Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'de daimi işci olarak çalışanların maaşı ne kadar?

Arkadaşlar emniyet genel müdürlüğü polisevi de aşçı surekli işçi olarak ise baslayacagim ne kadar maaş alırım bilen varmı iskurdan girdim

Benim de öğrenmek istediğim belediye şirketlerinde maaşlar ne kadar örneğin büyükşehir'e bağlı ilçe belediyelerde.
ikramiye, yol,yemek, gibi sosyal haklar veriliyor mu?
belediye de çalışan işçi arkadaşlar ya da bilgisi olanlar cevaplayabilir mi?

İzmir fark 2432 yattı acaba ödenek yokmu içinde anlamadım millet 3 bin küsür aldı ya

Nurtan4000tl Ankara büyülşehir ankaray metrovscam binada calışan belediye şirket işcilerinin maaşı mebde işci hademe memur olacağına belediye şirketinde olun emeklilikte yarıyarıya düşme olmuyor 100yada200tl mevcut maaştan eksik alınıyor yeteri girebilmek İcin torpil olsun yolve ikramiye ayrıca var

Son düzenleme:
tb2nhf arkadaşım o her işçi için olan birşey işçinin maaşı emeklilikte çok düşmez primleri de yüksek yattığı için maaşında kesinti daha fazla olur...

Bizim farklar yeni belli oldu farkların toplamı 2800+810 tl Denge tazminatı yevmiyelerde 138 oldu ...

3.000 tl aldim 104.5 arkadaslar yazsaniz ne kadar aldiğinizi

Uslan12 ben de aynı yevmiyeyi alıyorum ama 2622 tl yattı, 116 bes kesintisi var engelli indirimi de yok... fazla çalışmanız filan mı var acaba?

Fazla clşmam yk vergi dilimine girmiş olabilrsniz.bes iptl edn grk yk bnce

eevt bir de vergi dilimine girdim :( şimdi siz söyleyince yine farkettim. hayırlısı olsun

Arkadslar iskurdan kura sonucuyla atamada
1)Sgk il mudurlugu engelli daimi isci nedir?
2)Guvenlik sorusturmasi kac gun surer?
3)kamu mu ozel sektor mu?
4)maas ve ikramiyeler ortalama gelir ne kadar olur?
Bilgisi olan paulasabilirmi?tskler

Geçen ay 2950 bu ay ise 2880 aldım maaşlar stabil değil herhalde .
Ekim ayı ikramiye yatacak mi ?

Sefa60ankara belediye şirketinde calışan en az 3500tl alıyor siz devlettesiniz adaletsizlik var

cumartesi çalışması için dilekçe yazan var mı? varsa dilekçe örneğini paylaşabilir mi?

Ekimde ikramiye alacaktık 5 günlük çok zordayız ya vallahi Allah sonumuzu hayır etsin.

Sefa60 5 günlük ikramiyeyi sen değil taşerondan kadroya geçenler alıyorlar arkadaşım...

Rica ederim... cumartesi çalışması yapan var mı?

Üst Alt