Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'de daimi işci olarak çalışanların maaşı ne kadar?

evet olucak, maaş zammı ve buna ek olarak enflasyon farkı alınacak...

1 Ocak itibari ile enflasyon farki ile birlikte zam orani %5,50 olarak maaslariniza ilave edilecektir.
Günlük 104 alırken şimdi ise günlük 109 alicaz
3270 Tl

Sefa60 tabi bu tutarların üzerine sosyal yardımları da eklemek gerekiyor, bir de bu tutarlar brüt tıtarlar kesintiler olunca net maaş ortaya çıkar...

yok 3000 lira altına düşmez net maaşımız ama üstünü tahmin edemiyorum engelli indirimi AGİ filan çok değiştiriyor BES ödeyenler var mesela...

günlümüz 109 oldu ama bilemiyorum kesinti ayları degil 3200 yatar herhalde

3200 maaş olsa arada ikramiyeler filan da oluyo baya iyi oalbilir :) hadi hayırlısı bakalım, 12 aylık ortalamada biz 4000 lirayı bulacak diye hesapladık ama göreceğiz :)

Keşke ikramiyeleri maaşlara yansitsalar her ay 4000 bin alsak

yoo ikramiyeyi yok gibi düşünüp kenara atınca da baya iyi oluyo :)

Merhaba arkadaşlar 15.12.2019 tarihinde meb de sürekli işçi olarak başladım başlangıç maaşı askeri ücret dendi sonrakı ay 94tl yevmiye 150 tl iyileştirme denmişti şimdi son zamla askeri ücretin tevmiyesi 98 tl oldu nasıl olacak şimdi ... Teşekkürler

sevgili arkadaşlarım kaderdaşlarım merhaba ben bursadan engelli kardeşiniz islam
size bir sorum olacaktı form daki tüm sayfaları okudum ama anlamadığım bazı noktalar var affınıza sığınarak daha once belki cevaplanmış olabilir ben gözden kaçırmışımdır hakkınızı helal edin

allah nasip ederse hafta başı bursa mebde engelli temizlik işçisi olarak işe başlayacağım bizim aylığımız nedir nekadar ayda elimize geçer bu günlük yevmiye olayına yol yemek de dahilmi beni bilgilendiriseniz çok menun olurum şimdiden teşekkür ediyorum...

Milli egitim mi en şansiz işcisin bence ama allah sağlıkla yemesini insallah nasip eder

Hamd olsun şansa bakacak halimiz yokki olmuş Allah bir kapı açmış canla başla çalışacağız inşallah
Zorsa bile başka bir kapı için mücadele edeceğiz

Şimdi şu kadar aliyorsun desem yanliş olur cunku net birsey yok maalesef ama yol yemek dahil ondan eminim bide sosyal hak var galiba

Şu an meb çalışan daimi işçi nekadar alıyor ve ikramiyeleri varmı arkadaşlar bilgi lütfen

Kardeşim öncelikle hayırlı olsun 94 tl yevmiye başlamanız lazım fakat asgari ücretin altında kalacağınız için 98.10 kuruştan aşağı olamaz ayrıca buna ilaveten çalıştığın güne göre( yani bir ayda 22-23 iş günü ) yol ve yemek ücreti( yemek her bir gün için 9,83 yol her bir gün için 11,61 ödenir) her ay 361,55 tl sosyal yardım 18,64 tl her ay giyim yardımı ödenir yemek yol ve sosyal yardım giyim yardımı %5.49 zamlandı bu ücretler bürüt olarak hesaplanır neti ne olur bilmiyorum tam bilmem açıklayabildimmi

Daha önce meb atanan arkadaşlar bende yeni atandum kura ile yanlız şuan çalıştıpım iş yerinden 2.5 ay sonra işi bırakmam lazım başvuruyu 2,5 ay ertelememiz mümkünmü bilgisi olan varsa lütfen bilgilendirsin

Kardeşim zaten güvenlik soruşturması sürer okadar

Uslan sen hangi kurumdasın

Güvenlik soruşturması kalktı diyorlar ben özel bir şirkette çalışıyom ve işi ancak nisan 1 de bırakmam lazım

Aralık ta 2600 aldık ocakta zamlı alırız inşallah Aralık 2018 de başladım.

Üst Alt