Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'e memurluk başvurusu yapanların sınavda beklediği puanlar ve atama yerleri..?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
puanın 66 türkiye burası olurmu olur :)

arkadaşlar meb in sınavından 1 ay önce kadar erciyes üniversitesinin lisan*önlisans engelli sınavı vardı 84 kişi girmiş alınan puanlara baktımda bi bence 60 puana kadar yolu var bide siz bakın isterseniz

alınan puanlar o kadar düşük ki 60 puan bile atanır gb nerdeyse

78 kişiden ancak 40 kişi 70 ve üstü puan alabilmiş

alınan puanların soruların zorluğu ile alakalı olduğunu düşünüyorum. 40 kişi 70 ve üstü almış fakat sorular büyük ihtimalle zordu. bu sorularada 90 üstü alan o kadar çokki...

hayırlısı bakalım ne kaldı temmuz sonuna :) inşaallah hepimiz kazandımmmmm diye yazarız bu foruma :)

Temmuz sonunda mı belli olacak şimdi sınav sonuçları? Temmuz sonuna daha çok var ama neden daha erken açıklamıyorlarki sanki Hadi hayırlısı Allah'dan bakalım..:D Hakkımızda hayırlısı olsun..:):) Hepiniz kazanırsınız inşallah..:)

merhaba bende yazmıştım puanımı ama sanırım diğer forumda kalmış,
bende önlisans memur olarak girdim 40 netim var 6 yanlışım fakat 4 soruyu ne yaptım hatırlayamadım... neyse an az 80 gelecek nasip olursa, bencede arkadaşlar bekleyip görelim bakalım atama nasıl olacak ne olacak ne bitecek ne desek boş belki 90 altına düşmez belki 60 alanda atanır umudumuzu yitirmeyelim elimizden geleni yaptık... sonuçta 6000 kişide 2000 gibi bir alımdan söz ediyoruz herkes 100 almadı yaaa...
bu arada bu sınava hazırlık kursundan 5 arkadaşım daha var aynı branştan giren onlarda şöyle:
1. 32
2. 29
3. 35
4. 43
5. 40
gibi netler yapmışlar,
yani kursa gittiğimiz halde bu puanları aşamadığımıza göre öyle çok full yapan yoktur bence kolay olmasına karşın çeldirici ve tuzak soru çoktu ve çoğumuz düştük:)))
ben işi bıraktım, kpss kursuna yazıldım, yetmedi farklı bir kursa yazıldım son 2 ay sürekli test çözdüm buna rağmen yine yanlışlarım çıktı kesinlikle çok çalışmayan ve bu sınava hazırlanmadan girenlerin çok fazla yanıldığını ve çok yanlış yaptığını biliyorum... içiniz rahat olsun ve atamaları bekleyin allahın izni ile çalışan ve 35-40 net ve üstü alan atanır...

femmy&bulut25 teşekkürler..

2ooo kişilik memur kadrosuna 6ooo kişinin başvurduğu bilgisini almıştım.Bu durumda her 3 kişiden biri atanacak gibi gözüküyor.Bu da ilk %33'lük dilime girmek gerek demek.Aldığım puan 66 ise beni son %66'lık dilime sokar.Tam sınırdayız hrlde.olmakla olmamak arasında :)

olur inşaallah kardeşim hayatta neler oluyor memurluk dediğin neki oda olur inşaallah

arkadaşlar görünüşe bakılırsa ortalama 80 puan almış herkes ee 6000 kişi de bu puan ve puana yakın aldıysa hangimiz kazanacak ya :(

arkdaşlar 26 lişimiyiz memur kadrosunda sınava giren diğer arkaşlarıda bekliyoruz lutfen paylaşın ki aşagı yukarı tahmin edebilelim

lisans (4 yıllık) - 94 puan (47 net)

istanbul-izmir-ankara-bursa-eskisehir (yaş 27)

46 dogru 4 yanlıs adana mersin hatay. Hakkımızda hayırlısı olsun

42 veya 43 birinden emin değilim bursa balıkesir izmir ankara manisa lisans 2003 mezuniyet yaş 30

30 etti arkdaşlar yok mu artıran :) memur adayları lütfen katılın

başka forum sitelerinde de var hocam onları da sayıyormusunuz:))

pff keske dogudan talep olmayan ıllerden bı tane yazsak su an sıkıntı etmezdım yaww.. 40 net var ve benım tercıhlerımde cok yıgılma var...:(

Bence memurluk başvuru 6076 kişi yapmış.

-Her şehir yaklaşık 10 kişi sınava gitmezse (10x81=810)
-Her şehir en az 15 kişi 60 puan altında alırsa (15x81=1215)
-Her şehir en az 5 kişi kendisi iş olmasına rağmen sınava öylesine girerse (5x81=405)
-Her şehir yaklaşık 5 kişi sınav geçersiz kalırsa (5x81=405)

Böylece tahminime göre;

Toplam yaklaşık 2850 kişi memurluk olamazlar
Kalanı 3250 kişi içinde 2000 kişi tercihi kazanabilirler!
Yani 1250 kişi üzülecek sonraki memur iş alımı bekleyecek.

Herkese hayırlı olsun. Bakalım hayırlısı :)

doğuyu tercih eden olmadıysa 6. tercihi yaptıysan yine doğuyaatanabilirsin.. şansın var ağlama:)

yalnız bu iş bize acayip beyin cimnastiği yaptırıyo:))) tahminler olasılıklar yüzdeler puanlar bilmem ne:)) tahmin yeteneğimiz artıyor.. ruh sağlığımız desen o biçim:))) ne olacak sonumuzzzzzzzzzzz:))

Bence memurluk başvuru 6076 kişi yapmış.

-Her şehir yaklaşık 10 kişi sınava gitmezse (10x81=810)
-Her şehir en az 15 kişi 60 puan altında alırsa (15x81=1215)
-Her şehir en az 5 kişi kendisi iş olmasına rağmen sınava öylesine girerse (5x81=405)
-Her şehir yaklaşık 5 kişi sınav geçersiz kalırsa (5x81=405)

Böylece tahminime göre;

Toplam yaklaşık 2850 kişi memurluk olamazlar
Kalanı 3250 kişi içinde 2000 kişi tercihi kazanabilirler!
Yani 1250 kişi üzülecek sonraki memur iş alımı bekleyecek.

Herkese hayırlı olsun. Bakalım hayırlısı :)

memurlar nette de boyle aktif olan bi 100 kişi var bende 30 yapan gidecek tabi tercihler uçuk değilse gece saat 1:00 e kadar engelliler memurlar dolaşıyorum bakayım farklı bişey varmı diye bu arada bvib senin düşündüklerini bende düşündüm mesela benim girdiğim salonda 1 kişi sınava girmedi bir kişide geç geldi onunda sınava alınamamsı için çok mucadele verdim ama aldılar diyeceksinizki o kadar gaddar olma, ama ben saat 13:00 da gidip sınav salonunun önünde bekliyorsam o da gelip bekleyecek

41 netim kesin (en fazla 2-3 doğru daha çıkar) Lisans 2008 mezunuyum. Yaş:25 (K.maraş-Mersin-Osmaniye-Adana-G.antep-Neresi olursa:)

Bu sınav sonucunda 5000 arkadaşımız memur olursa, bundan sonraki sınavlarda atanamayan arkadaşlarımızın şansı çok yüksek olacak. Çünkü rakiplerinin çoğu memur olmuş olacak. Bu yüzden atanamayanlar morallerini bozmadan bilgilerini taze tutmaya çalışsınlar. Her an yeni bir sınava hazır olmamız lazım. Hakkımızda Hayırlısı Olsun..

hemde ne stres hemde neeeee:)) bu sınavı takip etmekten 9aydır asıl amacım olaan kpss ye odaklanamıyorum:)) son 2 günüm kaldı.. Allah sonumu hayır etsin:))

HAR Bİ HAA BEYNİMM YORULDU.. YAHU ŞU SİTEDE VE CEVREDEKİ TANIDIKLARIMDAN ARAŞTIRMALARIMDA (ÖNLİSANS) KATAGORİSİNDE HEMEN HEMEN 300 KİŞİDE YAPTIĞIM ARAŞTIRMADA RİZEYİ SECEN 2 KİŞİ GÖRDÜM.. BVİB NİN İSTATİSLİĞİNE GÖRE BİR ORANLAMA YAPARSAK :d YAKLAŞIK 300 KİŞİDE BEN DAHİL 2 :D EĞER 3250 YE DÜŞMÜŞSE SINAVI KABUL GÖREN TABİ ''BVIB'' YE GÖRE

300 DE 2 KİŞİ İSE ;
3250 KİŞİ DE 21 YAPAR

RİZE YE 17 KİŞİ ALINACAĞINDAN 4 KİŞİ ÜZÜLECEK :D

Arkadaşlar hepinizi tek tek okudum ve aklımda genel bir kanı oluştu; bazı arkadaşlar demiş ki 2000 memur kategorisinden hangi özür grubu ne kadar alınacak diye sorular sorarak MEB'i eleştirmiş.Ve bencede güzel soru? mesela ben 4. sınıfım ve memur kategorisinden başvurdum, işitme engelliyim ve 46-47 doğrum var. Tercihlerim sırasıyla samsun-amasya-ordu-sinop-ankara... Bide semerkand arkadaşımız çok güzel bir tespitte bulunmuş ve açıklamaları gayet mantıklı! şimdi ben soruyorum burda tahminler yaparak hiç birşey elde edemeyiz moral bozmaktan başka bişey değil! ama bence ortopediklerden daha fazla alım olur; işitme engelliler fazla olacağını sanmam çünkü bizler kendimizi zor anlarken müşterilerle nasıl iletişim kurulucak? nerde çalışacak? gerçi ben konuşabiliyorum,bide konuşamayan ve işaret dili ile iletişim kuranlar var onlar nasıl ve nereye yerleştirilecek? Bide zihinsel engelli olanlar var onlar ne olacak? Sorular milyon tane, cevaplar sıfır tane... Ben bile bazen girmeseydim keşke diyorum; çünkü kpssyi boşladım ve haftaya sınav var! diyeceğim şu ki arkadaşlar ali-cengiz oyunu oynanmazsa ve 45 üzeri doğru yapanlar kendi branşlarından çoğu atanır diye düşünüyorum ve herşey gönlünüzce olsun arkadaşlar! herkes hakkedeni alsın!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt