Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'e atanan lisans mezunları bilgi paylaşım

bilgekarasu

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba
MEB' e atanan lisans mezunu arkadaşlar bilgi alışverişinde bulunabiliriz belki... yapılacak işlemler, iş ortamı, hazırlanacak evraklar, işe başlama zamanları vs. bu başlık altında bilgi paylaşımında bulunalım lütfen.

Hepimize hayırlı olsun

Aslinda maasi merak ediyorum ben memuelar nette hesaplatigorum 2500 cikiyor ama forumlarda 2700 yaziyor peki viz ne kadar maasla baslicaz bekar 9/1 olarak

sanırım 2700-3000 arası hocam ama emin değilim. şu an meb' de lisans mezunu engelli kadrosunda çalışan bi arkadaşımız yazsa keşke

meb e kararnameler ne zaman gelirrr arkadaşlar lisans mezunları memur için buraya

Lİsans mezunları memurlar yazın lütfenn

Merhaba ;

Bende Meb'a atandım. Muhtemelen istenecek evraklar nelerdir. Ben geçen aradım bana biraz bilgi verdiler ama kararnameler daha tarafımıza ulaşmadı ulaşınca biz sizleri arayacağız dediler. Herangibir bilgi alan oldumu acaba başka.

Bende gittim konustum yazilarin bu carsamba gelecegini soylediler

btlaltn
Maaşta çok etken vardır.
evli / bekar, çozuk sayısı ve yaşı bazı kurumlarda çalıştığın şehir. engel oranın v.s gibi çok etken var.
Siz 9/1 den başlayacaksınız lise mezuun dan 10 15 tl fazla alarak başlayacaksınız .

HEART

Hocam, kılavuzda 7/1'i yazıyordu. Sorduğum yetkili arkadaşlar, kılavuzda ne yazıyorsa o derece başlarsınız dedi. 9/1 mi yoksa 7/1 mi kafamı karıştıran bir durum bu, siz yeni lisans mezunu memur 9/1i başlar diye mi böyle dediniz.

Lisans mezunları 9/1 den başlar
7. kadro derecesidir. Onun maaşa etkisi 0 TL dir. Mutemet arkadaş sanırım yeni :)

Arkadaşlar evrak duyurusu yapılan olmadı değil mi

Aranan arkadaşlar var mı

Bende Uşak' a atandım. Gittim atama yazısı gelmedi biz arayacağız dediler ancak henüz bilgi gelmedi. Buradan bilgi gelen olursa haberleşelim arkadaşlar. Bana gelirse yazacağım.

Arkadaşlar ben kütahya meb e atandım ve az önce aradılar güvenlik soruşturması devam ediyormuş sonuçlandığında bizi arayıp evrakları söyleyeceklermiş ve bu nedenle evrak teslimi sonrasında iş başı daha çabuk olacak hayırlısı artık beklemeye devam

Güvenlik soruşturması evrak verilmeden önce mi yapılıyormuş. Nasıl olacak ki o bilgilerimiz ellerinde var mı ?

Merhaba, kütahya meb tayin ile ilgili dilekçeyi yayınlamış arkadaşlar diğer evraklar için aramalarına az kaldı bence

Ays32

Artık arasınlar evrakları teslim edelim de ondan sonra bekleriz. Şuan ki beklememiz strese neden oluyor.

Atanan arkadaşlara hayırlı olsun. Samsuna atanan varsa yardımcı olabilirim

Merhaba ;

Balıkesir Meb internet sayfasında aşşağıdaki açıklama yapılmış. Dikkatimi çeken 1 kereye mahsus istediğimiz yere tayin aldırma hakkımız var. Fakat diyelim ki ben bu hakkı şimdi kullanmak istemiyorum iki sene sonra kullanmak istiyorum eskiden bu mümkündü ama bu açıklamada işe başlamadan önce kullanılması gerekiyor gibi birşey yazıyor. Acaba konuyu tam bilip bizi aydınlatacak birileri var mı bu konu hakkında.

