Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB özürlü personel sınav sonuçları açıklandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bulut 25 ;
Bende senin gibi 76 aldım mersin-adana-maraş-osmaniye-malatya tercihlerim. Sence girme ihtimalimiz nedir ? Sağlık ve ormanı beklemeye taammül bile kalmadı... Memurlar nette 450 kişilik liste yapmışlar ama ben ona güvenemiyorum ...

6. tercihe evet dedim bu arada

ilk 2000 varsa eğer o ilk 2000 e girermiyiz ?

drumer;

sevgili bulut25
Baraj konusuna aydınlık getirirsek sevinirim.Çünkü çok üzgünüm.

bulut 25 ;
İnşallah gireriz. Beklemek daha zor. Hayatını etkileyecek bir konuya karsı beklemek çok stresli oluyor. Açıklandığı gün bilgisayarı nasıl açar bakarız bilmiyorum. şuanda 100 de alsam aynı stresi yaşardım heralde....Hayal kırıklığı yaşamayız inşallah...

arkadaşlar ben itiraz ettim itirazlarımızı nerden öğrenicez hiç itiraz eden yok mu aranızda

arkadaşım baraj puanı falan yok sadece puan üstünlüğüne göre atama var o memur arayanlardan sıkılmış heralde sallamış

şimdide tutturmuslar tercıh edılen ıller ayrı ayrı lıste olcak herkes tercıh ettıgı ıllerde yarıscak dıye ama üzgünüm ılk 2000 atanacak arkadaslar bende atanamadımmm

saffet48 kaç aldın da bu kadar emin konuşuyorsun ?

berkan 92 aldım kardesım ben ve atanamıycam çünkü puanlar cok yüksek 94ten asagı düşmez

safeldinho
kardeşim senin olmayan bir şey için neden üzlüyorsun.nasipse olur nasip değilse bak sağlık bak.orman ve diğer yerler var benimde garantimi sanki belki benim de olmayacak ama hayat her şeye rağmen devam ediyor.bir soru vardı TBMM nin göreviyle ilgili 50 defa sorsalar doğru cevabı veririm ama nasıl oldu bende anlamadım.sınav psikoljisi işte yanlış yapmışım.bir de iyi konsantrasyon olmak lazım.o senin yaptığın soruyu bende yanlış yaptım.
bak şu kadarını söyleyeyim sana çok çalışanlar hırs yapanlar meb sınavında yerleşecek ve bundan sonraki sınavda rakiplerin bu kadar zorlu olmayacak anlican biraz daha çaba ve gayret seni hedefine ulaştıracak.hayatta her istediğinizin gönlünüzce olması dileğiyle

bende hizmetli olarak 90 aldım sizce atanabilirmiyim.tecihlerim.sivas-niğde-yozgat-malatya-maraş.6.tercih evet.eğer 90 üzeri olursa şansım az .galiba.

saffet bende 92 aldım ne yani kesin atanmayacam diyemezsin ki? benim hala bir umudum var en azından 6. tercihim var :) arkadaşlar herzaman için bir umut vardır; umutsuz durumlarda bile...

lakin birkaç boşboğaz buralarda yorum yapıp insanların umutlarıyla oynuyor!

ey allahım sen görüyorsun ya 70-100 arası alanları ata yarrabii!!!!

arkadaşlar
ya sağlık bakanlığına başvuru yapan orman yada diğer müd.lere başvuru yapabiliyor mu ?
yoksa sınırlımıdır...

arkadaşlar bu sınavın yerleştirme sonuçlarının açıklanması ne kadar uzarsa o kadar tartışmalar uzar gider.herkesten bir yorum ve her kafadan sinir bozucu yorumlar.kimse kimseyi kırmasın ve herkes birbiri hakkında hayırlısını istesin lütfen.bir kimse yerleşemese bile sonuç açıklanana kadar herkesin bir umudu var.umut olmadan yaşamak zor,hele engelli için daha da zor.birbirimizin psikolojisini de düşünelim LÜTFEN......

Bence puanlar ilden ile farklılık göstercektir.Bazi illerde 80 altına düşer bazı illerde ise 90 altına kesinlikle inmez birde şunu belirteyim arkadaşlar bu sınavın en iyi punaları zaten şuanta neti kullanan arkadaşlar almışlar,ülke genelindeki en iyi puanlar şuanda forumda yazılan puanlardır.
Neden derseniz özürlülerin içinde belli bilgi ve becerilere sahip arkadaşların %90 interneti kullanıyor.Bu sınava girenlerin %70 meslek ve halkla ilişkiler sorularını hayatlarında ilk defa duyulardır.Hiç endişe etmeyin bence puanlar beklenen altına düşecektir.
Benim tercihim Malatya -Sivas puanım 80 Herkese hayırlı

arkadaşlar sen 82 aldım ve sadece zonguldak yazdım.tek tercihle atanma şansım nedir.Allahım herkesin gönlüne göre versin

sadi acar;

Kardeş inşallah atanırsın,nasipte varsa olur Rabbim bütün arkadaşlarımızın gönlüne göre versin...

Memur adaylar için liste güncellemesi yapıyorum. Memurlar net adlı web sayfasındaki konuya isim, puan ve ilk tercihini yazmayan arkadaşlar var ise yazarlarsa iyi olur. 500 civarı kişi oluştu.. 240 sınava girmeyen engelli arkadaş var.. Memurlar nete üye olmayan arkadaşlar üye olduğu taktirde 5 gün sonra puan bilgilerini girebilirler. O şekilde olan arkadaşlar var ise bize puan ve bilgilerini söylerlerse yine ekleme yapabiliriz...

M.E.B. Memur Adayları Puanlarımızı Paylaşalım - Tek Başlık (Memurlar.Net - Forum)

saffet48;

saffet iyice kendini karamsar yaptın ben öleyim o zaman bende 84 aldım sen böle dersen ben ve diger senden düşük alanlar ne yapsın tahminimce sıralama tercih edilen ile göre olacak ilk iki bin diye birşey yok allah herkez için hayırlı olanı nasip etsin

kardesım insallah sıralama tercıh edılen ıllere göre olur

tahminimce ben çogunuzdan büyügüm ve bildigim kadarı ile tercih edilen il bazında olacak sıralama yani ben ankaraya 98 le giremiyecem ama 2. tercih ettigim ilde benden yüksek puan alan yoksa oraya giricem bu böle devam edicek ve en sona kalınca boşluk kalan illere 6. tercihini yapanlardan en yüksekten atanmaya başlancak bu şimdiye kadar böle oldu bundan sonrada böle olur biraz sabredin akmı karamı görücez

spread sheets filtreledim ve şu sonuç çıktı (30.07 2010 saat 10:45 itibarıyla)

sisteme hizmetli katılan :303 kişi
100 alan 3 kişi
98 alan 11 kişi
96 alan 12 kişi
94 alan 24 kişi
92 alan 33 kişi
90 alan 30 kişi
88 alan 32 kişi
86 alan 29 kişi
84 alan 13 kişi
82 alan 22 kişi
80 alan 16 kişi
buranın toplam 228 kişi
78 ve altı alan diğerleri 75 kişi

orda sadece sınava girenlerın 50de 1 var bu sayıları 50 ıle carparsan 94ten asagı düşmez puanlar işimiz zorr arkadaslar

Arkadaşlar az kaldı sabredelim,her şey belli olacak ayın 16 sında,herkes için hakkından hayırlısı,nasipte varsa olur.
Yerleştirmeler tercihler doğrultusunda olacağı için 94 ün altına düşmez alımlar diyen arkadaşlar bence yanılıyor,ayın 16 sında göreceğiz böyle emin konuşan arkadaşları,herkes için hakkından hayırlısı olsun.

nilayhulagi;

Evet Az Kaldı da 19 Gün Geçmiyor Maalesef, Beklemekten de Gına Geldi Keşke Birileri Bir Bilgi Alabilse de Taban Puanı Öğrenebilsek :)

kimane;

Kardeş hayırlısı taban puanı bilemem de,tercihler doğrultusunda puanlar önemli,illeri tercih eden arkadaşların puanı önemli,hayırlısı artık.

En yüksek puan alan ilk 2000 kişi diye birşey yok, kimlerin hangi ilini tercih ettikleri önemlidir. Bazı illerde kontenjan sayısının altına kadar tercih yapanlar arasında belki en yüksek puan 50 ise neden ilk 2000 kişinin arasında değil. En yüksek puan alan ilk 2000 kişinin kesin atanacağını düşünmeyiniz, dediğim gibi tercih yapanlarının sayısına bakmamız lazım.

saffet kardeşim bak bir istatistik bir şey yap sende oyalan insanların canını sıkma 94 deyip durma temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp sürüyosun 94 allah 94 dedin durdun.50-1 olabilir evet bizde 21000 kişi demedik
yav ne kadar karamsarlaşmışınız böyle yav ferah olun 92 puan gerçekten iyi puan diğer sınava girenler uzaylı değil bu kadar büyütme hem düşmezse düşmez dünyanın sonu değil ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt