Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB özürlü personel sınav sonuçları açıklandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geceleri ve o günü de saymazsak 8 gün var :D

battusay;

Bu konuda net bir bilgim yok ama kesinlikle yoktur mecburi görev bizleri kapsamamaktadır bildiğim kadarıyla

Bekleyebilen için her şey iyi sonuç verir. Biraz daha sabır..... İnşaallah atanırsınız

Aslında biz sabırsız değiliz ama okadar uzattılar ki bu işi kimsede sabır kalmadı.Adam gibi çıkıp alımlar şu şekilde olacak ve şu tarihte olacak ve şu tarihde açıklayacağız deselerdi kimse hergün bu sayfalardan kah heycanlanıp kah hayal kırıklığı yaşamazdı.atamayla ilgili 50 çeşit teori var.Halende alımların nasıl olacağı net değil. Eğitek öyle uzattıki ızdıraba döndü.5000 alım yapılacağını duyduğumda yaşadığım heyecanı artık atandın deseler heralde duymam.Bu kadar stresden sonra...

gecemavisi4307;

10 kişiden 1 tanesinin gireceğini düşünürsek bu araştırmayıda istasitiki bir bilgi olarak kabul edersek.

100 alan 3 kişi x 10 = 30
98 alan 11 kişi x 10 = 110
96 alan 12 kişi x 10 = 120
94 alan 24 kişi x 10 = 240
92 alan 33 kişi x 10 = 330
90 alan 30 kişi x 10 = 300
88 alan 32 kişi x 10 = 320
86 alan 29 kişi x 10 = 290
84 alan 13 kişi x 10 = 130
82 alan 22 kişi x 10 = 220
80 alan 16 kişi x 10 = 160

30 + 110 + 120 +240 + 330 + 300 + 320 + 290 + 130 + 220 + 160 = 2250 kişi 80 Puan alan kişiye kadar herkes kazandı.

Arkadaşlar o kadar merak etmeyin bence sisteme ulaşan puanlar en iyi puanlar olabilir benim tahminim 76 alan bile atanacak gibi çünkü yıgılma 70 ve 90 arasında oldugunu bir sitede okudum..

arkdaşlar söylüyorum her kes iyi dinlesin 84 yukarısna hayırlı olsun...........

sağlık bakanlığı özürlü başvuruları 30-07-2010 saat 14:30 itibarı ile---türkiye geneli 23670 -- balıkesir geneli 387 kişidir

arkadaşlar bende hizmetli böl. 92 puan aldım.umutlumuyum bilmiyorum.tercihlerimin son ikisini hiç bir yerde görmedim hakkari ve tunceli.kafamdan hep empati kuruyorum.94 alanların yarısı gider diyorum.bana sıra gelmez diyorum.ama yinede yüce allahtan umut kesilmez.sizlerin yorumlarını okuyorum seviniyorum.yani tam boşluktayım.atanamazsam tam yıkım olur.çünkü gerçekten sizlerden farklıyım.birincisi evliyim.ikincisi çocuğumda engelli tedavi gerekiyor.üçüncüsü bu sınava hazırlanacağım diye işsiz kaldım.ama yinede umutluyum arkadaşlar.sizlerde olun.öncelikle meb bizlere böyle imkan verdiği için teşekkür edelim.inşallah diğer bakanlıklarda meb i örnek alırsa hiç birimiz açıkta kalmaz.torpil olacağınada hiç inanmıyorum.başbakanımızın kesin talimatı var.herkez hakkını alacak.ama üzüldüğüm nokta birbirimizi kırıyoruz.atama şu puandan aşağı olmaz diye.gün doğmadan neler doğar,önümüz mübarek ramazan bereketi ile gelir.belki bakanlık maliyeden kadrolara ek kontenjan ister.30 bin öğretmen atayacak gelin bizde birlik olalım başbakanlığı meb i mesajlara boğalım.kontenjanı yükseltmeye çalışalım.belki ikinci bir jest yapabilirler.umarım yüce allahtan hepimiz atanırız.tüm arkadaşlara saygılar sunarım

inşallah heri19 dedıdıgın gıbı olur bende evlıyım çünkü bende 92 aldım nasıbımızde vardır ınsallah

anlaşılan 30.000 i bulacak 4.000 ni geri düşecek :) haydi hayırlısı bakalım

Hizmetli 96 puan Tercihler Diyarbakır, Mersin, Adana, Batman, Ankara, evet

Personel Genel Mdrl

açıklama:

Özürlü personel alımı sınav sonuçları açıklanmış olup, özürlü personel alımına ilişkin hazırlanan kılavuzda da belirtildiği üzere sınav sonuçlarına itiraz ve bu itirazların karara bağlanması ile ilgili süreç (sınav sonuçlarının açıklanmasından itibaren 25 gün) tamamlandıktan sonra başarı listeleri oluşturularak yayınlanacaktır. Kesinleşmiş başarı listesi en yüksek puandan aşağı doğru sıralanarak oluşturulacaktır. Bu sürecin sonunda atamalar, adaylardan sınav başvuru aşamasında alınan atama tercihleri doğrultusunda puan üstünlüğüne göre ilan edilen kontenjanlar ölçüsünde yapılacaktır. Atama sonuçları http://personel.meb.gov.tr adresinden yayınlanacaktır. Atamaları yapılan adaylara ilişkin listeler aynı gün İl Millî Eğitim Müdürlüklerine elektronik ortamda gönderilecektir.
İlgililere duyurulur.

Arkadaşlar bunu anlamakta neden zorlanıyorsunuz. Açıklama Yapıldıktan 25 gün sonra tüm türkiye puan başarı listesi oluşturulacak bundan sonrada tercihlere göre örneğin diyarbakır 24 kişi alacak başarı listesinde açıklamada yapıldığı gibi puan üstünlüğüne göre en yüksek puandan aşşağı doğru sıralanak yapılacaktır. Bu açıklama bence bu kadar basit.

Hepimizin Hakkında Hayırlı olmasını Dilerim.

( Bakanlığınızın,16.256 kişilik engelli kontenjanını doldurmak için, 5.000 kişilik yapmış olduğu engelli alımdan ötürü,bakanlığınız adına şahsınıza teşekkür ederiz.Sınava giren biz 32.000 engellinin umutlarını tekrar yeşerttiniz.Ancak 16/08/2010 itibarı ile 5.000 kişinin yüzü gülecek,diğer 27.000 kişi üzülecektir.Bakanlığınızı engelli açığı 12.256 kişi kalmıştır.Biz engelliler olarak,bu sınavla tüm engenli açığınızı,kapatma umudunu taşıyoruz.

Gereğinin yapılmasını saygılarımla arz ederim.)

arkadaşlar yukardaki metin benim meb e gönderdiğim metindir.amacım engelli alımının 5 binde yukarı çıkmasını sağlamaktır.nekadar çok kişi gönderirse o kadar olumlu olma olasılığı yükselir.meb e girin sağ alt köşede haberler başlığı altında dilek şikayetler bölümünü tıklayın.gelen ekranda elektronik başvuruyu tıkla gelen ekranı doldur.hepsi bu.şimdi tüm engelli arkadaşlar birlik olma zamanı.gelin şanzımızı yükseltmek için zorlayalım. saygılarımla

ne alakası var devlet bahçeliyle! hemen kendinizi belli ediyorsunuz...

Heri19.Bende bir dilekçe yazmak istiyorum ama e-mail adresime bir türlü mesaj gelmiyor acaba bu kadar geç mi gelir?

drumer:Heri19.Bende bir dilekçe yazmak istiyorum ama e-mail adresime bir türlü mesaj gelmiyor acaba bu kadar geç mi gelir?

hayır benim e-mail adresime hemen geldi.ama şu önemsizler bölümüne bakın.benim önemsizler bölümüne geldi.arkadaşlar bir ben ve drumer ile bu iş ses getirmez.neden bu kampanyaya katılmıyorsunuz anlamadım.şunun şurasında 16 gün kaldı.herşey için geç kalmış olmayalım.milli eğitim bakanlığı ile iş bitmiyor.meb maliyeden kadro isteyecek daha.yani 16 gün çok kısa süre.ilk 3 gün meb e gönderelim.sonraki 3 gün başbakanlığa gönderelim. eğer birlik olursak 75 puana kadar atamalar düşer.bu kampanyaya lütfen puanı yüksek olan arkadaşlarda katılsın.çünki biz kurtulduk banane deyip bencillik olmasın.bizi bizden kimse daha iyi anlamaz.drumer sanada teşekkür ederim şuanda bir sen ilgilendin.demekki diğerleri söylediklerinde samimi değiller.çünki şuana kadar icraat 2 kişi ile sınırlı.bakanlık 2 kişinin dediğini dikkate alacak değilya.çoğunluk memnun deyip atamalar 5.000 ile sınırlı kalır.bizlerde umutlar başka bahara deyip her zamanki hayata devam.oysa bir kaybınız olmayacak aksine kazanırsak hayatımızı değiştireceğiz.herşey bizlerin elinde. sadece 3 dakikanızı ayıracaksınız.yokmu geleceğine 3 dakika ayıracak arkadaş.100 98 96 puan alan arkadaşlar sizdende aynı özveriyi bekliyoruz.unutmayın kimse 100 de alsa 98 de alsa garanti değil.diyelimki garanti garanti olmayanlara yardımcı olmuş olursunuz.daha iyi olur.evet arkadaşlar herkezi bekliyorum.geleceğimize 3 dakika ayıralım saygılarımla

Heri19.Canım kardeşim biran önce yazmak için sabırsızlanıyorum ama mesaj gelmiyor.Gereksizlerdede yok.Acaba ben mi yanlış yaptım? Mesaj geldikden sonra onaylayıp dilekçenizi yazın diyor ama ortada mesej filan yok.Diğerleri puanlarından memnun demekki abi yapacak bir şey yok.

Heri19. Meb'den şimdi mesaj geldi.Hemen dilekçemi yazmaya başlıyorum.Saygılar.

burdaki bazı arakadşlar resmen arkadaşlarımızla ve bizle alayını geçiyorlar yok 98 le tanacagına inanmıyormuş, yok efendim 94 kazaanacagını sanmıyormuş.. evet size diyorum biraz daha seviyeli olunursa sevinirim BENCİLLİĞİN hiç bir anlamı yok...
MEB adam olsaydı adam gibi sınav yapardı rüyanızda görürdünüz ancak 85 ve üzerini

benım ıcıme dert olan bı hususta burda başvurudan sonra yok ben vazgectım meb bızı kandırıyor ben sınava gırmıcem gıbı sınava gırmeyecegını yazan ve dolaylı yoldan burada bılgı alışverısi yapanlara sız de gırmeyın dıyenlerın sınavdan aldıkları puanları paylaştıklarını goruyoruzkı buunun yorumun da sıze bırakıyorum

ince85,baransertaç,paranoya,liyetuva,sensiz_yalnız,femmy,saffet48,sadiacar,battusay,turangencer,ogün,suat46,faruk01,adnaneren,berkan1,gecemavisi 4307,aslanbey21,nilayhulagi,kimane,kırımtilkisi,lord55100,bulut25,ideal,musti ve formdaki diğer arkadaşlar lütfen sizleride bekliyoruz.kendimize yada diğer arkadaşlarımıza gelin yardımcı olalım.duydunuzmu bilmiyorum ama meb.31 bin öğretmen kontenjanı ayırdı.5 bin engelli kontenjanını gelin 10 bin yapalım.mesajlarımız ne kadar çok olursa o kadar ses getirir.şimdi 70 alan arkadaşda 90 alan arkadaşda umutlu.100 alanda.korkmayın mesaj attığımız zaman puanlarımız düşmüyor.amaç bu sınavla 1 adet fazla bir engelli kardeşimizinde hayatını kurtarmak.katılmayacak arkadaşlarda katılmama nedenini açıklarsa sevinirim.işte hazır dilekçe sadece kopyalayın yapıştırın.
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞINA

Bakanlığınızın,16.256 kişilik engelli kontenjanını doldurmak için, 5.000 kişilik yapmış olduğu engelli alımdan ötürü,bakanlığınız adına şahsınıza teşekkür ederiz.Sınava giren biz 32.000 engellinin umutlarını tekrar yeşerttiniz.Ancak 16/08/2010 itibarı ile 5.000 kişinin yüzü gülecek,diğer 27.000 kişi üzülecektir.Bakanlığınızı engelli açığı 12.256 kişi kalmıştır.Biz engelliler olarak,bu sınavla tüm engenli açığınızı,kapatma umudunu taşıyoruz.

Gereğinin yapılmasını saygılarımla arz ederim.

gönderceğiniz yer ise meb sitesinde sağ alt köşede haber başlığı altında dilek ve istek olan yeri tıkla gerekli açıklamalr orda var zaten.meb sınavına giripte az olan umutları çoğaltmak için bütün engelli arkadaşları bekliyoruz.saygılarımla

hepimize hayırlı olsun bende gönderdim.heri19

teşekkürler berkan 1 kardeşim.hepimize hayırlı olacak inşallah

BİR ÇAKIL TAŞIDA SİZ BIRAKIN…
arkadaşlar bu engelliler tarafından,meb deki 5 bin kişilik kontenjanı 10 bin kişiye yükseltmek için hazırlanmış bir kampanyadır.
55 BİN ÖZÜRLÜ KONTENJANI DOLACAK. Türkiye İş Kurumu'na 5 bin yeni memur alınması planlanırken, 55 bin özürlü kontenjanın tamamı, iki yıl içinde doldurulacak Adalet Bakanlığı 1.813,İçişleri Bakanlığı 619 ,Milli Eğitim Bakanlığı 16.256 şimdiki alım 5 bin düşülmüştür geri kalan 11.256,Sağlık Bakanlığı 8.051 ,Tarım ve Köy işleri Bakanlığı 780 ,Diyanet İşleri Başkanlığı 1.638 ,Gelir İdaresi Başkanlığı 628 ,Emniyet Genel Müdürlüğü 6.229 ,Orman Genel Müdürlüğü 229 ,Diğer Kurumlar 1.949 Toplam =38.192 işte bu rakamlardan dolayı meb te 11.256 engelli kontenjan açığı vardır.İşte biz engelliler bu sınavla mebin kontenjan açığının kalmamasını sağlamak istiyoruz.MEB bakanlığına aşağıdaki dilekçeyi gönderirsek,bunu başarabiliriz.
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞINA

Bakanlığınızın,16.256 kişilik engelli kontenjanını doldurmak için, 5.000 kişilik yapmış olduğu engelli alımdan ötürü,bakanlığınız adına şahsınıza teşekkür ederiz.Sınava giren biz 32.000 engellinin umutlarını tekrar yeşerttiniz.Ancak 16/08/2010 itibarı ile 5.000 kişinin yüzü gülecek,diğer 27.000 kişi üzülecektir.Bakanlığınızı engelli açığı 12.256 kişi kalmıştır.Biz engelliler olarak,bu sınavla tüm engenli açığınızı,kapatma umudunu taşıyoruz.

Gereğinin yapılmasını saygılarımla arz ederim.
Göndereceğimiz yer meb e girin sağ alt köşede haber başlığı altında dilek ve şikayetleri tıkla gerekli açıklamalar orda mevcut.bakanımızdan bir jest gelebilir..gayret edersek

Ben uğraştım , uğraştım ama olmadı :( Bana link geldi tıkladım. Çıkan sayfayı doldurdum ama... Bir eksiklik var. Göndere basıorum ama gitmiyor :( :( Nasıl bir eksiklik olabilir acaba ??? Anlaamdım...!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt