Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Halk eğitim merkezindeyiz ama bendeki durum farklı. Öğretmenlikten geri hizmete alındım. Sadece SGK ile MeM arasında bazı yazışmalar yapıldı. Yeni evrak falan istemediler...
Diyarbakır'a atanıp başlayan var mı ? Varsa ne zaman ?
Güvenlik soruşturmasının ne aşamada olduğunu nasıl öğreniriz? 18 eylül de evrakları vermişim hala haber yok. 13 ekim de dosyamın ilçe emniyetine geldiğini biliyorum.
ben aldim ama cok dusuk geldi 2524 mus.lise mezunlari da bu kadar aliyor hatta benden cok alan hizmetliler var.maas konusunda en kotu kurum bu galiba.18 yillik sef 2900 aliyor.1 ay 29 gun diye 1 gun eksik diye 300 lira kesmisler o da pazara geliyordu yani devlette mantik aranmiyor.bir de sizi otomatik bireysel emeklilige sokuyorlar 64 lira miymis neymis ayligi.2 ay sonra iki ay icinde cikabiliyormussunuz sordum herkes cikmis.sendikaya uye olursaniz ayda 15 lira kesiliyor 3 aya bir de 70 lira mi 77 lira mi eklenti oluyormus.eski meslek mali musavirlik olunca boyle seylerle ugrasiyorum.
bekar 2524'den 64 lira bes icin kesmisler ondan ciktim dun iade edildi sanirim ve vergi indirimi isini beceremediler o yok.halbuki benim vergi indirimim vardi is degisiklik formu verdim vergi dairesi kurum 3km gelemedi 20 gunde.kesin ankaraya gonderdiler bastan.zaten 74 lira vergi var indirsen ne kadar etki eder?aylar sonra limiti gectigin icin vergi dilimine giriyorsun ya o iste fayda edecekse edecek yoksa tras yani vergi indirimi ayda 27 lira mi ne etki ediyormus.
engelli icin daha fazla degil uni mezunusun bosuna.7 aylik lise mezunu engelli olmayan memur var o da 2500 aliyor.18 senelik VHKI sef 2900 aliyor meb bu maas konusunda en kotu kurum galiba.2011'de ek ders mi bi odenek varmis memurlara ama sendikalarla mi kavga etmis neymis devlet kaldirmis bi 700 lira dusmus maas.