Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'de daimi işci olarak çalışanların maaşı ne kadar?

2020 yilindaki ilave tediyelerin ilk bolumu 31 Ocak 2020 ikinci bolumu 22 Mayis 2020 tarihinde odenecektir.

arkadaşlar eski bir işçi olarak net yazayım herkes bilsin artık şu konuları
1.ilave tediye 4 taksit halinde ödenir her biri 13 gündür toplam 52 günlüktür.. bunun ödemesi cumhurbaşkanı kararı ile oluyor her yıl yeniden belirleniyor.. bu yıl 1.taksit 31.ocak 2020'de yanı yarın yatacak... 2.taksit 22 mayısta .. diğerleri de ağustos ve aralıkta ödenecek
miktarı ise şöyle herkese göre değişir yevmiyen kaç paraysa ona göre değişir
örnek: 110tl yevmiye alan biri 1024 tl alacak.. (sizde yevmiyenizi biliyorsanız goole den ilave tediye hesaplama yaz kamuişçileri.net sitesine girip hesaplayın)
gelelim ikramiyeye
ikramiye 6 ayda bir ödenir tarihi bellidir..onlarda 30+30 =60 günlük toplam.. 1.si martın ilk haftası .. 2.si ise eylül aylarının ilk haftasında ödenir....
aynı şekilde yevmiyeye göre değişir oda
örnek: 110 tl yevmiye sı olan 2300küsür alır
bu rakamlar hazırana kadar geçerlidir vergi dilimi hazırandan sonra değişiyor vede temmuzda zam var
arkadaşlar hepinize kolay hayırlı olsun....

Sendika ikramiyesi Mart yada Nisan ayında yatar 30 günlüktür.
Şubat ayında ikramiye yok.

Merhaba arkadaşlar.Alınan maaşları yazabilir miyiz.
Ben;
15.10.2018 işe giriş
2. Derece Engelli indirimi
Bekar
Maaş : 3.410

11.12.2018 ise giriş tarihî
3.derece engelliyim
3.339

Mart'ta ödeme olacak mı ?

Sefa60
sendika ikramiyesi var diye biliyorum ilk haftası

arkadaşlar eski bir işçi olarak net yazayım herkes bilsin artık şu konuları
1.ilave tediye 4 taksit halinde ödenir her biri 13 gündür toplam 52 günlüktür.. bunun ödemesi cumhurbaşkanı kararı ile oluyor her yıl yeniden belirleniyor.. bu yıl 1.taksit 31.ocak 2020'de yanı yarın yatacak... 2.taksit 22 mayısta .. diğerleri de ağustos ve aralıkta ödenecek
miktarı ise şöyle herkese göre değişir yevmiyen kaç paraysa ona göre değişir
örnek: 110tl yevmiye alan biri 1024 tl alacak.. (sizde yevmiyenizi biliyorsanız goole den ilave tediye hesaplama yaz kamuişçileri.net sitesine girip hesaplayın)
gelelim ikramiyeye
ikramiye 6 ayda bir ödenir tarihi bellidir..onlarda 30+30 =60 günlük toplam.. 1.si martın ilk haftası .. 2.si ise eylül aylarının ilk haftasında ödenir....
aynı şekilde yevmiyeye göre değişir oda
örnek: 110 tl yevmiye sı olan 2300küsür alır
bu rakamlar hazırana kadar geçerlidir vergi dilimi hazırandan sonra değişiyor vede temmuzda zam var
arkadaşlar hepinize kolay hayırlı olsun....
burada yazıyor

Benim kadrom il'de ,
ilçeye aldırmak istedim olmadı. Bı yöntemi var mı

engelli indirimi almıyorsanız ve bes kesintiniz varsa 2265 lira civarı yatıyor...

Arkadaşlar , çalışılmayan günler sebebiyle sosyal haklar ve yemek yol ücretleri kesiliyor. Bu salgın döneminde farklı olurmu sizce yada bilgisi olan varmı bu konuda.

Sağlıcakla kalın "EVDE KALIN"

Kesilir idari izinli oldugumuz icin diye düşünüyorum ama şuda aklima geliyor resmiyette herhangi bi işlem yapilmadi

Mutemetler nerede

Değerli üyemiz;
Bakanlıkla yaptığımız görüşme sonucunda,fiili olarak okula gitmediğimiz idari izinli günlere ait herhangi bir kesinti yapılmayacak olup maaşımız tam çalışmış gibi ödenecektir.Bilgilerinize.Bir an önce bu sürecin en hafif şekilde bitmesi ümidiyle sağlıklı günler dilerim.
KOOP-İŞ SENDİKASI

kesinti olmadığını herkes görmüştr sanırım...

Peki okullar açılmazsa virüs tehlikesi geçmediği takdirde okula gidicez mi ?

Üst Alt