Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'e memurluk başvurusu yapanların sınavda beklediği puanlar ve atama yerleri..?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
petitgirl;

benim sınava girdiğim sınıfta sadece a-b kitapçığına göre dağıttılar son burada yazlış yazıyo ben işitme engelli değilim dedim o zaman olayı anladılar değiştirdiler kitapçıkları yoksa herkes 0 alacaktı heralde belkide çoğu yerde bu ayrımı yapmadılar yazık yazık başka bişey değil çok yazık

42 net 84puan
Erzurum, Muş, Van, Erzincan, Trabzon
(Hizmetli)

herkesin 40 üstü neti var. ben 80 le atanamayacağım:(

bende de aynı durum oldu..bana hizmetli soru kitapçığı verildi.ben memur satatüsünde giriyorum dedim. o zaman anladılar ve tüm okul içindeki sınav salonlarına haber verdiler Allahtan arkamda oturan çocuk aradı da hatayı telafi ettik yoksa tüm okulun sınavı geçersiz olacaktı..

bir ben kalmışım yahu:) 39 yada 40 net izmir manisa aydın balıkesir bursa memur ayrıca lisans 2006 mezunuyum

ben sadece sıze tahmın sordum tabıkı bılırkışı heyetı sız degılsınız:)sadece fıkırlerınızı almaktı amacım hepsı bu....

dört mevsim;

Ailen orada değilse sen eskişehirde ev aramaya başla yavaştan o vakit :)

Meb 2 yıl yüksekokulu işitme engelliler sınav puan kaç?

ben işitme engellilyim önlisans mezunuyum meb sınav 50 puan aldım...

onlısans 72 puan amasya samsun yozgat tokat corum umudum yok ama hayırlısı oolsun

lisans mezunu.memur.39 net.tercihler:ankara şanlıurfa ant. ç.kale izmir ve 6.tercih

94 puan hizmetli istanbul konya bursa sakarya samsun...
dikkat ettim de istanbulu yazan fazla yok gibi:)

diyarbakır batman şırnak hakkari tunceli 6.tercih evet önlisans mezunu yas 29

önlisans iştme engelliyim sınav 50 puan zonguldak-bartın-karabük-kastamonu-bolu 6.tercih istiyorum. 50 puan iyi mi?

mecitkara67;

Yok kardeş malesef iyi değil, ben 60 Puan aldım ama benim için bile rüya sadece atanmak.

Millet acayip puanlar almı, 80-90 arası alanlar bile acaba biz yerleşirmiyiz diye soruyorsa bizim için hayali bile fazla memuriyetin.

bulut25;

walla çıksın atamam da neresi olursa olsun razıyım ben:)) bir yıl sonrası yine istanbulda olucam nasıl olsa:)

bulut benide yollasan biyerlere iç anadolu olsun ama :))

nazar değerse ya :))))))))))))
40 kayseri nevşehir niğde kırşehir yozgat

abi kayseri de içim rahatlasın ya :))

6.tercihte var

bulut25;

unuturmuyum kiii tatlı ısmarlıycam unuttunuz mı?:)

sğl abi allah razı olsun rabbim seninde gönlünün muradını versin inşaallah :)

bulut25;

siz işinizi garantiye alın şimdiden adresinizi bana gönderin atamanın ilk günü tatlınız adresine gönderilcektir efendim:))

Hepimize bol şans..

40 net diyarbakır malatya tunceli elazığ mardin... Güvendiğim tercih yerlerim inş. Olur...

Feyyam;

Başvuru kılavuzunda yazdığı üzre atanma yapılıp görev aldıktan sonra; aile,eş veya özür durumu gibi nedenlerden ötürü atama yapılamayacaktır.
Bu da aklınızda bulunsun. Kötü bir madde ama yazmışlar ve sınava girmekle kabul etmiş olundu.

Beklemek daha zor
ne zaman bitacek bu zulum
atayacaksanız atayın yoksa işimize bakalım.
41 net diyorum 1,balıkesir 6. Var bilmem kısmet inşallah olur.

...

Sınav tam olarak ne zaman açıklanacak bilginiz var mı acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt