Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Medikalci TAK kateter ve bez için benden fark istiyor. Ne yapabilirim?
Bende 2 aylik 240 adet gelen sayi 90 ama huçret vermiyoruz daha önce 240 adet yazdirip 240 geliyordu zamdan dolayisi 90 düştü fark vermeyin başka yerden alacam deyin bakayim ne cvp alacaksiniz
medikal malzemesi kulanan arkadaşlar. hala ödemelerde iyleştirme olmadı mı ya
her malzeme aldıgımızda 400tl mı verecez analamadım. hala belli olmadı mı 2019'de SGK aynı parayımı öduyor.yoksa medikalcıler bizimle dalgamı mı gecıyor.?
SGK SUT ödemelerinde bir değişiklik yapmadığı sürece maalesef farklar istenmeye devam edecek. İtiraz etmek lazım. Örnek dilekçe için lütfen şuraya bakınız.
medikalci 2 ayda yazdırıp 2010 dan beri hiç ücret ödemediğim taklara zam geldiğini bunu devletin ödemediğini aradaki farkı xxxx marka için 200 tl xxxxx marka içinse 100 tl fark alacağını söyledi ne yapmam gerek?? yada herkez mi böyle ödeyecek
Medikal malzemeler - tak sonda,bez- icin fahis katki paylari hk
Merhaba Arkadaslar,
tak sonda ve bez kullanan arkadaslar, bu malzemeleri temin ederken sizlerde astronomik katki payi odemek durumunda kaliyor musunuz? Bu konuda topluca hareket etmek mumkun mu? Ben yeniyim belki atlamisimdir, beni yonlendirirseniz sevinirim, tesekkurler-sevgiler
Medikal malzemeleri için ödediğimiz farkları tekrar sgk'dan alabilirmiyiz.
Selamlar Herkese.
Arkadaşlar medikal malzemeleri için,kulananlar bilir Sonda-Bez için 2 ay'da bir 300-400tl kadar fark ödüyoruz nerdeyse.Ödediğimiz farkları alabiliyormuyuz.?
SGK'nın adımıza medikalciye ödediği ücretin ne kadar olduğunu e-devletten nerden görebiliriz.?
herkeze merhaba
ben iki ay önce 2 aylık sonda icin 98 tl ödüyordum şimdi medikalci fiatın 298 tl olduğunu söyledi.bu konu hakkında beni bilgilendrirseniz sevinirim
T.C. Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER)â ne yapmış olduğunuz
başvurunuz 1900456967 sayısı ile alınmıştır.
Başvurunuz ile ilgili tüm işlemleri CİMERâin internet adresinden takip edebilirsiniz.
[FONT=sans-serif]Arkadaşlar SGK medikal sanda-hasta bez için yeni ödeme fiyatını bellirleyecekti bu ay. bilgisi olan varmı. [/FONT] [FONT=sans-serif]E-Devletten SGK medikal öddemelerini görebiiliyormuyuz ne kadar ödediğini.Nasıl.?[/FONT]
An itibariyle az önce iki medikalciden alduığım fiyatta 8 paket Tena Classic Plus M Boy bez (yani 240 adet yapıyor toplam) ve 360 adet kendinden jetli sonda için heyet kurulu raporu ile İzmir içi bir medikalcide 420 TL, diğerinde şehirdışı kargo satıcıdan olmak üzere 350 TL fark çıktı...
Daha iyi fiyat alabilen varsa aynı miktarda malzeme için, bilgilerini bizimle paylaşabilir mi?
Durum biraz acilce, stoklarım tükenmek üzere zira... Şimdiden teşekkürler...
Arkadaşlar tak sonda ve bez konusunda yeni gelişme varmı? 300-400tl fark çok can sıkıcı...Her medikale göre değişik fiyat farkı var...
Birde medikalci tavsiyesi olan arkadaşlar var ise aramızda memnun olurum.
20 gün kadar önce İzmirde Akua Medikal den 4 paket normal 4 paket de bir üst seviye sıvı emme özellikli bezi toplam 250 yada 260 tl fark ile aldım ve Türkiye'de aradığım 3 - 5 medikalden en iyi fiyatı verendi. 360 (sanırım standart aldığımız miktar bu idi) Adet kendinden jelli sondayı da (hi slip değil) 50 tl civarı bir farkla verebileceklerini söylediler... Ben bunlardan aldım...