Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB özürlü personel sınav sonuçları açıklandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu işte bir sakatlık var ben kendi cevap kağıdımı ve kitapcığa incele is

bu işte bir sakatlık var ben kendi cevap kağıdımı ve kitapcığa incele isteyeceğim 84 beklerken gele gele 78 geldi sıralama yok sonuç yok valla sonuna kadar savunacağım hakkımı

oturanboğa;

atamalara dair bılgıler ne zaman yayınlanacak...

vallahı yya adam stresten en aaz beş yanlış yapar adamlar 98 100den bahsedıyorlar allahtan gırmemısım sınava :p

özkan

slm arkadaşlar 90 puan aldım.istanbul,konya ,trabzon,erzurum,hatay ne olur acaba yaş 32

arkadaşlar 92 puan almışım atanırmıyım.atamalar ne zaman acıklanacakmış ya

ya sorgulama yaptıgım sayfayı kaybettım ve bulamıyorum ben kendım gırmedım sınava kız arkadasım gırdı ama ondan cok heyecanlandım valla eğitekte bulamıyorum su anda lınk atarmısınız dırek lınk olsun

hizmetli;bende 94 demiştim ama 92 geldi iki puanımı kırmışlar hayal kırıklığı yaşadım napalım sağlık olsun kısmetimizde varsa atanırız yoksa napalım diimi ama:)
tercihler istanbul konya bursa sakarya samsun

96 bekliyodum öylede geldi... açıklasınlar artık yeter bıktık beklemekten... :mad:

80 beklıyordum 76 geldı. soruları tek tek ınceledım. bu nasıl bı ıs. kendımden emınımama

atanmam hayal oldu

68 puan ... tercihler ; hatay/istanbul/antalya/ankara/bursa ...memur...belli mi olur?
:confused:

atama yerlerini ilerleyen günlerde açıklayacaklarmış,ilerleyecek gün mü kaldı allasen??

bende en düşük 80 bekliyordum 74 geldi anlamadım gitti

Merhabalar,herkese hayırlı olsun benim 68 puanım var. ankara,konya,afyon,aydın,manisa tercih dışı atanma istedim. ACABA ATANABİLİRMİYİM :(

puanları yazarken hangi kriterdcesiniz bi zahmet onuda yazın memur öğretmen hizmetli yaaa​

92 almışım memur katgorisi ve tecihleim samsun-amasya-ordu-sinop ve ankara! sonuç boş yazıyor! sizde ne yazıyor arkadaşlar?

yanlışlık olmasın sadece bi yerde okumustum atamalar 5 gün içinde olurmus 15 gün içinde de iş yerine gidilip baslanırmıs diye acaba 5 gün sonra mı atama yerleri belli olacak ki ?

arkadaşım özürün yüzde kaçtı bende inceleme istiycem
çünkü ben 90 bekliyorum olabilcek gibi değil 72 geldi emeğime çalışmama yazık bunlar insan değil
özürüm çok diye herhalde yerleştirmemek için puanları değiştirdiler

dumensiz;

ssen böyle düşünüyorsun ben ölüyim 90 bekliyorum adamlar 72 diyor olcak iş mi bu tek tek cevaplarımı kontrol ettim imkansız desem dahada beter raporunda % kaç özürlüsün herhalde tahmin ettiğim doğru ben%80 özürlüyüm bunlar yüksek derecedeki özürlüleri almıycaklar diye duymuştum gerçekten doğruymuş çalıştığım 2,5 ayıma yazık be insan değil bunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt