Arkadaşlar 15 dakikada bitti sınavım, 45 dakika barajına takıldığım için sonradan geniş geniş kontrol etme fırsatı buldum cevaplarımı. Tek tereddütte kaldığım soru, noktalama işaretlerinin sorulduğu idi, onda da kontrol ederken acaba dedim (Büyük harfle başlama durumu). Netice olarak o da doğru çıktı. Takip ettiğim yazılardan şu ana kadar yanlışım görünmüyor ama esneme payı olarak 2 yanlışım olsa 48 olur, daha aşağısı olmaz gözüyle bakıyorum. Sınava Zonguldak'ta girdim, birinci tercihim Zonguldak ayrıca, şu anda beklemekten başka yapabileceğimiz birşey olduğunu düşünmüyorum.
Ayrıca torpil söylemlerine deyinmeden geçemeyeceğim, arkadaşlar bana sorarsanız sonuçlar açıklanmadan bu tür söylemlerle ortalığı karıştırmamak lazım. İmkanı olanlar bunu kullanarak birşeyler yapmaya çalışıyorlar bu bir gerçek ama, ne kadar işe yarayacağı muamma. Bu iddiaları gerçekten kanıtlayamıyorsak, konuşmanın da pek anlamı yok diye düşünmekteyim. Biraz da sınavları çok iyi geçmeyenlerin kafaları karıştırmak için bir yontemi olduğunu düşünüyorum bu söylemlerin...