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezince, Memur unvanı ile atamanızın yapılması amacıyla Balıkesir iline yerleştirildiğiniz ilgi yazı ile Müdürlüğümüze bildirilmiş olup, atama işlemlerinizin başlatılması amacıyla aşağıdaki belirtilen belgeler ile 25 Eylül 2017 tarihi mesai bitimine kadar Balıkesir İl Millî Eğitim Müdürlüğüne şahsen başvurmanız gerekmektedir.

Ayrıca, Bakanlığımızın ilgi yazısında, "ilinize yerleştirildiği halde başka ilde görev yapmak isteyen engelli (aday) personelin göreve başlatılmadan bir defaya mahsus olmak üzere iller arası veya il içi yer değişiklikleri yapılabilmektedir. Bu nedenle yer değişikliği talebinde bulunan engelli (aday) personelin göreve başlatılmadan tercih ettikleri il veya tercih ettiği il´in herhangi bir ilçesine atamalarının yapılabilmesi için tercih sonuç belgesi ve ekli dilekçe ile tek il/ilçe tercihinde bulunmalarının sağlanması gerekmektedir." denilmektedir.

Buna göre göreve başlatılmadan Balıkesir İli haricinde başka bir il emrine atanma talebinizin bulunması halinde tek il/ilçe tercihi yaparak hazırlayacağınız dilekçenin ekine, nüfus cüzdan fotokopisi ile 2017 EKPSS/Kura ÖSYM Yerleştirme Sonuç Belgesini de ekleyerek en geç 25 Eylül 2017 Pazartesi günü mesai bitimine kadar şahsen veya posta yoluyla Balıkesir İl Millî Eğitim Müdürlüğüne ulaştırmanız gerekmektedir.

ATAMA BAŞVURUSU İÇİN İSTENİLEN BELGELER

Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
Mezuniyet Belgesi Aslı veya Onaylı Örneği
Engelli Sağlık Raporu Aslı veya Onaylı Örneği
Sabıka Kaydı Belgesi
Askerlik Durum Belgesi (Erkek Adaylar İçin)
3 Adet Vesikalık Fotoğraf
2 Adet Biyometrik Fotoğraf
Mal Beyannamesi (İl Millî Eğitim Müdürlüklerinden temin edilecek)
Engelli Personel Atama Başvuru Formu (İl Millî Eğitim Müdürlüklerinden temin edilecek)

Hayır illa kullan demiyor ki kullanırsan neler yapman gerektiği yazıyor

Erzurum MEB'e atanan varsa yardımcı olabilirim :) Öebde memurum bende 1 yıl oldu .

Arkadaşlar dün evrakları teslim ettim.

Nufüs Cüzdan fotokotipi ve Aslı
Diploma Aslı ve Fotokopisi
Askerlik Durum belgesi
Adli Sicil Kaydı
3 adet fotoğraf + 3 adet soruşturma için fotoğraf.
Gidince mal bildirim formu doldurulacak.
Birde Genel bilgilerinizin bulunduğu bir form doldurulacak
KPSS sonuç belgesi çıktısı

Bunlar benim hatırladıklarım.

Haydi herkese kolay gelsin.

kardeş sen evrakları nasıl teslim ettin daha kararnameler yayınlanmamış istenen evraklar bile belli değil

ismail toprak

Beni Uşak milli eğitimden aradılar ve evrakları söylediler kararnameler yayınlanmış demek ki bende evrakları verdim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ismail toprak

Benim atandığım il müdürlüğü de Çarşamba günü telefon ile bana ulaşıp istedikleri evrakları söylediler ve teslim için gelecek hafta cumaya kadar süre verdiler. Bilginiz olsun.

Her il farklı zamanlarda yayınlamış sanırım

Benide aradilar evraklari istediler en gec cumaya kadar gun verdiler. Sakarya meb

BENDE TESLİM ETTİM AYNI EVRAKLAR yalnız güvenlik soruşturması muhtar onaylı olacak

Üst Alt