Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar lütfen itiraz dilekçeleri nereye ve ne şekilde başvuru yapılacak bana yazar mısınız moralimin bozukluğundan ölücem yıllar önce bir kere daha girdim ordada gözümün önünde kayıtları değiştirdiler hakkımı yediler şimdide belki çok kişi alıcaklar bu kadar piskopat olmazlar dedim tam tersi çıktı adamlar toptan puanları kesti diyorum hakkım böyle torpil yapıp hakkımı yiyenlerin hiçbirine helal olmasın yedikleri bir lokma ekmek boğazlarına tıkansın
haklısınız kimin hakkı neyse o olsun o kadar insan çalışsın çabalasın gecesi gündüzüne karışsın diperide hoptan yukardan gelsin bu nasıl bir adalet bu nasıl bir anlayış kim olursa olsun ben hakkımı yedirmem arkadaş gerekirse suç duyurusunda bulunur kendi kitapçığımı ve kendi cevap anahtarımı inceletirim çünkü her tarafına işaret koydum
arkadaşlar...bu kadroya yerleşebilmek için akp li ve nur cemaati üyesi olmanız birinci koşuldur...birçok olaya tanık oldum...ama başka partili olmam sebebiyle torpil yapmadılar...geçen sene antalyada 98 puan aldım ama atanmadım...illaki badem bıyıklı olmam lazımmış!!!!!
Oncelikle herkese gecmis olsun arkadaslar. 80 puan bekliyordum 78 puan geldi. Memur statusunde girdim. Pek sansim olmayacak sanirim. Atamalar agustos ayinda belli olacak diye biliyordum ben.
liyetuva kardeş
akp ile ilgisi yokk adamı olan anca olur varsa öle bişeyy gene bu hükümette varmış ne varsa ömrü hayatınızda türkiyede olmuş bişeymi bu kadar özürlü alımı bizim tek sahibimiz var Allahu teale olursada hayırlısı olmasada hayırlısı sen genede araştır baska patilisinya belki kaytan bıyıklılardan vardır elbet onlarında tanıdıkları
kovboyy:ben bildiğimi ve yaşadığımı paylaştım,haksıslığı anlattım...ayrıca zaten benim hakkım olan bişeyi bana veriyorlar...kadro olayı başka bir parti olsada açılacaktı...zaten sorunda burda 38.000 kadroya neden 7 yıldır atama yapılmamış sence????
neden atama yapsınlar sınava itiraz eden olacak onlardan alınacak para var.itiraz edecek olan 10 ytl bankaya para yatıracak ve eminim ki sonuçöta değişmeyecektir.zaten adayın sınav kağıdını incelemesine izizn yok sadece çay içerlerken kağıtları tekrar optik okuyucuya vereckler 10 ytl cebe...madem atanacağımız yer belli olmayacaktı neden kaç ay önceden il tercih ettirdiler.puanımızı görüp tercih yapsaydık.ama yok işkence nasıl yapılacak.sinirlerim iyice bozuldu yani 28 temuz derken yyine ağustos sonuna kaldı ya atamalr bravo meb bravo....
arkadaşım senin özürlü oranın kaç bunlar ben çözdüm %40%60 arasındakileri en fazla alıcak onun için biz 100 tam puan bile alsak yinede yerleştirmiyceklerdi aklımdan da geçmişti insanlık olayı filan yok özürlü bile olsalar hep birinin üstüne basa basa bir yere gelicekler lütfen nasıl ve nereye yapıcaz itiraz başvurusunu yazar mısın
Not: Atama işlemi; Kılavuzda da belirtilen 10 günlük itiraz ve
15 günlük itirazların değerlendirilmesi süresinden sonra Personel Genel Müdürlüğü tarafından yapılarak sonuçları http://personel.meb.gov.tr adresinden yayımlanacaktır.arkadaşlar atamanın cevabı buyrun...
b) Sınav sonuçlarına itirazlar sonuçların internetten yayımlanmasından itibaren en geç
10 (on) gün içinde Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğüne yapılabilecektir