Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'e atananlar burada toplanalım

gastauskas87

şöyle söyleyim eğer 2 ay önce çıkacağınızı yani ihbar sürenizi kullanmazsanız istifa edince içerdeki İzininizden o süreyi mahsup ederler . Başıma geldi benim . Kalan gün varsa parasını alırsınız. .istifa ettiğiniz için kıdem tazminatı alamazsınız ancak şöyle birşey var memur oldum istifa ediyorum derseniz tazminat verilmiyor ama sağlık sebeplerinden dolayı istifa ediyorum derseniz ve bunu karşı taraf yerse ve de araştırmazsa kıdem tazminatını alıyorsunuz . Bu sizin vicdanınıza kalmış ben hizmetli atandığımda bunu bilmediğinden alamamıştım

mesafe4272

şirketım kurumsal anlayıslı bır sırket ıs cıkısı konusunda yardımcı olcaklar bana ancak benım ıstedıgım sey ıse bı ıkı maas hedıye etmelerı tazmınat yerıne ne kadar verırlerse kar .

Bizim işterikalabalık ve gürültülü bir ortam ve ben işitme engelliyim böyle bir ortamda çalışmam bana uygun değil bunun içinde rapor çıkartmaya çalısıyorum.işteri bazı sebeplerden dolayı işçi çıkarıyor isminizi yazın tazmınatınızı vereyım çıkın dedı bende bundan faydalanmak istedim ama engelli kadrosunda oldugum için bunu kabul etmedı.bunun içinde rapor gerekiyor bende bununla uğraşıyorum rapor getirebilirsem belki bunu kabul edip çıkaracaklar.

hayaToprak

ben de gürültülü kalabalık yerde calısamıom . Meb e ıstedıgım ılceye atanırsam bu konuda yardım ısteyıp okul ıstıcem okul daha ıyı dıolar

@gastauskas87 okul daha iyi diyene benden selam söyle. 3 yıldır okulda çalışıyorum ve sömestr ile yaz tatili dışında okulun sessiz olduğunu görmedim. En az 400-500 öğrenci olan bir okula gitsen bile onların oluşturacağı kalabalığı sana anlatamam. İlçe veya il müdürlüğüne yerleşmeye bak. En azından mesain belli olur öğle tatilin olur. Okulda öğle tatili falan görmedim ben daha. Millet 8 saat çalışıyor biz öğle ile birlikte 9 saat çalışıyoruz hergün..

Bu arada resmi tatilleri de unutmayalım. 29 Ekim, 23 Nisan ve 19 Mayıs gibi tarihler resmi tatil olmasına rağmen okulda program yapıldığı için okula gitmek zorunda kalıyorsun. İl ve ilçede bulunanlar evlerinde uyurken sen okulda törene katılıyorsun..

ankiloz

ızmırde memur olan bı bayan arkadasım ıse ben ogretmen degılım memurum benım resmı tatılımde okulda olmuom . odam var odamda işlerımı goruyorum dıo . etkınlıklerın hıc bırınde olmuom dıyo cunku ogretmen degıl kı gıtsın katılsın .

Her okulda geçerli olmuyor o durum. Onun başındaki amir insaflı bir insanmış. Nadiren çıkar karşına öyle insanlar.

@ankiloz

bence olay sende bitiyor hıc ıtıraz etmedıgın ıcın adamlarda kitliyor sana yasal haklarında bu etkınlıklere ogretmen ıle katılacaksın dıyor mu ?
demıyor . mesai saatın bıtınce evıne gıdersın şayet gıtmedın calısdın kac saat calısdıysan tutanak halınde mudurune ımzalatman ve onları saatlık ızın olarak alma hakkına sahıp olman gerekıyor

Ben durumumu anlatırım mesaı saatımı ogrenırım cıkıs saatımı ogrenırım tabıkı iş varsa durarım ama saat olarak yasal ızın hakkımı da kullanırım

Arkadaşlar güvenlik soruşturması evraginda en son çalıştığın iş yeri diyor. Ben hala çalışıyorum. Sıkıntı olur mu nasıl doldurmak gerekiyor..

Acil yardımcı olabilecek arkadaş yok mudur?

Oktay_Mese

Çalışma türü kutucuğuna kamu mu özel sektör mü onu yaz, kurum veya firmada başlama tarihinin yanına tire(-) koy ve devam ettiğin için tireden sonra devam ediyor diye yaz, sıkıntı olmaz, formda herşey açık bir dille ifade edilmiş zaten.

arkadaslar meb de kılıf kıyafet nasıl kravat olayı devam mı

Bizim okul imam hatip Ortaokulu..
Meb'de kılık kıyafet konusunda sıkıntı çıkaran yok. Zaten sendikanın kılık kıyafet yönetmeliğini protesto için almış olduğu bir karar var. Buna göre hareket edenler istedikleri gibi giyinip sakal uzatabiliyor. Öğretmenler ve memurlar bu şekilde. İl veya ilçede de bir rahatlık var bu konuda. İsteyen kravat takıyor tabi ona da karışan yok..

Arkadaşlar atananlar son durum nedir? Paylaşabilir mi? Meb e başlayan var mı?

Güvenlik soruşturması sonuclanip göreve baslayan var mı? Ya da bı gelişme ??

bende beklıyorum tum evraklarımı verdım halen devam edıyor sanırım guvenlık soruşturması ve ayrıca dıkkat cekmek ısterım ohal deyız secımler var ve feto olayları devam ederken guvenlık soruşturması 2 -4 ay surecektır

Mrb arkadaşlar bende batmanliyim şimdi sorum var size ben bakirkoy adliyesine atandim evraklari teslim edeli 1 ay oldu acaba bu evrak onayi komisyon mu yapar yoksa ankara mi ? Evraklari teslim ettim kuruma ama komisyon falan dendi acaba komisyon kabul ettikten sonra ankara da evrak veya rapor istermi rapor da sıkıntı yok ama son söz hakkı kimin ? Ankara sadece giriş mi yapıyor yoksa ekstra komisyon tekrar bakıyor mu sorum uzadi ama ??

yorgunkul72

batmanlı kardesım senın kı adlıye senın guvenlık sorusturman komısyon gorusmen cok cok uzun surer . feto olayları oncesı yıgenım adlıyeye atandı 4 ay surdu ama sımdı devlet temkınlık ınce eleyıp sık dokuyor ohal de var . yanı 5 6 ay rahat bekleme suren

Aynen ole sürecek ama benim demek istediğim komisyon mu son karari veriyor yoksa atiyorum rapor yeni lemem gerekirse ankara mi yoksa komisyon mu karar verir buna asil sorumm.. ??

Merhabalar bende erzurum mebden izmir meb isteyen ve guvenlik sorusturmasi icin bekleyenlerdenim

Toplamda 15 kadro alan izmir meb e 30 -35 kisi de il disindan gelmis yani surecin uzun surme nedeni bu

Ayrica merak ettigim konu var bilgisi olan yanitlarsa sevinirim

Malununuz bi cogumuz su an ozel sektorde calisiyoruz ve istifa surecleri vs gibi islemler var. izmir meb tlf acip hadi gel dediginde hemen o gun yada ertesi gun baslamak zorundamiyiz bilgisi olan yada teyit edebilecek olan var mi il meb den

Vizyon

şirketın anlayıs gosdermesı lazım bu 1.

2. cısı yakında ıhbar surenı baslat 8 hafta ıhbar suren var . ıs yerıne dekı ıhbar suremı baslatıyorum ancak gunde saat ıs arama suremın ıhbar suremın bıtıs tarıhı sonrası toplu kullanmak ıstıyorum yanı ne yapar buda 8 hafta +9 gun . yeter artar bıle .

dıyelım kı sen baslattın 1 hafta ıcın de de meb cagırdı gel basla dıye kalan ıhbar surenın paraları da sana aktarılacak

MEb hizmetlilerde durum nasıl acaba ? Puan ve orta öğretim olması sebebi ile Hizmetlilerden başka bir atmam olmaz diye düşünüyorum. Atanan ark.ların işleyiş süreci belirtmelerini bekliyor olacağım. Şimdiden tşkler. ;)

İhbar vs ile ilgili bir sorunum yok
Sordugum soru cevapsiz kalmis

Yalnız her okul için aynı şeyler geçerli değil törenlere öğretmenler görevlendiriliyor ankiloz 9 saatin 9 saatinde sürekli bi çalışma olmuyor istediğin zaman sende öğle aranı yapmakta özgürsün idareye bunu ilettığinde herhangi olumsuz bi cevap almazsın

Benim 20 mayısta atamam yapılmıştı 7 temmuzda göreve basladım gastauskas87

Vizyon

Evet, ertesi gün başlamak zorundasın. Hatta bırak ertesi günü, sabah çağırıp öğleden sonra görev yerinde ol diyorlar. İşe başlama yazını okul veya şefliğin hemen atamaya gönderilmesini istiyorlar.

Ya arkadaşlar sizin de fikrinizi almak istedim. İlçe MEM mi daha iyidir yoksa okul mu? Memur kadrosuna atandım bu arada?

gül rengi

Merhaba ,
Sanırım okul da memursun .
bu izin olayını konuşcaktım . 23 nısan 19 mayıs gıbı etkınlıklere katılıyor musunuz . ogle tatıllerı nasıldır .

Evet. Bugüne kadar hiç katılmadım, memur arkadaşlarımdan da katılan görmedim. Öğle tatilleri için belırli bi saatimiz yok kurum amirinle görüşüp saati belirlersiniz okuldaysanız eğer gastauskas87

arkadaşlar merhaba ,

Ben ilk olarak Urfa MEb'e , dilekçe ile ikamet ettiğim İzmir'e , Dilekçe ile Menemen ilçe Meb Müdürlüğüne atama talebim bugün sonuçlandı ve Menemen Meb de başlamam için evrak elime ulaşmıştır en kısa zamanda görev başlayacak olup , tüm atama bekleyen kişilere şimdiden hayırlı uğurlu olmasını dılıyorum

Üst Alt