Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB sınavında yaşadıklarınız..?

bura yorum yapanlar puanla ,yaşı büyük olana önceelik verilecek tercihin her yerede giderim dediysen atanırsın.tercihinde başka illere gitmem dediysen sana güle güle denir klavuzda bu ayrıntısı ile yazıyordu
48 soru vede net ise kesin kesin atanır atanmaz diyen insan boş insandır kimsenin moralinide bozmayın boş laflarla

bütün sorularınızın cevabı bende önemli haberlerim var size bakalım ne olcak ben anadolu lisesi mezunuyum 5 tam diploma notum sınavdada allah bir hatat cıkarmaz ise ful bekliyorum ankarada dayım var eger benimki de olmaz ise işte o zaman bulundugunuz yere en yaakın meb binasını yakın...

Hiç bu kadar aşağılanmadım? Sınav sorularının anaokulu çocuklarına bile sorulamayacak türden olduğunu bilseydim başvuru dahi yapmazdım. Ben bilimle sanatla tarihle ilgilenen bir insan o soruları görünce sınavın ortasında güldüm. Bence bu sınav formalite onlar belirlemiştir girecek kişileri yıllar öncesinden bu nedenle hiç ümidim yok. :Yaşımda 23 genç olduğum için yine teğet geçecek... Yazıklar olsun böle bir ülkede yaşadığım için; ne yaparlarsa bizleri aşağalamadan yapmıyorlar...

Arkadaşlar 15 dakikada bitti sınavım, 45 dakika barajına takıldığım için sonradan geniş geniş kontrol etme fırsatı buldum cevaplarımı. Tek tereddütte kaldığım soru, noktalama işaretlerinin sorulduğu idi, onda da kontrol ederken acaba dedim (Büyük harfle başlama durumu). Netice olarak o da doğru çıktı. Takip ettiğim yazılardan şu ana kadar yanlışım görünmüyor ama esneme payı olarak 2 yanlışım olsa 48 olur, daha aşağısı olmaz gözüyle bakıyorum. Sınava Zonguldak'ta girdim, birinci tercihim Zonguldak ayrıca, şu anda beklemekten başka yapabileceğimiz birşey olduğunu düşünmüyorum.

Ayrıca torpil söylemlerine deyinmeden geçemeyeceğim, arkadaşlar bana sorarsanız sonuçlar açıklanmadan bu tür söylemlerle ortalığı karıştırmamak lazım. İmkanı olanlar bunu kullanarak birşeyler yapmaya çalışıyorlar bu bir gerçek ama, ne kadar işe yarayacağı muamma. Bu iddiaları gerçekten kanıtlayamıyorsak, konuşmanın da pek anlamı yok diye düşünmekteyim. Biraz da sınavları çok iyi geçmeyenlerin kafaları karıştırmak için bir yontemi olduğunu düşünüyorum bu söylemlerin...

bütün sorularınızın cevabı bende önemli haberlerim var size bakalım ne olcak ben anadolu lisesi mezunuyum 5 tam diploma notum sınavdada allah bir hatat cıkarmaz ise ful bekliyorum ankarada dayım var eger benimki de olmaz ise işte o zaman bulundugunuz yere en yaakın meb binasını yakın...

Dostum senin derdin ortalığı karıştırmak mı ???

MEB'i bu kadar harika(!) bir sınav yaptığı için tebrik ediyorum... :(

Yine Devletin yaptığı nadide bir sınavı daha atlattık. Sonucunu bilemem ama "tekerlekli sandalye" kullanan ve "%80" ortopedik engeli bulunan birini 2. katta sınava almaya kalkan bir kurum, çok merak ediyorum şans eseri sınavı kazanırsam acama bana ve benim gibi arkadaşlarıma ne çektirir.Gerçi benim beklediğim bi' şeydi şaşırmadım ama artık bunun adına alay etmekten başka bir şey denmez sanırım. En çok da şunu merak ediyorum: "Acaba sınavdan önce bizden neden engelli raporu alıyorlar? madem ki raporda yazanla ilgilenmiyorsunuz..." Ankara'da engellilere uygun bir sürü yer varken beni (benim gibi arkadaşları) sıradan bir okulda 2.katta sınava almaya yeltenen herkesi TEBRİK EDİYORUM, böyle devam edin :mad:

şaşırmadım arkadaşım..burası Türkiye..benim de sınava girdiğim okulun merdiven girişinin yanına bir rampa yapmışlar sağlıklı insanı tek.sandalyeye oturtsan cık desen ölsede cıkamazdı..!!!!!! en çok dikkatini o çekti zaten sınav girişinde :( o durumdaki arkadaşların velilleri merdivenlerden cıkrtılar el birlik adayları...imar yasasına göre yapılan rampalar yok denecek kadar az maleseff:( herkez şu düşüncede VARMII ? VARR..!!!!!! tamam iş bitmiştir..nasıl çıkarlarsa çıksınlar derr gibii :(:(:( elimden gelse öyle rampa yapanları tek tek oturtçan sandalyeye çıkda göreyimm hadii dicenn..!!!!!!! off ya neyse çok kızıyorum bu durumlara üzülüyorum :(:(:(

arkadaslar benim 49 netim var.tercihlerim KAYSERİ,YOZGAT,TRABZON,AKSARAY.KONYA.AMA BEN KAYSERİ ÇOK İSTİYORUM.YADA TRABZON.sizce sansım varmı?

Üst Alt