Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'de daimi işci olarak çalışanların maaşı ne kadar?

benim 2600 ciavrı yattı, engelli indirimi yok, bes kesintisi var 120 lira bir de vergi indirimine erken igrdiğim için ordan da kesinti var... vergi indrimini önemsememiştim üçüncü derece olduğu için ama çok önemliymiş ....

1000 liraya yaklaşır günlük yevmiye miktarınızdan hesap edebilirsiniz. Ama yüksek ihtimal 1000 lirayı geçmez...

131 tl yevmiye 13 günlük ikramiyeyi nekadar alır arkadaşlar...

hakan73

vooov baya varmı ügnlük yevmiyesi, ben kasımda alınan bizlerin 104,46 TL olanların yevmiyesini bin lirayı bulur demiştim, bu arkadaş 1500 den aşağı almaz...

yok 1000 liradan fazla olur bizimki bile 900 küsür lira oluyor... ama burda afaki rakamlar üzerinden konuşmayalım işçi mutemedi arkadaşlarımız net rakamları daha iyi bilir ama 1500 lirayayaklaşır o tutar...

Suret kardeşim inşallah ama ben 1200 bile yatırmalarına razıyım geçen sendika ikramiyesi aldım 2600 yatırdılar vergi kesintisi sonrasında benim aldığım 1600 oldu

hakan73

belki siz yanlış hesaplamışsınızdır ya da yanlış biliyo da olabilirsiniz... bekleyin az kaldı zaten

ibrahimozt tam bir yıl doldu mu?

mesela beinmkinin dolmasına 6 gün var :) ve benim önceden de çalışmışlığımvar onları da saydırmaya çalışıyorum, dilekçe verecekmişim, olursa bir yıl dolunca 28 gün iznim oalcak :)

benim merak ettiğim konulardan birisi de şu, şimdi bize zam olarak ocak ayında neler olacak? yani toplu protokole göre %3 + enflasyon farkı olacak ama toplu iş sözleşmesine göre 2 lira 2 lira artırılan günlük yevmiyeler bize de yansıyacak mı?

merak etim asgari ücrete zam geldiginde bizim maaşta bir artış olur mu ?

Jsvbfibbeh
Sefa60 bizim maaşlara etkisi olmaz
Suret bizim toplu iş sözleşmesinde göremedim 2 tl artışı hangi iş sözleşmesi bu ?
ibrahimozt insan kaynakları bölümüne hatırlatın işlesinler yıllık iznininizi
Fati44 yeni işe girenler vergi dilimine girmez is 1000 ile 1050 arasında tediye alacaklar ...

yarın hesaplara yatması lazım tediyeler arkadaşlar

Üst Alt