Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB özürlü personel sınav sonuçları açıklandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
meb sonucu açıklanmıs sınava gırdi yazıyor bende ne demek

80 puan tercihler kocaeli sakarya istanbul kırıkkale yozgat lisans memur.sonuç yeri önce boştu sonra sonra sınava girdi diye yazmışlar.6 tercih hayır

Sonuç : Sınava girdi .... Yazılabilecek en saçma şey... boşken bile daha mantıklıydı..sınava girmeyen adam puan nasıl alcakki adam girdigini zaten biliyor..Belki engelliyiz ama gerizekalı değiliz bunlar kafamı buluyor bizimle nedir anlamadım ....

Hadi bunu geçtim , atamaların yapılacağı tarih konusunda net bir açıklama yapılmaması ister istemez kuşkulandırıyor beni.

Benim tahmınımce KPSS sınavı ile beraber bütün memurların ataması aynı tarihte yapılacaktır..bu da ağustosun ilk haftasına tekabul etmekte bekle artık 20 gün daha...

EĞİTEK madem puanları açıkladı sıralamayı açıklasında torpil olup olmadığını, sınavın ve atamaların ne kadar samimi ve şeffaf olduğunu bilelim.Tamam sınavda torpil yoktu anladık ; ama atamalarda ne tür oyunlar oynanacak onu bilelim. Puan sıralamasının ve atamaların nasıl yapılacağını açık bir dille ifade etmezlerse bu işin içinde çok oyunlar döner. Bu işin tek tesellisi torpille atananlarda olsa sonuçta o torpillilerinde engelli olduğudur. Hak gasbından bahsetmeye gerek yok ! Bu ülkede doğuştan haklarımız gasp olmuş zaten.Şu sayfalara bir baksalar engellilere destek olmak yerine pisikolojilerini bozduklarını anlarlar....

puanım 76 memur... Mersin-adana-maraş-osmaniye-malatya... Atanıp atanamayacağımı sayısal veriler olsaydı bilir ona göre beklemezdim...

gerçekten anlamadım gitti! sonuçlar açıklandıktan 15 dk sonra personel müdürlüğünü aradım ve dediler ki yarın lisetler halinde yayınlanacak il müdürlüklerinde diye ve puanlar ço düşük dediler! aradan 1 saat geçm,iyor bakanlık yeni genelge yayınlıyor ve diyor ki itirazlardan sonra açıklanacak! bende il müdürlüğüne gittim tam bir karmaşa yaşanıyor! milet itiraz etmiş sonuçlara; 80 ve altı ağırlıktaydı!

anlamadığım şu sınava herkes mi itiraz etcekde normal kazananların lisetesini uzatıyor? hadi onu geç! adamların elinde listeler vardı ve yarın yayınlanacaktı! ititrazmış gerekçesi... hadi onu da geç itiraz hakkı kpssde de var sonuçlar geciktiriliyor mu? HAYIR! inşallah burda alicengiz oyunu dönmüyordur! içimden bir his düşük puan alanlar torpiliyle puanlarını yükseltip yüksek alanların önüne geçcekler diyo..

allah hepimize sabır versin arkadaşlar! bakalım neler olcak?

allah torpille hak yedirmeye calışanlardan ve inş yoktur diyorum oyun cevirmek isteyenler varsa o hilelerden bizim haklarımızı korusun inş herkes hakkını alır.rabbim bizden yana olsun

selam ve duaile nekadar acayıb ınsanlarsınız nekadr telaslısınız anlamadım gıttı sınava hazırlandınız zormu gececek kolaymı dıye ee sınav sonu gördunuzkı sorular çok basıt ve engelı kardeslerı uzmuycek sevıyede idı sımdıde turlu turlu supulasyonlar ıcndesınız bıraz sabır ya allahım yarabım önceden böyle bısey deyoktu neolduya böyle bakarsınız guzel bır jest yaparlar sınav gıbı belı mı olur allahım yarabımmm ya:confused:

birde atama olduktan sonra 2006 dan önce raporu olanlar yeniden mi rapor alacak.. şu an rapor için hastaneye müracat eden 10 kişiden 3 ü rapor alamıyor... yeni müfredatlar tamamı ile çok saçma ort özürlüler için polio sekeli yada pesekinovarus gibi agır travmaların rapor karşılığı % 30 geçmiyor... yanlız hepatit hastalarının hcv değerleri yüksekse onların oranı daha fazla. kimse yanlış anlamasın hepatit yada epilepsi hastaları engelli değildir demiyorum. benim sitemim yürümüde dahi zorluk çeken kişilerin, hatta ayakta bile duramayan engelli kardeşlerimin rapor oranının % 4o oranını bulamamasıdır...

LORD_55100;

Lord kardeş demek istediğin yani puanlar düşükmüş derken kazananların puanımı mesela 2000. kişiye kadar olan rakammı düşükmüş acaba ?

kimane;

kazanan yok ki! mesele de bu! bence listeler halinde yayınlanmalı hemde hemen! hem kaç kişi itraz eder ki? alt tarafı 2000 tane alcaksın neyini uzatırsın ki? hem itirazlar neticesinde yanlışlıkla puanlar yükseltilirse ne olcak? meb bir işide adam gibi yapsa valla kendimi kurban verecem...

82 puan - Bursa/Afyonkarahisar/Kütahya/Balıkesir/Çanakkale/6. evet

Bir aksilik olmazsa puanların genel anlamda düşüklüğünden de bahsedildiğini gördüğüm için Bursa olacak diye düşünüyorum.

Evet haklısın düzelteyim derken hata yapmakta var, Ya aslında tam olarak düzenli bir şekilde tarih verselerdi 1 yıl bile beklerdik streste yapmazdık ama inşallah % 100 doğru bir şekilde olur umarız kimsenin hakkı yenmez...

Çok iyi olurdu ama o da sanırım erken olurdu oluşabilecek itirazları göz önünde tuttular muhtemelen ki itirazlarda var

76 puan geldi memur düzeyinde karaman aksaray malatya ısparta muş 6 cı tercih evet inş atanaırız hayırlıs olur her kez için

Öğretmen- 82 puan yaptım, kırklareli, istanbul, sakarya .... herkese bol şans takipteyim...

Merhaba arkadaşlar şunu söylemek gerekirse ben bu sınav,dan hiçbir sonuç beklemiyorum çünkü öğretmenlerimiz okadar iyiki o kadar güzel yüreklere sahipki kendisine yakın gördüğü sınava giren özürlü arkadaşlarımızın bir çoğuna cevapları vermişler ben inanmamıştım fakat sonuçları görünce harbiden cevapları vermişler dedim adamlar 98 almışlar bu sınav olmadı arkadaşlar adil olmadı üzğünüm.
elimde delil olmadığı için itiraz edemiyorum;
Not;Cevapları veren öğretmeni kim şikayet ederki...
Can sıkıntısın,dan başka birşey degil benim için bu sınav(her ilde bir sınıfa soru cevaplarını verseler 81 il var her sınıfta 20 kişi olduğunu düşünelim 1620 kişi yapar buda oluyorki umutlar 100/1 düşüyor)

Herkese iyi günler umutlarınız sönmesin;
Yüce Rabbim herzaman haklının yanındadır.

bulut25;

sen heralde beklediğin puanı aldın çalışıp çalışıp alman gerekeni alamasaydın ben o zaman duyardım arkadaşım itirazlarının ayak seslerini sinirden bastınmı yeri inletirdin

slm arkadaşlar ben 2 yıllık ünv memur kadrosunda basvurdum. 68 beklıyordum 60 geldı ıtırazda ettım bugun.. SINAV sonucları acıklandı sadece atamalar değil. sınava 15 gunluk itiraz süresi bittikten sonra ki 15 gün içindede atamalar yapılacakmış. personel daire başkanlığı tarafından benim telefonla aldığım bilgi bu.
ve lutfen atama sonuclarınızı Kadro Dairesi Başkanlığı adresınden takıp edınız.
sanırım benım 60 la yerlesme sansım yok ama bakalım ne olacak YORUMLARINIIZI BEKLEMEKTEYIM

puanlarına itiraz etmek isteyenler için yanlışlık olmaması amaçlı önce puanları açıklamışlar .. tam gün belli değil 15 gün gibi bir şey duydum ama doğruluk payını bilmiorum ilerleyen zamanlarda atama sonuçlarınıda açıklıycaklarmış...

selam arkadaşlar
hizmetli kadrosundan başvurdum 84 puan almışım
1=> kayseri
2=> ankara
3=> konya
4=> kütahya
5=> antalya tercihlerim

kim ne derse desin babam hakkınızın yendiğini düşünüyorsunuz ne alaka ya sen yanlış yap sonra otur agla sorular cevaplar yayınlandı baktınızmı ben baktım bu sonuclar acıklanmamıştı ama ben bılıyordum aldıgım puanıama açın bakın takıp etmeme ragmen bır tek yorum yapmadım m,lletin işi gücü yok oturmuşlar pc basına saçma sapan yorumlarıyla kendı pisikolojileri agır bozuk bizi de etkılemeye çalışıyorlar nasıl insanlar ya hayret bir durum senin vatanına mılletıne devletıne ınancın yok mu ya nedemek torpıl ben ınanmıyorum hakkı olanlar atanacak ben ınanıyorum torpil olguğunu mantıklı bir delille bana ispat etsin iddia eden arkadaşlar gidecegim başbakanın karsısına dikilip hesabını soracagım hemde ne pahasına olursa olsun ama iddianız gerçeklere dayansın yeterkı kendinden emin olan arkadaşlar ssabırla bekleyın sonuc hayırlı olacak eywwallah tamamen benim fıkrım

sınıfda hocalar bir kaç soruya yardım ettigini duydum ve gördüm
yapılacak bişey herkes hakkını alır

Not: Atama işlemi; Kılavuzda da belirtilen 10 günlük itiraz ve
15 günlük itirazların değerlendirilmesi süresinden sonra Personel Genel Müdürlüğü
tarafından yapılarak sonuçları http://personel.meb.gov.tr adresinden yayımlanacaktır.
Diye not düşülmüş sonucun altına

karadavut;

sen benim beynim misin de yaptığımızın doğru olup olmadığını biliyorsun

gocunan yok derken yapacagın ne var elinde ne bi kanıt nede bi tespit kimin hakkısa o girsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt