Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'e hizmetli başvurusu yapanların sınavda beklediği puanlar ve atama yerleri..?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ful yaptım atama şansımın olduğunu düşünmüyorum.saygılar..............

Ful yapmak değil kaç doğrun var kardeş 35 yapanlar bile umutlu sen ful yaptım diyon umudun yok atıyosun bence..........

47 doğru 3 yanlış. doğru yaptığım bir soruyu sınav stresiyle silip yanlış işaretledim :( mersin-ankara-adana-izmir-istanbul-6.tercih yarı yarıya umutluyum ama kpss çalışmaya başladım. olmama ihtimalini düşünerek

46 doğru 92 PUAN MUĞLA AYDIN İZMİR AFYON KONYA 6. TERCİH (HİZMETLİ) İNŞALLAH HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE OLUR

42 dogru 84 puan
urfa - adıyaman - antep - adana - diyarbakır
inşallah gelir..... bekliyorum.... umutluyum....................

42 dogru kilis hatay antep ankara ist

37 net im var BURSA
TRABZON
Ş.URFA
KONYA
KAYSERİ
6. TERCİH EVET

42 net yaptım neresi gelirse
1.Adana ama gelmez
2.Konya oda gelmez
3.G.antep oda gelmez
4.Elazığ belki çünkü hiç ses çıkmadı ordan
5.Kilis ordanda ses çıkmadı
6.NERESİ OLURSA (TERCİH DIŞI)
GÖRELİM MEVLAM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER...

48 net
1.Mersin
2.Konya
3.Hatay
4.Erzurum
5.Trabzon
6.Evet.....

kahramanmaraş

37 net kahramanmaraş,gaziantep,osmaniye,kilis,adıyaman ama nereye baktıysam hangi sitelere baktıysam hiç kahramanmaraş yazan yok.sınava katılımda azdı bizim sınıfta 5 tane girmeyen vardı ve 600 küsür diyorlar müracaat ama okulun dışında da o kadar insan yoktu yani. ALLAH hepimize hayırlı iş nasip etsin inşallah.

40 doğrum var 1.Balıkesir 2.Bursa 3.Kocaeli 4.İzmir 5.Konya ve neresi olursa umudum yok olursa çok büyük süpriz olacak

47 Doğru

İstanbul, batman,mersin ,bursa, izmir umarım bunlardan biri gelir heppiniz için hayırlısı olsun arkadaşlar...

49 net izmir manisa kocaeli samsun konya 6.evet hizmetli inş olabilirim.

49 doğrum var.

Balıkesir
Denizli
İzmir
Bursa
Manisa

44 - 45 dogrum var bende ilk ankara yazdım 2. adana ve 6 . şık işaretli sizce ümit varmı.herkeze bol şanslar

ya ben anlamadım bilen varsa lütfen yazsın atama sistemi nasıl puan sınırlaması varmı

yani en az kaç puanla atanıyoruz 37 net yaptım ama sistem nasıl?***

94 puan (47 net) mezuniyet yılı 2002...
1- Kırklareli
2- Tekirdağ
3- Edirne
4- İzmir
5- Bursa
6- Tercih dışı atama evet

sly s

yaşadığım şehir izmir adım serhat. 46 doğru 1 şüpheli( hatırlamıyorum cevabı) 3 yanlış... izmir aydın manisa denizli bursa tercih ettiğim iller... tercih dışı atanma red.

hizmetli

mrb arkadaşlar bende 44 doğru var
1-istanbul
2- çorum
3-amasya
4-kastamonu
5- ankara
6- farketmez
yahu bişey diycem sizce benim atamam çıkarsa 4 senedir özel sektörde çalışıyorum ücret1400 lira ile tazminatlarımı bırakıp gideyimmi oofffff kafam karıştı şimdiden ne yapıyım
arkadaşlar inşaallah hepimiz yerleşiriz istediğimiz yerlerefkir verin neolur

arkadaşlar benim 41 netim var 1 tanesinden emin deilim 42 olabilir ilk tercih 1.Mersin 2. Adana 3.Hatay 4.Antalya 5.Ankara

semerkand gitme derken gerekçelerinide yazabilir misin analiz edebilmem için

45 doğru lise kayseri kastamonu yozgat nevşehir kırşehir

kral bir anlamda doğrudur söyledikleriniz bende bu yüzden karar veremiyorum ama işyerinden devamlı işten çıkarmalar var 400 kişiden 55 kişi kaldık ve 2 tane engelli çalışan var aramızda performans ölçümü var günlük ve ne olacağımız belli değil sadece tazminat kafamı kurcalıyor daha öncede çalıştığım yerden 1 yıllık idi ama tazmınat almadan çıktım buraya girdim iyiki buraya girdim diyorum bu işyerim diğerine göre tartışmasız çok iyi fakar bu memurluk bidaha böyle kek sorularla girme şansımız olmaz diye fırsatı tepmiş olmayayım diyorum diğeride şimdiki işim iyi memnunumiş belirsizliği adama kafayı çıldırtıyor sizlerden başkada düşüncelerine değer verdiğim akraba dost yok cevaplar için teşekkürler canı gönülden

bak bu doğru tespit ewet gerçek olan şimdilik bu ama hazırlıksız olmamak için düşüncelerinizi almak istemiştim zaten ben hayatta görmeden sıvamam paçaları teşekkürlernasrettin hoca hesabı ya tutarsa

sağolun arkadaşlar başınızı ağrıttım biraz kusura bakmayın

esrarengizadam25;

Yalnız değilsin.. 46 net.. Tercihlerim; ADANA-K.MARAŞ - KAYSERİ - OSMANİYE -KONYA
12 yıldır özel sektörde çalışmış olmam ve 2 yıl sonra emeklilik hakkını elde edecek olmam ADANA dışındaki illere pek sıcak baktırmıyor bana. Bakalım kısmet ne çıkacak....

battusay;

Kısmette ne varsa o olur. İnşallah Allah herkesin gönlüne göre verir. Benim aklıma şu geliyor. Bu sınava yaklaşık 30-31 bin kişi girdi. Bu da hemen hemen açıktaki özürlü sayıları için aşağı yukarı bir gösterge oluyor. Bunların 5 bini yerleşinçe bu sayı 26 bine düşüyor. 2009 sonunda Başbakan Recep Bey devlette özürlü açığı bırakılmamasını ve hatta kontenjan fazlasıda alabileceği talimatını kurumlara verdi. Bu da yaklaşık 30-35 bin civarında görünüyor. Şayet gerçekleşirse Devlete işbaşı yapacak olanların bir çoğuda özel sektörden geçiş yapacak. Ve özel sektör %3 çalıştırma zorunluluğu olan özürlüleri mumla arayacak. Bulamayacak. Ve belkide bu zorunluluk ilerde kalkacak. Özürlü vardıda ben mi çalıştırmıyorum diyecek. Tıpkı terör mağduru bulunmayınca zorunluluğun kalktığı gibi....

tamamı alınsında özürlülerin özel sektörde bulamasın daha iyi iki taraf içinde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt