Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'de çalışan memurların bu ay maaşlarına 150 TL fark yapılabilirmiş..?

d)diğer derecede olanlar

yani 7.dereceden sonra olanlar
yani 8. 9. 10. v.b.
derecede olanlar

ben şok oldum ya herkes alırken 1 tl bile alamamak nedir ya

arkadaşlar bilmeyenler için hatırlatıyım.maaşınızda oluşan farkın hepsinin ek deme zammı olduğunu düşünmeyin.3 aylık fark toplu maaş olarak yatacaktır.ek ödeme zammınız 150 tl ise 450 yatacaktır fark olarak..

Çalıştığım il büyükşehir: Konya
Diğer Personel Ek Ödeme Oranı: % 75
Fark: 459,28-398 = 60.....

Şahsıma 60 TL fark yansıyor. Ne diyelim Allah bereket versin...

Fakat kafamdaki tek soru işareti: Konya'ya yeni tayin aldım. Afyonda idim ve Afyon belediyelik olduğu için büyükşehir değildi. Acaba farkı % 75 lik dilimden mi alacağım yoksa % 70 lik dilimden mi yararlanarak alacağım... !

tam bir fiyasko .ayrımcılık yapılıyor.maliye memurlarını kıskanırdık şimdi kendi içimizde uçurumlar oluşacak.sınava asılmaktan başka çare kalmadı.bugünümüze de şükür.

[FONT=Arial]T.C.[/FONT]
[FONT=Arial]MALİYE BAKANLIĞI[/FONT]
[FONT=Arial]Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdürlüğü[/FONT]
[FONT=Arial]Sayı : B.07.0.BMK.0.022-115912 28/10/2011 *14147[/FONT]
[FONT=Arial]Konu : Aylıkların avans olarak ödenmesi[/FONT]
[FONT=Arial]GENELGE[/FONT]
[FONT=Arial]1- Aylıklarını personel kanunlarına göre almakta olanlara, 15/11/2011 tarihinde ödenmesi gereken tüm hakedişler, 657 sayılı Kanunun ek 24 üncü maddesine göre, 4/11/2011 tarihinde avans olarak ödenecektir. Kamu kuruluşlarında çalışan sözleşmeli personel, işçi ve diğer personel hakkında da aynı şekilde işlem yapılacaktır.[/FONT]
[FONT=Arial]2- Avansın hesabında ele geçen net tutarlar esas alınacaktır.[/FONT]
[FONT=Arial]3- Aylıkları banka hesaplarına aktarılan personelin avans tutarlarının ilgili bankalarca zamanında ödenmesi sağlanacaktır.[/FONT]
[FONT=Arial]4- Verilen avanslar Personel Avansları Hesabına borç kaydedilerek muhasebeleştirilecektir. Ödenen avans tutarları ilgililerin ait olduğu aylık veya ücretlerine mahsup edilecek ve gerekli kanuni kesintiler bu aylık veya ücretlerinden yapılacaktır.[/FONT]
[FONT=Arial]5- İl dahilindeki mahalli idare birimleri dahil tüm ilgili birimlere gerekli duyurunun yapılması ve herhangi bir aksamaya meydan verilmemesi hususunda ilgili birimlerce bütün tedbirlerin alınması gerekmektedir.[/FONT]
[FONT=Arial]Gereğini arz / rica ederim.[/FONT]
[FONT=Arial]Mehmet ŞİMŞEK
Maliye Bakanı[/FONT]

ilker sonunda bana inandın sende :)Bzi boş konuşmayız aldığımız duyumlar vardı

100 lira ek ödemeye sevinmeyen bu ne ya sadaka gibi derken insanı 25 tl ye sevindirecek yarabbim.

ben tam olarak anlamadım yani bu fark belirli illere mi verildi. yada belirli bakanlıklara mı ? farkın illere göre dağılımı var mı ? böyle bir cetvel var mı ? ilçeden olanlar bunu haketmiyor mu ?

Bu normal bir haber arkadaşlar. idari kadro personellerine ek ders ödemesini kesti yeni bakan. bu nedenle khk'ye göre yeni düzenlemeye gidildi. memur kadrosu için böyle bir iyileştirme mevcut değil. zam mevzuu ile ilgili de ocakta 150 TL gibi bir miktar iyileştirme yapılacağına yönelik çalışmaların olduğu söylenmekte.

mehmetkahraman arkadaşım memurlar için böyle bişey mevcut değil demişsin fakat listelerde ne hikmetse
memurlar şu kadar yardımcı hizmetliler bu kadar diye yazılar mevcut boşuna yazmışlar ozaman.
Kusura bakma tabiki daha parayı cebimde görmeden bişey diyemem ama yanlış yönlendiriyorsun.

İlker;

Abi paylaşım için teşekkürler...

İktisatçı; Hangi vilayette (Vilayet büyükşehir mi yoksa taşra mı) ve hangi ünvanla görevlisin ?

4 kasımı bekliyorum bakalım şu meb memuruna zam işi ne olucak takipteyim

şef, vs.deil herkesin kadro, derecesine göre ödeme yapılacakmış....bilgilerinnize

İktisatçı;
sen ek ödeme olarak 398 tl alıyordun bordrona bakabılırsın.
bu zam ile birlikte 520 tl oldu ek ödemen. 122 tl fark alacak İstanbul'daki 7 8 9 10 11 12 13. derecedeki memurlar.

Nerden bakıyorsunuz bu bilgilere anlamadım , bilgi verin de ben de bakayım

taze memurlar ve çalıştığı il 3 büyük ilin dışında olan ve büyükşehir bld olmayanların ek ödeme zamları 25-30 tl 3 büyük ilde çalışanlar 120 tl fark alacaklar.

3 aylık fark toplu yatacaktır

Ben 3 büyük il dışında ve yardımcı hizmetler dışında kalıyorum ve 75 tl oran gözüküyor.

Ya Birtan derecen kaç abi senin bi de Mersin demisin Antalya mı yani yaşadığın yer büyükşehir mi belediyelik mi bide yh sin galiba

Ben Ankara Polatlıda hizmetli sınıfında çalışıyorum... Normal maaşım 1368 TL falandı şimdi bu ay maaş zamlımı olucak? Yada ne zaman zamlı olucak? Bilgilendirirseniz sevinirim...

mrb arkadaşlar bnde balıkesirde yardımcı hizmetlerde görev yapıyoruz bizim gibi 1 yıllk memur arkadaşlarada ek ödeme varmı.? iyi akşamlar

Herkes alcak arkadaşlar MEB çatısı altında çalışıp GİH ve YH sınıfındakiki herkes yukarda verdiğim linkten ne alacağını alabilir.
Ben örnek vereyim geçen ay 1401 alıyordum bu ayki maaşım 1520 falan oldu.
Herkes kademesine derecesine hangi ilde çalıştığına göre değişen oranlarda zam alcak.

Taner,
Maaşına 12.00 tl yansır kardeşim.

Arkadaşlar ben maaşımı aldım... 1368TL olan maaşım 1493 falan olmuş yani 125 TL artmış... Şimdi bu artış sadece bu aylıkmı? Yoksa artık hep böylemi alıcaz merak ettiğim konu bu... Cevaplar için şimdiden teşekkürler...

Her ay bu tutarı alcaksın berk.
zaten belli bir miktar ek ödeme alıyordun şimdi o ödeme miktarı arttırıldı.

Cevap için teşekkürler... Bu gerçekten çok güzel haber ya bir anda 125 TL artması süper... Çünkü 6 ayda bir alınan zam bile %3 ve 50 TL yi bulmuyo... Valla ilaç gibi geldi... :)

eseszeus;

hayırlı olsun senin kıdemin falan kaç?

bizimki komik bir rakam arttıda o yüzden soruyorum. birde hangi ildesin cevaplarsan sevinirim.

çhehov;

ben geçen sene MEB'in sınavıyla hizmetli olarak atandım 12nin 2si olarak başlamıştım şimdi asaleti alınca 1 kademe yükseldim sanırım 12nin 3ü oluyorum şuan tam bilemedim bak şimdi... :D Ankara/Polatlıda çalışıyorum...

Üst Alt