şu sıralar meb ekpss ile atananlardan evrakları istiyor, mesela konya meb in istediği evraklar kısmına bakarsanız duyurularda bunun yazdığını görürsünüz, sorunuzun cevabı
http://konya.meb.gov.tr/www/20161-ekpss-kura-atama-duyurusu/icerik/1089
tabi şuanda aday memur olarak başlamışsanız ve bundan bahsediyorsanız yine tayin hakkınızın olması lazım bu ilk atamadaki hakkınızı kullanmadıysanız, bunu mebde çalışan arkadaşlar cevaplarsa iyi olur.
2016/1 engelli personel (EKPSS-Kura) yerleştirmeleri sonucuna göre ilimize atanan ve
İLİMİZDE GÖREVE BAŞLAMAK İSTEYENLER, aşağıda belirtilen belgelerle birlikte en geç 07/09/2016 tarihi mesai bitimine kadar Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Personel Atama Bölümüne başvuru yapmaları gerekmektedir.
İstenilen Belgeler
1- * 3 Adet Fotoğraf
2- * Nüfus Cüzdanı ve Fotokopisi
3- * ÖSYM Sonuç Belgesi
4- *Diploma (Aslı) veya Onaylı Örneği
5- * Sağlık Raporu (Aslı) veya Onaylı Örneği
***********************************************************************************************************************
2016/1 engelli personel (EKPSS-Kura) yerleştirmeleri sonucuna göre ilimize atanan ve
FARKLI İLDE GÖREVE BAŞLAMAK İSTEYENLER, aşağıda belirtilen belgeleri öncelikle Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Personel Atama Bölümüne ait (
peratama42@meb.gov.tr) e-posta adresine göndermeleri, ayrıca Kargo ile belgelerin asıllarının geç
07/09/2016 tarihi mesai bitimine kadar ulaştırmaları gerekmektedir.
İstenen Belgeler
1- *ÖSYM Sonuç Belgesi
2- *Dilekçe (Dilekçe örneği için
tıklayınız)
a Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü İletişim Bilgileri
Akçeşme Mah. Garaj Cad. No:4 Karatay/KONYA
Tel : (0 332) 353 30 50 - 1163-1164-1165-1167
Faks : (0 332) 351 59 40