Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MHP'nin 7 haziran seçim beyannamesinde engellilerle ilgili madde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konular
152
Reaksiyonlar
1
- Sosyal hizmet ve yardımlarda hak arama imkanı getirilecek. Muhtaç aileleri harcama kartı 'hilal kart' imkanı sağlanacak.
- Aylık 200 kilovat saatin altında elektrik tüketen vatandaşlarımaza yüzde 70 indirim sağlayacağız.
- 65 yaş aylığı 360 liraya yükseltilecek. Belli nüfusun üzerindeki yerlerde yaşlı bakım evi yapılacak. Engelli kardeşlerimize işe yerleştirmede öncelik sağlanacak. Bu kardeşlerimizin tıbbı rehabilitasyon imkanını yükselteceğiz. Engelli aylığını 400 liraya çıkarcağız.

Son düzenleme:
Hic bi vaadi olmasada oyumuzun rengi belli.
En azindan vatan topragi terk etmezler.

Vaatlerine bakın bunlardan hangisi yapılamayacak bol keseden atılan vaatler. Asıl iktidara sorarlar o kadar sene iktidarda ve tek başına güçlü bir hukumettin. Şimdiye kadar yapmadiklarini şimdiden sonra mı yapacaksın. Hele ki üzerinde bu kadar şaibe varken.

Kaynak arayana Kaynak Sıraladı Bilge Lider. Açıkça dile getirdi bu birinci aşama ikinci seçimde Türkiye Gözde Ülke olacak aslında yaptığı çok basit. Vaat bekleyen hazır yiyen millet değil Vatanı için Ailesi için Çabalayan Toprağını Eken Kendi Kendine Yeten Birbirini Seven Bir MİLLET . Bu beyannameden sonra kesinlikle bu sefer Şans Üç Hilalin.

yaşı gençler belki bilmezde ben 39 yaşındayım hepsini gördüm bu hükümetten önce engelliye değer yoktu dilenci gözüyle bakılıyordu ve dileniyorlardı da yapıcak bişeyleri yoktu.

Sandıktan 1. Parti DSP mhp ise 2. Parti olarak çıkmıştır. Kayıtları aç bir bak ezbere konuşma. Sağlıkta osman durmuş adımlar atmıştır hatta o dönemde kendi burokratina hastanede olmayan makinaları bakanlıktan istemediği için fırça atıp 1 hafta içinde de makinalari yollamistir. O donemle ilgili başka konu idam yasasidir ve konuda "terör suçları hariç" ibaresiyle meclis kaldirmistir ve evet oyu verenlere baktığınızda akp nin kurucuları da vardır ve terör suclularindan idam 2004 yılında kalkmıştır. Meclis tutanaklarina bir göz atın ezbere konusmayin. Bir esnaf provokasyon için yazarkasa attı suan yazarkasa dahi atacak küçük esnaf kalmadı. her gün birileri ya intihar ediyor yada kendini yakıyor.

CHP’nin engelliler için vaatleri arasında ilk sırayı, muhtaç engellilere yoksulluk durumu aranmadan bakım hizmeti verilmesi alıyor. Parti, Aile Sigortası Programı kapsamındaki engellilere, yüzde 40 engellilik düzeyi için 400, yüzde 60 engellilik düzeyi için de 600 lira “yaşam aylığı” bağlamayı taahhüt ediyor.

Engelli bakım aylığı alarak yakınlarına evde bakım hizmeti verenler ise sigortalı yapılacak, özel beslenme ihtiyacı olan engellilerin beslenmeleri ise ücretsiz karşılanacak.

Kamuda ve özel sektörde engelliler için boş kadroları doldurma sözü veren CHP, 50 bin engelli istihdam edileceğini açıkladı.

MHP ve CHP'nin vaatlerini engelliler ve aileleri iyi düşünmeliler

benim oyum MHP YE Neden biliyormusu nuz yakında yaşayacak bir vatanımız olsun diye bayrağımız dalgalansın diye Atatürk unutulmasın Şehitler için hırsızlıklar bitsin diye

cocuk katilini asmayan biri ne ne kadar guven vere bilir

hakanaca
,o dönemde Mhp iktidar da ve tek başına değildi şu an Akp tekbaşına ve idam edecek milllet vekili sayısına sahip gerci bunlar bebek katilinden feyz alıyorlar değil mi

Verilen vaatler size ne kadar samimi gelir bilmem ama su an ki mevcut hukumetten daha samimi geliyor bana.konuşulanları okudum da bos tenekelerden cok ses cikiyor. Bu kutlu dava da bir nefer olarak bu vaatler icin benim kapim belli kararsiz kalanlarda bi arastirin derim ben. 3 mayisin önemini bilenlere selam olsun....

hakim leri içeri atan bu hükümet savcı yı vurduran bu hükümet askeri polisi içeri atan bu hükümet dün gülen ni vatana çağıran bu hükmet bu gün hain ilan edn gene bu hükümet apo piciyle görüşende bu hükümet en önemlisi işçiyi emekliyi aç bırakanda bu hükümet aslında her şey çökmüş yanmış ta duman çıkmıyor duman bir çıkarsa dumanda boğulcaz haberiniz yok ülkede zengin iyice zengin fakir banka borçuyla yaşıyor devlet beye milliyetçiyse çeker gider diyen arkadaş tayyibe başkanlık verince sıra kırallığa mı gelecek

baharrrr
Senin dediğin gibi millet in ağzına bir parmak bal sürüp gözünü kür kulağını sağır ediyorlar bizim bu coğrafya da yaşaşan millet olarak uyanmamız lazım

Siyaset kelimesinin at eğitimi anlamı taşıdığını bildiğimden dolayı işin açığı milletin burada birbirini yermişcesine birbirini çekiştirmesi çok anlamsız.Siyasi arenada birbirlerine kan ağlatan siyasiler meclis çatısı altında gel beraber çay içelim diyor birbirine birbirini yiyen de bizler oluyoruz.Bu bence çok ironik.İşin birde şöyle bir boyutu var ben herhangi bir siyasi partiyi tasvip etmeyen birisi olarak seçim meydanlarına bakan birisi olarak Ak parti hükümetinin ve liderinin gittiği her şehre yönelik olarak proje ürettiğini görüyorum ama muhalefet olan siyasi görüşler vay şöyle hırsızlık yaptı vay böyle hırsızlık yaptı demekten öteye geçemediler bugüne kadar.Birileri çıktı şunu yapacağım dedi.Hatta o kadar ki asgari ücreti 5000 tl yapacam diyen liderler bile türedi ama ciddi anlamda bu kaynağı nasıl bulacağını,bulacaklarını eminim kendileri de bilmiyordur.Kısaca projelerle kendini tanıtan siyasi bir olguya karşı muhalefet böyle atıflarda bulunduğu müddetçe muhalefet hep muhalefet olarak kalacak bana göre.

Topraklarimizin okur yazar orani cok dusuk malesef cok cahil milletiz bu duzen kolay kolay degismez sonumuz osmanlinin yikilmasindan da beter olacak malesef.simdilik kendimiz calip kendimiz oynuyoruz gercek sonumuz iyi degil

Biz müslümanlar olarak kim müslümanlar için daha hayırlı ona bakmalıyız sizce kim geçmişi zaten malum şuanda imam hatipleri kapatmak isteyen din dersini istemeyen chp mi, bir dönem bülent ecevit mecliste kudurmuştu türbanlı milletvekili için atın şunu diye ozaman mhp dede vardı türbanlı açtı başını, namazı niyazında kim olan zaten belli bide cumaya bile gitmeyenler kim.Ayrıca islam da milliyetçilik yok Türk üstünlüğü yok,peygamberimiz veda hutbesini hatırlayın arabın arap olmayana, arap olmayanın arap olana üstünlüğü yok dediği gibi.ona bakarsan ben çerkezim o kürt o boşnak o arap o muhacir Allah korusun bi savaşta Türklük ülküsü birleştirmez milleti islam ülküsü birleştirir.mhp chp dyp dsp iktidar hepsi oldu hiç biri iş yaptığı yoktu engellilere zaten sıra gelmiyordu değersizdi şimdiki engelli haklarına bakın daha çok ne koparabiliriz diye derdindeyiz, engelli hakları arttı öncelikli her yere şikayetimizi iletebiliyoruz eski memur düzen kafası olsa kimse yüzümüze bakmazdı.

Vatanı olmayanın yaşayabileceği bir dinde yoktur bunu da aklından çıkarma adiyge aynı peygamber şunu da demiştir: Vatan sevgisi imandandır.der bilmem anlatabildim mi?Mesela esir olunan toprakta Cuma namazı bile kılamazsınız.Mesela aynı peygamberin Türkleri yücelten birçok sözü hadisi vardır.

%60 Üzeri Engeli Olana 1800 Günden Malulen Emeklilik Çalışmasıda var beyannamede(Mevlüt Karakaya). Apoyu asmadı diyenler Youtube yazsın Bahçeli Apoyu neden asmadı diye Bahçelinin ağzından dinlesin.. Saygılar

gittiği her şehre yönelik olarak proje ürettiğini görüyorum .
Kim ne projesi üretiyor hocam , DPT de kalkınma planları mevcut zaten , aman aman ne yapıldı , Marmaray demeyin sakın ,, proje yabancı , finans yabancı 25 yıl kazancı başkasının , duble yolları derseniz , bunu benim gibi insanlara sakın anlatmayın , hala bu yollarda buzlanmadan dolayı ölümlü kazalar oluyor , oysa teknoloji ısı sensörlü buz çözücü kimyasallarla yol almakta , tabiy insanlarımız yol yordam
bilmedikleri için , illede tutturulan bu yolları yiyiyor !! , ne yani yapmasalarmıydı.
Oy verene yap vermeyene yapma ! bu mudur yani , neyseee !.

Estağfurullah hocam ben desteklediğimden dolayı demedim zaten ama muhalefetin de karşı strateji geliştirmesi gerekiyor bu da bir gerçek.Bahsettiğim gibi beni şu anda yansıtabilen bir lider yok ortada.

2000 yılında ilk engelli sınavı yapan hükümetteydi milliyetçi hareket partisi tamam bölücü başını asamadı fakat 13 yıldır neden asılmadı 13 yılda birçok hakkımız elimizden alındı sürekli verilen raporumu yenilemek zorunda kaldım 15 bin liraya alabileceğim arabaya 45 bin vermek zorundayım hala yurt dışından gelen araca 3 yaş sınırı zoruma gidiyor. daha birçok şey var aklımda ama kimseyi sıkmak istemem hakaret olmadığı sürece isteyenle tartışabilirim

buarada 3 Mayıs Kut lu gündür ''varlığım TÜRK varlığına armağan olsun''

Yaa ronaldo seni inan Allah gönderdi , bir anlat şunlara abicim , belki nick değişmesi etkili olur :p

bu hükümetin de eleştirilecek yanı çok tabi ki şahsen bende kızdığım konular var köydük büyükşehir yasası çıktı mahalle yaptı gelir artmadı vergileri arttı büyükşehire uyarlandı.kendi şehrimde belediye yönetimleri müdürleri belediye tesislerinde sefa sürüp belediyeye yıkıyor masrafları her gece sonrada benim ufak köyümden işyeri tabela vergisi istemeye adam yolluyor.küçük esnafıda bitirip büyük şirketler yapsın amacı güdüyorlar.vergiler yüksek ilk aklıma gelenler ama yinede çalışıyorlar otoban yol olarak görmeyin sadece bu hükümet önce silahlanlanma ve alt yapıya yol hastane okul önem veriyor bunlar bitince halka refah yansıyacak vergiler düşücek emeklilere zamlar bol bol verilicek hele 2023 de lozan barış antlaşması süresi dolucak kaynaklarımızı kullanabilecegiz, 2023 savaş uçağımız bitmiş olucak kimse uzaktan düşüremiyecek dışarı verilen silah uçak paraları ülkemizde kalıcak bunlar halka dönecek biraz daha sabır ve güvenin bu hükümete 2023 e kadar bi şans daha verin derim.seviyeli fikir beyanlarınız içinde bende teşekkür ederim.

izmir duydum yazışmalarda.. belediyede 950 bin kişi izmirden AKP ye vermiştir.. 1.300.000 bin kişide CHP ye vermiştir. İzmirlide var bi değişim isteği ,)

deep_blue85
Hocam nickinizde ""deep_blue85"" yazınca sizi başka dine mensup zannediyor bunlar herhalde , bilginize !.

adiyge
Hocam bilerek mi yazıyoruz , sallıyormuyuz bilmiyorum !, ne uçağı hocam , "atak" helikopterler ne oldu 125 tane siparişi teslim ettik mi ? üretim 3 ten yukarı çıktı mı ?, yapmayın yaaa , bu kadar da unutkan değiliz artıkkk .

Eğitim seviyesi yükseldikçe AKP oyları düşüyor; eğitim seviyesi düştükçe de AKP oyları yükseliyor. Bu AKP gerçekten cehaletten besleniyor. Boşuna uğraşıyor gönüldaşlar. Bu feryadı cahiller duyamaz duysa da anlayamaz.

Siyaset en büyük yalan atma sanatıdır anlayana daha önce iki anahtarı da veren vardı tek başına biyere gelemiyecek ler için ne koparak vardır deyip sallamak kolay ben ol sam haydar başa oyu verirdim onun palavra sı pardon. Vaadi daha makul asgari ücreti 5000 TL yapacak engeliyede super imkânları var!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt