Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'e memurluk başvurusu yapanların sınavda beklediği puanlar ve atama yerleri..?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
puan eşitliğinde lisans mezununa öncelik veriliyor.eğer önlisans ,lisans mezunundan yüksek aldıysa önlisans yerleşir yerleşirsinkılavuzda yazıyor bunlar...

Sizin 2 yıllık diplomanız okuduğunuz 4 yıllık ünıversıtenın öğrenci işlerinde arşivde kalır

atama

Atamalarla ilgili engelli memurlar forumunda editör son noktayı koydu. Atama puan ile olacakmış. İlk 2000 e girenler arasından 6. tercihide işaretlemiş olanlar atanacakmış.

Ama istersenız onuda alabılırsınız. Ben sakarya unıversıtesını bilgisayarlı muhasebede okudum ve 2 yıllık dıploma aldım. Liseyıe istedim onuda aldım

Selilburgaz
nasıl yani 6. Tercihi yazmayanlar atanamıycakmı bunu mu anlamalıyız yani. Ben yalnızca ankara yazdım. 108 kısı alıyor. O 108 kısı arasına gırmem yeterlı değil mı yanı

okadar takılma 33 net daha fazlasıda olabılır istanbul izmır ankara amasya antalya 6.tercıh ewet ;)

Editörden alıntı "
Günlerdir M.E.B. atamalarının nasıl ve ne şekilde olacağı uzun uzadıya tartışılıyor. Ancak gördüğüm kadarı ile kimse bildiği için değil kendi kafasında hayal ettiği şekli ile anlatıyor.
Daha önce de söyledim kanun ve mevzuatta doğru tektir, sana göresi, bana göresi, sencesi, bencesi olmaz o nedenle bu tür konularda bilgi paylaşırken işin aslını araştırmadan, incelemeden paylaşımda bulunmayalım.
M.E.B. Atamaları ne şekilde olacak?
Örnek – M.E.B. Memur Alımı
Sınava giren tüm adayların puanları açıklandıktan sonra puan başarı listesi oluşturulacak. Yani sınava 6.000 aday girmiş ise bu adayların almış oldukları puanlara göre başarı sıralaması yapılacak
Ardından alınacak memur sayısı 2.000 olduğu için başarı sıralamasında ilk 2.000 de olanlar tercihleri göz önüne alınarak yerleştirmeye tabi tutulacaktır.
Eğer bu 2.000 kişilik kadroda ilk 2.000 de yer alan adayların tercihleri göz önüne alınarak yapılan yerleştirmede boş kalacak kadro olursa 2.0001’inci adaydan başlayarak yerleştirme işlemine devam edilir ve silsile böyle devam eder.
Sanıldığı gibi sınava giren 6.000 kişi aynı anda yerleştirmeye tabi tutulmaz.
Bilgilerinize sunarım." memurlar nette yapılan açıklama aynen böyle. Nihat Bey Linke tıklarsanız sizde okursunuz.

ya dunden berı tek tek arastırıom herkesın 48 40 38 ondan asagısı yok bu netle gercekten dogrumudur yoksa tahmınımı sahsen ben 33 net kesın dıgerlerını hatırlamıyorum
önlisans memur tercihlerim istanbul izmir antalya amasya ankara 6. tercıhım ewet pekı benm sansım yokmu :D

Aynen öyle olacak seçil sana katılıyorum bende aynısını söylemiştim

94 puan lise düzeyi

94 puan lise düzeyi Ş.urfa mardin D.Bakır Batman Siirt ve 6. tercih
yarleşirmiyim acaba ? Allah herkesin gönlüne göre versin

ankara kırıkkale kırşehir afyon aksaray 6,tercıh evet önlisans mezunu yas 31

kaya doğru sölüyo o kadarda ucuz değil öğretmenevi maaşın yarısının yer heralde :)

benim 44 netim var.tercihlerim mersin adana antalya bursa izmir...burdaki puanlara bakınca herkes yüksek almış kanısına varmayın.puanlar yüksek değil çevremde bir kaç arkadaşım 72-76 -74 civarı bekliyor.yani memurların puanları pek yüksek değil arkadaşlar...

38 net.
memur yaş 35
trabzon,giresun,bursa,balıkesir,muğla tabiki 6. tercih.....................

2 gün kaldı yaa vakit geçmiyor allahım sen yardım et ...

47 doğru lisans mezunuyum tercih ettiğim iller
tokat/amasya/yozgat/ordu/kayseri 6. hayır...yaş 24
aranıza yeni katıldım inş sonuçlar hepimiz için hayırlı olur
sabır yaaa offf

selamlar herkese siteye yeni üye oldum arkadaşlar 80 puan lisans kocaeli sakarya istanbul kırıkkale yozgat 6 tercih hayır bir şey sormak istiyorum her engel grubuna kontejan varmı 2000 memur sayısı 4,5 engel grubuna bölünüp örnegin kocaeli 16 memur alıyorsa her engel grubundan eşit sayıda yani 4,er tane en yüksek puan alıp kocaeli işaretleyenmi yoksa en yüksek puandan başlayarak 16 sayısı dolana kadar mı cvp beklerim

size yemın edıyorum ruyalarıma gırmeye basladı bu sınav.. bı gun ruyamda kazandıgımı bı gun kazanamadıgımı goruyom.. lafın kısası oynatmaya az kaldı ....

Gerçekten iyi yapanlar mı geliyor bu forumlara yazıyor yoksa biz hakkaten çok mu kötüyüz anlayamadım.maşallah 44-43-46 yapan arkadaşlar çoğaldıkça çağalıyor. Ben 38 yaptım aradaşları tebrik ederim ama onları gördükçe benim zaten az olan ümidim giderek bitiyor...

kayaozesen;

aynne abi ya geçmek bilmiyor vakit bu ne yaa kalp ten gitcem zati şu sonuçlar hayırlısı ile açıklnasa inş

ya arkadaşlar bu çarşamba günü açıklancak ya direk atamalarımız mı olcak yoksa sınav sonucu numu söyleyecekler ne olcak tam olaraka ağzı olan konuşuyorda başka sitrelerden kafalar iyice karıştıı

kardeş zaten puanlar aşagı yukarı biliniyo atamalr yapılcak oyle olsa tercihi sona bırakırlardı diye düşünüyorum hem oyle bişe olursa aglıgada girmemiz şart olur valla hiç bakmak bile istemiyorum sağlığa midem bulanıyor artık sınav lafından

bulut

nasıl erzurumun 3 kontenjanı var anlamadım ha sağlıkta valla bakmak istemiyorum inşallah alalh tekrar o duruma düşürmez bizleri

yaf soykan şu forum ve memurlarda yazan 100 kişiyi geçmez bunlara istinaden düşünme valla ne kitaplar aldım çalışmak için zorbela 42 net ben hiç 50 de 50 yapan görmedim sorular oyle basit değildi kimiside şişiriyor bence

çarşambada olmadı gitti yaaa bari gece 00:00 da açıklansada havaii fişek partisi yapsam kazanırsam şayet

kardeş zaten puanlar aşagı yukarı biliniyo atamalr yapılcak oyle olsa tercihi sona bırakırlardı diye düşünüyorum hem oyle bişe olursa aglıgada girmemiz şart olur valla hiç bakmak bile istemiyorum sağlığa midem bulanıyor artık sınav lafından

eyvallah abi aydınalttığın saoll için doğru haklısn bence de öğle olması gerekir artık çarşambaya odaklandım bende hakkımız vda hayırıslı olsunn diyorum

şükrü

SABREDİN ARKADAŞLAR BENDE ARADIM ANKARAYI 21 KESİN ACIKLANIYOR VE AÇIKLAMADA ALINAN PUANIMIZ ARTI ATANILAN YER İL VERİLECEK VE O BELGEYİ GİDİP İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜKLERİNDEN İMZALI ONAYLI ALIP İŞ BAŞI YAPACAĞIMIZ YERE KURULUŞA GİDİP TOPLANACAK EVRAKLARIMIZ İLE BAŞVURU YAPACAĞIZ
memurlar netten alıntı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt