yanı baskasının bakımına muhtacsın degıl mı dogru anlamısmıyım.pekı baskasının bakımına muhtacsan nasıl memurluk yada hızmetlı olarak calısacaksın.çalısabılecek durumda ısen o zaman sımdıye kadar nıye calısmayıpta bu 2022 parası aldınız.bır acıklama yaparmısınız.
memurluğu yan gel yat olanlarda sınava giriyor.bir kılıfına uydurup evde bakım parası alan ve haksız kazanç elde edenlerde yok değil.dediğiniz çok mantıklı eger memur olarak çalışılabılecek kadar çalışma iş gucu var ise neden evde bakım parası aldın bende soruyorum
Bunlar kendimizin de aslı va fotokopisini istiyorlar mı .gına geldi aslı ve fotokopisinden. Aslı ve ahmet, yada Aslı ve Recep olsa olmaz mı. Ne işkur aslıyı veriyor nede hastane, yaktın bizi Aslı alacağın olsun. Gideceğim kaşeciye yaptıracağım kendie bir aslı gibidir... noter 35 Tl istiyor vermem hayatta...
copy çekecem ama hastanedekileri. Aslıyı görüp damga vurmak istiyorlar ve aslı da arşivde olduğu için gidip almaya üşeniyorlar. milleti başlarından savıyorlar. Başhekimler desen, yüzünüze bile bakmıyorlar, birde hastanelerin bilmem ne kalite belgesi var. sizi yalancılar siziii.
Dilekçeyle belki Aslıyı verirler bana. Kerem olduk Aslı için.
Erkan il sağlık müdürlüğüne gidip böyle böyle bir durum var de olmazsa dilekçe yaz. Eğer arşivdeyse vermeleri gerekiyor. Ancak yaktıklarını söylediklerini yazmıştın. rapor üstünden çok geçmemişse yakamamaları gerekiyor arşivi. Bence tamamen palavra sıkıyorlar. Sen bi sağlık müdürlüğü şikayeti blöfünü yap yerlerse
Kardeş bende zamanında eski madeni 50 bin lirayı tükenmez kalemle yuvarlak mühür diye yutturmuştum. ama ileride anlaşılırsa başvurusu iptal olur. sora aslının üstüne imza tarih ve mühür lazım.
kullanıcı adı yok;
işkur yaktık diyor, hastane de vermiyor aslıyı. bi cinnet hepsini halleder az kaldı...
Beni Türk hekimleriyle birde milli eğitim çalışanları ve Balthazardı çıkaranlarla bir odaya koysunlar, yapacaklarım var.
Bi cinnet hepsini halleder az kaldı...
Ben Bimer ve Meb bilgi edinmeye başvurdum ama onların en erken cevap verme süresi 1 ay. O zamana kadar atı alan üsküdarı geçiyor. Yarın İl Milli Eğitim Müdürlüğünü karıştıracağım kabul edilmezse raporum. İkinci cinnet vakası Erkan'dan sonra