Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'de daimi işci olarak çalışanların maaşı ne kadar?

Ikramiyede dahil 6.441 tl alicaksin denildi benim yevmiyem 88 tl diyerleri farkli olucaktir suanki yevmiyem ise 104.47 denildi.

Arkadaşlar merhaba ben watsap grubu kuracağım kimler katılır
Becayis maaş olayları her şeyi konuşuruz orda anında haber alıp veririz burda çok geç oluyor

Ben 05432015939

6.441 TL ney arkadaşlar?

5.586 TL para yatmış buney arkadaşlar

Bana yatmamış sen hangi şehirdesin
[FONT=sans-serif]Sendikanın verdiği tam ikramiye bide geriye dönuk maaş enflasyon farkı olmalı milli eğitim mi yatırmış baktınmı[/FONT]

Tabi canım ondan başka kim yatirqcak 2 tane ikramiye yatırmışlar

Miktarı ne kadar ikisinin belki birisi ikramiyedir diğeride alacağımız geriye dönuk Farklar

Arkadaslar 6.441 tl ikramiye dahil maas yaticak denildi gun olarak bir bilgim yok arkadasa jki ikramiye yatmis bize gelen birsey yok ben anlamafim neyse daha neler duyucaz bakalim waq gurub icin tl 0555 068 67 00

3400 alacağımız geriye dönuk Farklar 2100 de ikramiye olabilir

bizim de hesabımıza yatan henüz birşey yok, ama anlamadığım şey o arkadaşın hesabına nasıl yatıyo, ben de birincisinin maaş farkı ikinci tutarın ikramiye olduğu kanaatindeyim.

Asıl önemli soru şu, diyelim ki yıl başında yapılan enflasyon zammı bize yansıtılmadı, maaşlarımızda toplu iş sözleşmesine göre yüksetilmesi gereken tutarlar bize yansıtılmadı, şimdi bu konuların yanlış olduğu anlaşılırsa bu kadar zamandır kaybettiğimiz haklarımız da bize geri dönük olarak ödenir mi?

Bizim neden yatmadı diyorsunuz Suret kardeşim ilden ile farklı olabilir mi acaba

bence ilden ile farklı uygulama, hesabımıza baktık burda arkadaşımla daha yatan bişet yok Bogosse

İşte görüldüğü gibi arkadaşlar bir ile yatmış diğerine yatmamış , bir il diğerinden daha fazla alıyor, bir il gecensene itibariyle yeni yıla girmeden izin hakkı vermiş.insiyatifli yada degil...

Sözüm şuki maaşlar yada ek odemeler ikramiyeler adı hernevarsa ...merkezde toplanıp iller bazında tamamlandığında düğmeye basılır ve herkese trde aynı anda yatar.

Bu bile sistemin nasıl çalıştığının ifadesidir..bu yüzden yevmiye farklılıklarının yada muhtemel sebebi yılbaşında verilen enflasyon oranında %6 kusürlük oranin herkese her ile yansıyıp yansimadigi muaallaktadir...

gentli6735 sana yansımış mıydı bu fark arkadaşım? bir de sen hangi tarihte hangi ilde başlamıştın, başladığında yevmiyen ne kadardı?

Bakın sevgili arkadaşlar.!!

Sayın bakan Selçuk..zam sonrası açıklamasında:

iyileştirme yapıyoruz. 2019'un ilk altı ayında %8 oranında, ikinci altı ayında %4 oranında zam yapılması konusunda uzlaştık. Kamu işçilerimiz Ocak ayında %6,69 oranında bir enflasyon farkı zammını da almışlardı."

Şimdi buna istinaden bizler daimi işçi olarak bu zamdan faydalanmanız gerekir.dolayisiyla işte bu enflasyon farkı yansıtıldığı da 90 TL olan yevmiye 6.69 Luk ilave zamla otomatikman 97 TL yapıyor kuvvetle muhtemel bordrolardaki sıkıntı bu..kimi il bunu yansitmadi yada sistem bunu ototmat yapmadı...bence olayın doğrusu bu

Gentli67. Dogru soyluyorsun dunki yazmanda da anlasilan aradaki fark enflayondan kaynakli senin hesaplamana gorede dedigin dogru cikiyor aklima gelseydi de deseydim.orda yine gider derim.waqsap gurubu acilcakti nolari yazdik gentli sen bir bu konu ile ilgilen bilgi alis. Verislemiz hizlansn.

gentli6735 bu söylediğin tutar bize yansıtılmadı arkadaşım ayrıca gnlük yevmiyelerimiz bile hala 88 ve zamlar da bu 88 üzerinden hesaplanırsa yine daha çok sıkıntı olucak

Arkadaşlar grup kuralım ama burdaki gibi boş laflar olmasın.yer değişimi konuları içinde ayrı bir kiis ilgilensin hukuksal konular için başka biri..çünkü hak konusunda yorumlar yapılıp çözüm için birşeyler paylaşıldığı da biri girip araya bende Antep var Urfa vereyim yok efendim Eskişehir var İzmir ver gibi araya girildiğinde konu dağılıyor vede yorum yazan bilen adamında şevki kırılıyor binada dikkat edelim..bunlar.olirsa bende katilabilirim.kaldiki.kisa zamanda iyi çevre ve sosyallik kazandigimi düşünüyorum
Ve grupta lutfen
Bilgiyi ama doğru bilgiyi paylaşalım kulakdan dolma mis mış larla bu işler olmaz böyle olursa arkadaşlar doğru sandığı ama yanlış savunduğu bilgi için hakkını arama yolunda haksızlığa ve göze batmaya uğrarlar.sikintilar yaşarlar.

Ben tek kalemde bu maaş farklılıklarının bu zammın yeteri kadar anlaşılmadığı ve iller bazında konunun yeterince takip edilmedigi kanısındayım.zira bakan açıkladı böyle bir zammı isci kardeşlerime verdik diye..dolayısıyla 7 lik bu fark yemiye ucretini 97 TL ye çıkartan etken olmuştur başka mantıklı izahıda yok...hani yanlışlık oldu fazla yazılmış böyle değil sistem birkez hata yapar aylardır yapmaz

Gentli67.soylemis oldugun gibi bu. Surecte enflasyon larin yansitilmasi gerekirken bu konu atlatildi cunki bu konudan orada hic bahsedilmedi saysen benimde aklima gelmedi.bu koni icin msj aticam mutemete zaten bilgi veririm waq gurubuna gelince.bence. bosa yazanlar olmaz dusuncesindeyim gercek niteligindeki paylasimlar ve yorumlarla bilinmeyen yonlerin ortaya kobulacagi gibi bir cok arkadasimizada yon. Vermis olucagiz bu konuda az once yakup diye bir arkadasimiz waqdan msj ati beni gruba alin diye oda buradan takip ediyor zaten +90 543 697 86 53 bu no yakup arkadasimizin 0555 068 67 00 nolari ekleyelim.bilgi alis verislerimiz hem hizli hemde verimli olsun.tskler

[FONT=sans-serif]Arkadaslar surekli isci platfomu adi altinda bilgi ve gorus bildirmek birlik beraberlik adina acmis oldugumuz gurubumuza katilim saglamak isteyen arkadaslarimiz 0555 068 67 00 nodan yazip gurba katilim saglaya bilirler.[/FONT]

benim bodro da 2100 gözüküyor hala yatmadı ama 3k küsür olan şey ne bende yok

Ne güzel bordronu mebbiste gorebiliyorsun biz goremiyoruz çünkü islemiyolar

Arkadaşlar bu zamdan biz yeni girenler faydalanamıyor mu 5 ay önce başladım işe üniversite de

Yeni giren arkadaşlar yüzde 4 lük kısımdan yararlanir ayrıca seyyanen 3500 altında kalıyorsa maaşı 150 TL brüt alir

Üst Alt