Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'de daimi işci olarak çalışanların maaşı ne kadar?

hakan73 yevmiye nasıl 113 oluyor, herkes burda 104 liradan falan bahsediyor !!!

Arkadaslar 88tl alan arkadaslae 104,46 civari alacak kusurati hatirlamiyorum..
Dogru olan 103 degil104.46
Izmir yevmiyesinin 97 tl oldugunu soyluyor izmir fazla yatirmis ama yanlis yatirmis .. dogrusu 88 den 104.46 (2018 kasimda girenler icin)

Ricardo Atewski kasımda girenler derken mülakat sonucu kasımda açıklananları mı kastediyorsunuz, ben kasımda mülakat sonucumu öğrendim 17 aralıkta da başladım

Suret

bende bunu anlamadım bende engelli işçi olarak işe başladım 2018 temmuzda ama benim yevmiye 113 bende neden böyle dengesizlik var acaba olmaması gerekiyor aslında. herkesin eşit şekilde alması gerekiyor..

hakan73 hele şükür anlaşabildik... :( yani mutemedinize bir sor istersen çok karışık...

bu arada ankara'da ikramiyeler dün yattı, farkları, maaşı ve denge ödeneğini bekliyoruz...

ayrıca 88 TL yevmiye alanlar ankara'da 104,46 olmuş... bereket versin:)

Arkadaşlar gelin 13 eylül cuma saat 11 de aile ve sosyal politikalar önünde buluşalım gelim el ele verelim kotamız 100 de 5 e çıksın diyelim 10000 kadro diyelim artık atama yapılsın isteyelim. Ankara eylemimize kessin bütün arkadaşların katılım sağlaması gerekiyor.Eylül bize bahar olsun.Son şansımız Arkadaşlar.

Suret

Kardeş Ben atandım diye susmamalısın destek olmalısın atanamayan 100 binlerce engelli arkadaşımız var onlara destek olmuyorsan senin bu grupta işin olmamalı.

hakan73 ben hiç bir grupta değilim ben sadece en doğru bilgiyi en doğru şekilde elde etmeye çalışıyorum, bu başlığın adı da mebde daimi işçi olarak çalışanlarn maaşları... yürüyüş yapma, iş isteme kadro bekleme dileklerinin konuşulduğu bir kelime görmedim başlıkta ben...

Suret benim buraya yazma amacım burdakilerin hepsi atanmış ama tuzları kuru olan insanlar olduğu için atanamayan engelli arkadaşlarımızın sesine kulak tıkamalarında dolayı buraya yazdım.Ben atandım havasıyla arkasındakileri düşünmeyenlere yazdım bunu...

hakan73 sosyal sorumluluğun için teşekkür ederim, ben de polemik yaşamak istemem sonuçta hepimiz birbirimize destek olmaya çalışıyoruz. saygılar...

Samsun bekar denge ödeneği içinde 2 derece engenli yatan 3588 farklar daha yatmadi

Ya delircem bna 2777 yattı niye ya 30 gündenmi 26 gündenmi hesaplanıyor

Hakan550 senin fazla mesai oluyor sanırım bu kadar fark olmaz maaşta çünkü
Özüm24 seninde ayni şekilde 2950 net olması gerekli eğer rapor yada başka bi nedenden ötürü gitmediysen onu bilemem fakat 2770 az Pazartesi sor öğren mutemet e

Bn bu zamana kadar mesaiye kalmadım reis yukarıda yazdığım gibi bu ay böyle aldım bi arkdsim daha var Samsun'dan 3 derece engenli oda denge. +Maaş 3544 aldı

Eski yevmiyemiz 88 di 104.45 oldu bnde sizin gibi su MEB bı cozemefim

Denge odenegini cikinca sizinde 2700 gibi oluyor zaten aldiklari zam ortada olan garibana oluyor

Ikramiyelerle 4 milyari bulur diyen hayalperest arkadaşlar nerdeler carpan toplayan bolenler

Hakan550 denge od.+maaş 3500 civarı o halde
Tamamen mutemetlerin elinde olan bisey bence eğer mutemet İsini hızlı yaparsa ödeme yapılıyor yoksa bekliyoruz bizimde sadece maaş yattı 2950 civarı denge ödeneği ve farklar ortada yok
Birde 2150 Eylül ikramiyesi
Uslan12 denge ödeneği o kadar fark ettirmez brüt 810 tl zaten vergiyi düşünce 550 civarında bi para oluyor denge od.

Insallah senin dedigin gibidir hakan 2900 civari olsa iyidir bu vergi diliminde ama bilmiyorum artik allah bereket versin ne diyeyim

%20 dilimden hesaplAnmis farklarda bu hafta yatacak dendi bekliyoruz kardeşim herşeyin hayırlısı bunada sukur çünkü dışarda piyasinin durumu hiç iyi değil millet asgari ücretten çalışıp para alamiyo biz en azından para yatcak derdiniz yok

merhaba arkadaşlar.farkları yatan arkadaşlar var mı.Mutemetleriniz ne zaman yatacağı hususunda bir açıklama yaptımı sizlere.farklarımız 1.500-2.000 lirayı bulur tahminimce.kendince bir fark hesabı yapan var mı.?

ankara da daha yatmadı bu hafta içi diyorlar ama en azından ne kadar yatacağını bilseydik, böyle günü gününe yaşıyoruz sanki :(

Üst Alt