Arkadaşlar hepinizi tek tek okudum ve aklımda genel bir kanı oluştu; bazı arkadaşlar demiş ki 2000 memur kategorisinden hangi özür grubu ne kadar alınacak diye sorular sorarak MEB'i eleştirmiş.Ve bencede güzel soru? mesela ben 4. sınıfım ve memur kategorisinden başvurdum, işitme engelliyim ve 46-47 doğrum var. Tercihlerim sırasıyla samsun-amasya-ordu-sinop-ankara... Bide semerkand arkadaşımız çok güzel bir tespitte bulunmuş ve açıklamaları gayet mantıklı! şimdi ben soruyorum burda tahminler yaparak hiç birşey elde edemeyiz moral bozmaktan başka bişey değil! ama bence ortopediklerden daha fazla alım olur; işitme engelliler fazla olacağını sanmam çünkü bizler kendimizi zor anlarken müşterilerle nasıl iletişim kurulucak? nerde çalışacak? gerçi ben konuşabiliyorum,bide konuşamayan ve işaret dili ile iletişim kuranlar var onlar nasıl ve nereye yerleştirilecek? Bide zihinsel engelli olanlar var onlar ne olacak? Sorular milyon tane, cevaplar sıfır tane... Ben bile bazen girmeseydim keşke diyorum; çünkü kpssyi boşladım ve haftaya sınav var! diyeceğim şu ki arkadaşlar ali-cengiz oyunu oynanmazsa ve 45 üzeri doğru yapanlar kendi branşlarından çoğu atanır diye düşünüyorum ve herşey gönlünüzce olsun arkadaşlar! herkes hakkedeni alsın!