Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB özürlü personel sınav sonuçları açıklandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tam bi fiyasko sanki tahmin etmiyordu millet puanını

arkadaslar sonuç yazmıyor bu ne demek oluyor anlamadım

:)

sadece puanlar yazıyor arkadaşlar açıklandı ama... demek ki şimdilik sadece puanları yetiştirmişler, diğer atama vs. sonuçları da yetiştirince açıklarlar yakında inşallah.. hayırlı uğurlu olsun herkese; sizce 98 puanla atanabilmiş miyimdir? haydar türk 05077545047:)

MEB i aradım sadece puanlar açıklanmış atama yerleri önümüzdeki günlerde açıklanacakmış.Tam gün veremediler....

90 aldık ama acıklayamadıklarına kesın torpıl oynayacak::::::::::(

Sonuçlar

Arkadaşlar Slmlar Puan 96 Sonuç Kısmı boş ne demek oluyor anlamadım bu iş yalan hikayesine döndü....

yaaa offf yaaa simdi yine kazandık mı kazanamadık mı diye bekleyecegiz bunlar bizi kalpten götürmek istiyorlar galibaaa :mad:

o belli olmaz arkadaşlar müsterih olun bu dakikadan itibaren ,, insanları sevindirmek adına her an atama sıralama sonuçlarını da açıklayabilirler bence.....

arkadaslar kac puan uzerı atancak bılgısı olan varmı bırde sadece puan yazıo sonuc kısmı boş

Tam bir muamma oldu bu yazık tır ayıptır GÜNAHTIR yaaaa.....

96 puan geldi
zaten herkes puanını biliyordu normalde klavuzda direk atanacak ilin milli eğitim müdürlüüğü çıkacaktı bakalım durum ne olcakk artık torpil olayı kesinleşti %100 klasik türkiye Allah yardımcımız herkesin hakkında hayırlısı

bir hafta sürer sonuçların açıklanması. millet vekilleri torpil için devreye girmiştir şu sıralar

ya bır soru sorduk bırıde cvp vermezmı ya sağolun arkadaslar

zaten vekıl olan adam yakınını sınav harıcındede sokar sacmalamayın bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt