Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'e atananlar burada toplanalım

İşe başalama aynı ilde ise 1 gün sonra farklı ilde ise 15 gün mehil süresi var. Aradılar gel başla diye bir şey atandığı il ile ikamet ili farklı olanlarda yok, başlarsan maaşın başlamış olur tek faydası o.

Balıkesir İl MEM i aradım senin sorusturman bitti yanlış hatırlamıyorsam ama diğer arkadaşların da bitmesini bekletiyoruz diyorlar. Bu çok sacma değil mi?

arkadaşlar ekpssden 94 puan aldım meb'de düz memurluk yazacam ama okulda çalışmak istemiyorum bakanlıkta veya müdürlüklerde çalışma imkanı var mı. yoksa sadece okulda mı çalışıyoruz.

arkadaşlar meb e atanıp maaş alanlar ne kdr yattı acaaba en dusuk meb verıo sanırım

en düşük maaşı meb veriyor aynı değil maaşlar. okul yoksa ilçemi derseniz bu sizinle alakalı çalışmayı seviyorsanız ilçeye gidin yok ben yan gelip yatayım fazla iş yapmayım diyorsanız okula gidin.

Arkadaşlar güvenlik soruşturması bitip de MEB de göreve başlayan var mı

Arkadaslar meb güvenlik soruşturması kac ay surdu. Baslayan arkadaslar yazabilir mi

pirlo21

Ben belgelerimi 17 ocak gibi verdim soruşturma 1-1.5ay sürer biz sizi ararız, isterseniz siz de arayıp bilgi alabilirsiniz dediler.

BulutBaydar ben 3 ocakta verdim ama hepsini toplu 21 ocakta göndermişler ins 3 ay falan surmez. Beklemek zor

Kadrolu Mebe giren öğretmenlerin yabancı dil tazminatı ne kadardır arkadaşlar ?

Zeniya

Hocam bildigim kadariyla cok dusuk bir rakam ama yinede yds puaniniz yeterli ise alinmali bence
Not: yoldil dil tazminatinda kullanilamaz.

@kar&yağmur
Hocam cevap verdiğiniz için tşk ederim peki engelli öğretmen aday süresi ne kadar?
Aday öğretmenlik ten çıkmak için sınava mı tabi tutuluyoruz ?

Arkadaşlar engelli öğretmen atamasında bizler tercih yaparken il/ ilçe olarakmi tercih yapıyoruz yoksa okul olarakmı tercih yapıyoruz ?

Zeniya
Rica ederim. Adaylik normalde 1 yilda kalkabilir fakat 2 yil suresi var, 2 yilda bitmezse ilisik kesilir.
Evet bi sinav olucak ama ogretmen degerlendirmesi de var ssanirim buralardan okudugum kadariyla bi nevi staj gibi
..
Umarim sorunsuz adayligimiz kalkar

Arkadaşlar engelli öğretmen atamasında bizler tercih yaparken il/ ilçe olarakmi tercih yapıyoruz yoksa okul olarakmı tercih yapıyoruz ?

Bu konuda bilgim yok ama il mem e atanmisim oraya gidecegim yarin kismetse olmadi ertesi gun ben bugun uyumadim ondan ertesi gune kalabilir
Pardon siz yerlesmediniz mi hocam ben yerlestiniz sandim ona gore cevapladim yani atandiniz sandim

kar&yağmur

2 yıl da adaylığı geçemezsek ilişkimiz kesilir dedinizde bence adaylık süresi formalite icabı adaylığı geçemeyen yoktur herhalde hocam.ben 2. Sınıf öğrencisiyim öğretmen adayıyım şimdilik okulun bitmesine 2 yıl var branşım beden eğtimi bilgi ediniyorum sadece.
Hocam Mebe gittiğinizde bilgi edinebilirmisiniz ilmi tercih yapacağız yoksa okul mu diye rica etsem sizden🤗😊 ??

Zeniya

Eger kastettiginiz atama (tercih) islemleri ise suan sadece il tercihi yapilabiliyor. Ilce /Okul sonradan (atandiktan sonra) belli oluyor

Zeniya
engelli atamasında ben vhki olarak atandım 21 Ocakta Ankara Meb e belgeleri verirken ordan dilekçeyi verdiler dilekçede il ilçe şeklinde seçiliyor altta 3 seçenek var oradan yazabiliyorsunuz ama görevli öncelikle seçtiğiniz yerlerde ihtiyaç varsa yerleşirsiniz yoksa biz komisyonca belirleyeceğiz dedi personel özlük işleri fakat diğer illerin il milli eğitimlerinin dilekçelerinde bu 3 yer seçme yoktu sadece şu il veya ilçe şeklindeydiler Ankarada 3 yer seçme vardı atandığınız il milli eğitimine göre göre değişmekte ha bizim vhki ama sonuçta aynı prosedür işleyecektir özlük işleri aynı personel şef memurlar milli eğitim aynı olduğundan bulunduğunuz yerin il milli eğitim personel ve özlüğü arayıp gerekli evrakları teslim süresini ve dilekçe gibi şeyleri sorup öğrenebilirsiniz

2018 Sınavı ile Meb'e atananlardan kimler burada?

2018 Sınavı ile Meb'e atananlardan kimler burada? Hangi birimlerde görev yapmaktasınız?

Benim konu hakkında bilgili olan değerli arkadaşlarımıza bir sorum olacak. MEB'e memur olarak atandım ve evraklarımı teslim ettim. Ancak bakanlıkta çalışan tanıdık bir memur, güvenlik arşiv soruşturması sonuçlanınca işe başlayacağımı, söyledi. Ancak internette araştırma yaptığımda güvenlik arşiv soruşturmasının 2019 yılında AYM tarafından kaldırıldığını öğrendim. 2022 itibariyle hala Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırmasının kaldırılmış olduğu belirtiliyor. Peki bana bilgi veren memur bunu neye dayanarak söylüyor? Hala Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması devam ediyor mu?

zıbartanoviç
Hayırlı olsun. Güvenlik soruşturması kaldırıldı ama her kurum kendi içinde tedbir alabiliyor. Normal süreç tamamlanınca işe başlayabilirsin.

zıbartanoviç

Rica ederim. Kurumun verdiği bilgilere göre hareket etmek daha iyi. Genelde süreç 1 2 ay sürüyor bu durumda işe başlamak için.

Dün il MEM'i aradım. Güvenlik soruşturmasının kalktığını, sadece teslim edilen evrakların doğruluğunu araştıracaklarını söylediler. Zaten atanacağım okulu evrak tesliminde seçmiştim, bu nedenle atanacağım okulu da biliyor gibiyim. Nisan ayı içinde göreve başlayabileceğimi söylediler. Şuan çağrılmayı beklemekteyim.

zıbartanoviç
Evet öyle oluyor kurumların kontrol için tarih vermesi normal. Bazı kurumlar bayramdan önce işbaşı yaparken bazıları bayramdan sonra işbaşı yapar. Evrak işleri halolduğunda kurumlar arayıp işbaşı için net tarih verir.

Benim sorum şu İl dışına atamalarda çağrıldığımız zaman belli bir süre veriyorlar mı yoksa yarın gel başla şeklinde mi oluyor ? Burada bu şekilde atanan arkadaşlar varsa belki yardımcı olabilir ?

thsnzvdr il dışı atamalarda meğil müddeti kullanılır. yani 14 gün 15. gün iş başında olmak zorundasın, ilk atamada yolluk alamazsın.

Üst Alt