Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'e memurluk başvurusu yapanların sınavda beklediği puanlar ve atama yerleri..?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tebrikler Ancıl. Duruma çok güzel açıklık getirdin. Hayatın sonu değil ya. Yeter ki devlet verdiği sözün arkasında dursun (38.192)... Nasibimiz neredeyse herkes nasibini yer Allah'ın izniyle ;)

arkadaslar kımse yorum falan yapmasa herkes kendi sınav puanını tercıhlerini üniversite durumunu diploma tarihini derecesini ve yaşını yazsın baskada yorum yazmasın bu dedıgım seyleri bir defa yazan kısı baskada bir şey yazmasın.

slm herkeze

slm arkadaşlarım evet bende memur önlisans seviyesinde sınava girdim 38 net yaptım 12 yanlışım çıktı karaman aksaray malatya muş ve ısparta tercihlerimi yaptım yaş 31 inş atanırız
mevla hakkımız da hayırlısnı versin vesselam

meb sayfasindaki memur listesi

Lisans 42 doğru tekirdağ edirne kırklareli balıkesir çanakkale beni de o listeye eklerseniz sevinirim

dur arkadaşa söyleyimd e eklesin seni de..

olcay, benim memurlar nete üyeliğim yeni dlersen benim puanıda copy paste yapıp memurlar nete bildirebilirisn. Benim yazmama şu an izin vermiyor:)

niye benim yorumumu sildiniz? engelli sitesinde de engelleniyorsak tamam artık yaniiii!!!!!!!

bulut25
kardeş arkadaşların da dediği gibi bu haber değil sadece nette bir arkadaş yazmış ordan okudum bende.2 önce mesejımda da belirttiğim gibi resmi bir yazı falan yok ortalıkta. sadece söylentiden ibaret ama yasal bir engel aynı sınavla alıma o başka. sayıyı artırırlarmı şu saatten sonra onuda bilemem ama artırmalarını isteriz çünkü sınava giren arkadaşların çoğu atanmış olur. memur ve hizmetli kontenjanlarını artırsınlar. bir çoğumuz daha sınavdı stresti git gel uğraşmadan atanmış olurduk.

Arkadaşlar foruma ilk defa yazıyorum.
zihinsel engelliyim. tıp fakültesini 5.sınıfta bırakmak zorunda kaldım. psikotik tedavi gördüm. halen de görüyorum. 35 yılımı harcadığım hayatımda bu hastalıkla tıp fakültesinin 4.sınıfında tanıştım .
bazı arkadaşların bazı forumlarda zihinsel engelli nasıl olunur bunun okulumu var gibi yorumlar yapmış. üzüldüğümü belirtmek isterim. bizler bile birbirimizi anlıyamıyoruz. benim engelim seninkinden daha iyi mantığı bizi yanlış yorumlara götürüyor sanırım. bende okulumu bitirip doktorluk mesleğini yapmak isterdim. kısmet olmadı. ama bu yorumları yapan zihinsel engellileri yok sayan arkadaşlarla her platformda her soru düzeyinde yarışmaya hazır olduğumu bildirmek isterim. istediği her konuda

lütfen zihinsel ve işitme engelli arkadaşlarımızı daha fazla rencide etmeyin. psikiyatri nedir kimler zihinsel engelli sayılır bunları bilmeyen arkadaşlar yorum yazmasın. sınavda başarısız olanlar suyu bulandırmasın

hepinize saygılarımı sunuyor tüm engelli kardeşlerime engelsiz bir hayat diliorum.

sadece sozel konuların tümu 40 DOGRUM VAR..MATEMATIK HARIC..CUNKU ONLARI NET HATIRLAMIYORUM:( YAZDIGIM ILLER ESKISEHIR ANTALYA AFYON SIZCE YERLESIRMIYIM????CEVAPLAYIN ARKADASLAR.TESEKKURLER...

Sevgili Erzurum, haklı uyarın için teşekkür ederim.
Her ne kadar site yöneticileri bu tür anlamsız ve kırıcı mesajları görüp düzenlemek istese de, her gün yüzlerce mesajın yazıldığı böyle bir platformda bunu tam olarak yapmak mümkün olamayabiliyor.
O kırıcı ve anlamsız sözler için arkadaşlar adına ben özür dilerim. Ama haklı müdahalene olanak verdiği için de memnun oldum doğrusu... Sonuçta insanların zihninde bu varsa (ki olduğu belli) o zaman bunu göstermeleri ve düzeltmeleri gerektiğini anlamaları iyi oldu...

Tekrar özür dilerim.

Ben teşekkür ederim.üstelik uzun zamandır takip ettiğim bu forumda senin beni ve tüm engelli arkadaşlarımızı aydınlattığın için saygılarımla

arkadaslar lutfen soruma yorum katın yoksa meraktan ölucem bu gidişlee::(

sozel 40 netım var buda 80 puana tekabul edıyor..matematık harıc cunku soledıgım gıbı net hatırlamıyorum matematıgı..yazdıgım tercıhler eskısehır antalya bursa afyon yerlesım ıhtımalı varmı?yada sınav hakkında farklı seyler bılen duyan varmııııııı????orda olan yazsın lutfennnnnnnnnnn................

arkadaşım herkes tahmin yapıyo ne bilelim atanıp atanmayacağını ama görülen memursan atanabilirsin ama hizmetli için zor gözüküyor

Ya Yaban, atama usulü çok farklı neyin ne olacağı belli değil. Sen gelmişsin bize soruyorsun. 30 net yapanda var 45-48 yapanda var. Ne bilelim kimin atanacağını... Stres en büyük tehlikededir. Unutma

ERZURUM;

arkadaşım gerçekten zihinsel özürlüysen neden alınıyosun ki burada üyelerin rahatsızlığı zihinsel özürlü olmayıpta o katagoriden girenlerden

ERZURUM;

Erzurum, seni tebrik ediyorum ve konumanı destekliyorum. Arkadaşlar ben ortapedik engelliyim. Zihinsel statüde bir arkdşım telefon açtı 49 neti olduğunu söyledi bende tebrik ettim şeklinde yorum yapıyor oılmama rağman dengesizin biri çıkıyor diyor ki o arkdaş NASIL ZİHİNSEL ENGELLİ? şeklinde bir soru yöneltiyor. Bilmiyor ki asıl zihinsel engelin kendisinde olduğunu. Yani düşünce mantalitesi çok zayıf. Çünkü o arkdaş 2 yıldır dershaneye gidiyor. Bunu düşünecek kapasitesi olmayanlara sesleniyorum. Ortapedik veya bir başka engelim var diye diğer engellilerden kendilerini üstün görmesinler. Ben 1 yıl boyunca engelliler okulunda muhasebe departmanlığı görevinde bulundum. Övünmek gibi olmasın bu yazdıklarım kapasitesi dar olarak çalışanlaradır. Neyin ne kadar, ne derecede olduğunu görenlerdenim. Bende ortapedik engelli statüsünde 38 net yaptım ve sizler gibi bende sonuç bekleyenlerdenim ama bencil insanlardan değilim.. Saygı ve sevgilerimle..

Sevgili Erzurum rumuzlu kardeşim , arkadaşım, hakkınızı helal edin, çok doğru demişsiniz engellilerde birbirlerini farklı engel gruplarını ayırıp dışlarsa bizi kim anlayabilir bilemiyorum. İnşallah herkesin hakkında hayırlısı olur.

82 puan önlisan mezunuyum tercihlerim ankara krııkkale kırşehir afyıon eskişehir 6. tercıhe evet dedım yas 29

abim zihinsel engelli olmamasına rağmen abimin giriş belgesinde zihnsel eng.yazıyordu ve abime zihinsel eng.kitapcığı verilmiş.acaba ne olacak bir bilgisi olan paylaşabilir mi?

memurlar netten alıntıdır.işte demek istenilen buydu allah bilir kaç kişi böyle sınava girdi

merhaba arkadaşlar bulunduğum ilde lisans,önlisans,lise giren sayısını il milli eğitim müdürlüğünden öğrenebilirmiyim.yardımcı olursanız sevinirim.

Hayır öğrenilemiyor. Bırak lisans önlisans lise olarak ayırmayı toplam gırenı bıle bılmıyolar. Ben ankara meb i aradım. Bılgımız yok dendi. Türkiye genelinde olduğu için il il bılmıyoruz denıldı

meb in internet sitesini girip öğrenebilirsin.. çünkü bilgi edinme hakkı var.. eğer meb in sitesinde iletişime girersen zaten bilgi edinme hakkıyla ilgili açıklamasınıda göreceksin..

Sınava giriş kartımizda engel grubumuz yazıyordu optik okuyucu

Optik okuyucu cevap kağıdını bu doğrultuda okuyacak yani herkes sinav kağıdını kontrol etmeliydi acaba siklar aynı mi diye baktım sorular yayınlandığı zaman aynı değildi zaten her sınıfta kaç memur adayı kaç öğretmen kaçi ortopedik kaçi zihinsel belliydi bence kendine ait kitapçığı almalıydı herkes ve buna dikkat etmeliydi yani sinav kartında ortopedik yazan zihinsel engelli kitapçığını çözdüyse onun cevap kağıdını optik okuyucu ortopedik kitapçığına göre okuyacak nasıl bir sonuç olur sizce düşünsenize kitapçık türü bile önemli iken kaldı ki kitapçık farklı olsun oturup o kadar kişinin bir de kitapçığına mi bakacaklar ancak bu sözlerim kartında yazandan farklı kitapçık alana yoksa kartı da aynıysa o zaman bilemem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt