Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MHP'nin 7 haziran seçim beyannamesinde engellilerle ilgili madde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tuna bi savaş uçağı yapmak için uzun süre ve 13 ayrı fabrikamı ne gerekiyormuş biri motor yapıcak biri elektronik biri döşeme biri kaporta biri silahları gibi 1-2 sene de olan bişi değil 2023 de biticek yerli savaş uçağımız dedim ayrıca.

Lozan antlaşmasında 2023 e kadar kaynakların etkin kullanılmamasına yönelik bir madde yok bildiğim kadarıyla.Madem öyle neden devletin resmi tarih kurumları bunu açıklamadı sorusu akla gelir.Tabi bunu resmi belge olarak milletin huzuruna sunmak gerekir kanısındayım.

Ben olsam derken herkes bir taraf olmuş vaade göre. Oy veriyor bende mantıken bağımsız Türkiye partisi başkanı haydar başa oy vermeyi tavsiye te ettim sadece asgari ücret 5000 TL

Tüm müslüman ülkelerinde iç savaş var Akp buna yardımcı oluyor yakında Türkiye ye de taşmazsa saşırmayın

CHP liler Atatürkcü ileri görüşlü MHP liler türkcü vatansever HDP liler barışcı özgürlükcü ama ne hikmetse AKP yolsuz vatan düşmanı satmadıgı toprak kalmadı terörün önünü açtı milleti açlıktan öldürdü asgari ücretle geçinemez oldu ayakabı kutuları çıktı hortumcular çogaldı bütün kötü senaryolar 2003 ten sonra çıktı ortaya 2003 ten önce güllük gülistanlik ülkemin ne imf si vardı ne terörü ne açı ne açıgı hç yolsuzdda yoktu yersen tabi CHP nin başa geçtigi dönemlerde türkiyede cenaze kaldrmaya imam kalmıyodu neredeyse imamlar sarık takmaya korkuyodu frsat bulsalardı müslümanım diyeni asacaklardı kuran lar toppraklara gömüldü laik devlet demokratik ülke olacaz diye MHP dönemlerinde millet fikjrni belirtemiyodu höd dyen vatan haini oluyodu sag kızdı solu yedi sol kızdı sag ı yedi şiir okuyanlar terörist oldu asıldı haa unutmayalım bu ikisnin baslarda bulunddu zamanlarda ne borcumuz btti ne açımız nede %100 işzilk tükendi nede gelir sevyessi milletn istedgi sevyeye geldi haa ozaman icrattlar çalışmalar olmadımı oldu tabiki bir proje hazırlandysa mühendisler yurt dışından getrldi projeler hayata geçirldi kmse şimdi bol keseden sallamasın mühendsler yurt dışından geldi felan dye haa HDP yde unutmayalım malum özgürlükcü adamlar bugün eline iktdar kozu verilse türkiyede emin olun ne kürt kalır nede türk çünkü adamların derdi barış degil şimdi gelelim AKP ye hataları varmı hatasız kul olmaz demiş orhan gencebay yedimi kardeşim yedi benim hakkım helal olsun bazı şeyler yanlışmı yanlış mutlaka ama dogruları yanlışlarını yediklerni kapatıyorr bugün iki partininde açıkladı sözde paketleri devletin yapacagı gücü yokmu hepmizde biliyoruz ki var yapamazmı yapar ama bu 1 yıllık 2 yıllık olur ondan sonra 90 ları yaşarız nostalji yaparz bol bol bırakın kardeşim şu içinzdeki hırsı parti iç güdüsünü hepnzde bilyosunuz ki bunlar boş vaad gözler kör kulaklar sagır devri btti bunu herkes biliyo herkes partisne oy vermekte özgürdür başkasının görüşnede saygı duyalım AKP ye oy verende insan CHP ye MHP ye HDP oy verende insan herkes sandıgn başına gttigi zaman geçmişini bi geçirsin gözden ona göre oy kullansın

Tuna bi savaş uçağı yapmak için uzun süre ve 13 ayrı fabrikamı ne gerekiyormuş biri motor yapıcak biri elektronik biri döşeme biri kaporta biri silahları gibi 1-2 sene de olan bişi değil 2023 de biticek yerli savaş uçağımız dedim ayrıca.

Bak abicim , doları sıfırlayıp verdiler mi ellerine , bir hatırlayalım lütfen 1 YTL = 1 ABD doları , değil mi !? , ne oldu , 3 tl= 1dolar , bunu bir görelim !!! , yani çarpıtılacak kaçacak kuçacak bir durum değil bu , bırakın uçak yapmayı ben "atak" helikopteri soruyorum ? yani görmek anlamak gerek ! , çip yok daha , açıkçası güçlü değilsen , gülerler adama , ayran /at hesabı , anladın biraz inşallah !.

CHP liler Atatürkcü ileri görüşlü MHP liler türkcü vatansever HDP liler barışcı özgürlükcü ama ne hikmetse AKP yolsuz vatan düşmanı satmadıgı toprak kalmadı terörün önünü açtı milleti açlıktan öldürdü asgari ücretle geçinemez oldu ayakabı kutuları çıktı hortumcular çogaldı bütün kötü senaryolar 2003 ten sonra çıktı ortaya 2003 ten önce güllük gülistanlik ülkemin ne imf si vardı ne terörü ne açı ne açıgı hç yolsuzdda yoktu yersen tabi CHP nin başa geçtigi dönemlerde türkiyede cenaze kaldrmaya imam kalmıyodu neredeyse imamlar sarık takmaya korkuyodu frsat bulsalardı müslümanım diyeni asacaklar adı kuran lar toppraklara gömüldü laik devlet demokratik ülke olacaz diye MHP dönemlerinde millet fikjrni belirtemiyodu höd dyen vatan haini oluyodu sag kızdı solu yedi sol kızdı sag ı yedi şiir okuyanlar terörist oldu asıldı haa unutmayalım bu ikisnin baslarda bulunddu zamanlarda ne borcumuz btti ne açımız nede %100 işzilk tükendi nede gelir sevyessi milletn istedgi sevyeye geldi haa ozaman icrattlar çalışmalar olmadımı oldu tabiki bir proje hazırlandysa mühendisler yurt dışından getrldi projeler hayata geçirldi kmse şimdi bol keseden sallamasın mühendsler yurt dışından geldi felan dye haa HDP yde unutmayalım malum özgürlükcü adamlar bugün eline iktdar kozu verilse türkiyede emin olun ne kürt kalır nede türk çünkü adamların derdi barış degil şimdi gelelim AKP ye hataları varmı hatasız kul olmaz demiş orhan gencebay yedimi kardeşim yedi benim hakkım helal olsun bazı şeyler yanlışmı yanlış mutlaka ama dogruları yanlışlarını yediklerni kapatıyorr bugün iki partininde açıkladı sözde paketleri devletin yapacagı gücü yokmu hepmizde biliyoruz ki var yapamazmı yapar ama bu 1 yıllık 2 yıllık olur ondan sonra 90 ları yaşarız nostalji yaparz bol bol bırakın kardeşim şu içinzdeki hırsı parti iç güdüsünü hepnzde bilyosunuz ki bunlar boş vaad gözler kör kulaklar sagır devri btti bunu herkes biliyo herkes partisne oy vermekte özgürdür başkasının görüşnede saygı duyalım AKP ye oy verende insan CHP ye MHP ye HDP oy verende insan herkes sandıgn başına gttigi zaman geçmişini bi geçirsin gözden ona göre oy kullansın
. Ağzına sağlık alayana

Tüm müslüman ülkelerinde iç savaş var Akp buna yardımcı oluyor yakında Türkiye ye de taşmazsa saşırmayın
Sami kardeşim gel sen böyle , alnından öpeyim senii , bi anlat yaaa ! , Allah muhafaza değil mi , korkuyor insan yani . Suriyeliler gibi "dilenmeyelim gurbet ellerde !!. Geçtik oyu moyu.

[FONT=helvetica]Asgari ücret 2 ay içinde 412 $'dan, 348 $'a düştü. Asgari ücretli %15 daha fakirleşti.[/FONT]

dolara bakma dolar işi devlete ülkeye zarar vermek için oynanan oyun gezi olaylarıyla paralel darbeleriyle yıkamadıkları hükümete dolarla zarar vermek istiyorlar bununda üstesinden geliriz ülkemiz güçlü.atagın nesini soruyorsun anlamadım ki uçuyor atak ve dünyada ters dönüp uçan ilk savaş helikopteri
https://www.youtube.com/watch?v=ga16ut8Amt8
https://www.tai.com.tr/tr/proje/atak
çip fabrikasıda yapılıyor Türkiye'nin İlk Çip Fabrikasının Temeli Atıldı | TÜRKİYE BİLİMSEL ve TEKNOLOJİK ARAŞTIRMA KURUMU

Eğitim seviyesiyle ne alakası var ,) gezide en çok taşı okuyan ve üniversiteye giden nesil attı araştır ,) toplumları oluşturan bireyler, hizmet aldığı şeye oy verirler ve o şey muhtemelen %45 üstü ile yine iktidar olucak

Neyse arkadaşlar ,geç oldu , polemiğin tüm katılımcılarına teşekkür ederim , iyi geceler.

Ülkede satılmayan yer işletme kalmadı kaçıncı yüz yıldayız 15 yıldır iktidarda çaldıkları yaptıkları kadar millet kırılıyor onlar altın baraklı bardakta su içiyor işçi tuvalet kağıdı bulamıyor verelim Akp oyu başkan yapalım Tayyibi bir daki seçime krallık ister herhalde
[FONT=Verdana]
türk telekom araplar'a
telsim ingilizler'e
kuşadası limanı israilliler'e
izmir limanı hong kong'lulara
araç muayene işi almanlar'a
başak sigorta fransızlar'a
adabank kuveytliler'e
avea lübnanlılar'a
petkim azeriler'e
tekel'in içkisi amerikalılar'a
tekel'in sigarası abd ve ingilizler'e
finansbank yunanlılar'a
oyakbank hollandalılar'a
denizbank belçikalılar'a
türkiye finans kuveytliler'e
teb fransızlar'a
cbank israilliler'e
mng bank yunanlılar'a
dışbank hollandalılar'a
şekerbank kazaklar'a
yapı kredi'nin yarısı italyanlar'a
turkcell'in yarısı finliler ve ruslar'a
beymen'in yarısı abd'lilere
enerjisan'ın yarısı avusturyalılar'a
garanti'nin yarısı amerikalılar'a
eczacıbaşı ilaç çekler'e
izocam fransızlar'a
demir döküm almanlar'a
döktaş fransızlar'a
poaş avusturyalılar'a

satılmıştır.[/FONT]

[FONT=Verdana]şuna kısaca türkiyeyi sattılar desek.[/FONT]

[FONT=Verdana]cam ve çimento sanayi[/FONT]
[FONT=Verdana]ünye çimento a.ş. [/FONT]
[FONT=Verdana]paşabahçe cam sanayi ve ticaret a.ş [/FONT]
[FONT=Verdana]trakya cam[/FONT]
[FONT=Verdana]anadolu cam soda sanayi[/FONT]

[FONT=Verdana]metal sanayi[/FONT]

[FONT=Verdana]erdemir [/FONT]
[FONT=Verdana]isdemir [/FONT]
[FONT=Verdana]çelbor taksan oymapınar barajı seydişehir eti alüminyum a.ş eti alüminyum aş’ye ait antalya limanı eti alüminyum’a ait 4 taşınmaz gerkonsan (gerede çelik konstrüksiyon ve teçhizat fabrikaları san. ve tic. a.ş.) ditaş (doğan yedek parça imalat ve teknik a.ş.) tümosan ortadoğu teknopark a.ş.[/FONT]

[FONT=Verdana]tarımsal sanayi t.z.d a.ş. sakarya traktör işletmesi sütaş malatya işletmesi, hektaş a.ş. (veteriner ilaçları ve halk sağlığı ilaçları)[/FONT]

[FONT=Verdana]türkiye gübre sanayi aş (tügsaş) tügsaş a.ş. gemlik gübre sanayi a.ş. samsun gübre san. a.ş. istanbul gübre sanayi a.ş. kütahya gübre a.ş. istanbul satın alma müdürlüğü binası şanlıurfa depoları arazisi tekirdağ depoları fatsa depoları[/FONT]

[FONT=Verdana]tekel alkollü içkiler sanayi ve ticaret a.ş. adana sigara fabrikası tokat sigara fabrikası bitlis sigara fabrikası istanbul sigara fabrikası malatya sigara fabrikası samsun-ballıca sigara fabrikası ambalaj fabrikası müdürlüğü ankara başmüdürlük binası (ikiz kuleler) bodrum tesisleri ve taşınmazları gemlik suni iplik müessesesi taşınmazları inegöl kibrit fabrikası taşınmazları istanbul tütün mamulleri san. ve tic. a.ş, kastamonu jüt ipliği fabrikası makine ve teçhizatı kıbrıs türk tütün endüstrisi ltd. şti. teka ile sigara san. işletmesi a.ş.'ye ait puro marka ve varlıklar izmir yaprak tütün işletmesi makine-teçhizatı çamaltı tuz işletmesi müdürlüğü ayvalık tuz işletmesi müdürlüğü çankırı kaya tuzlası tuzluca tuzlası yavşan tuzlası kağızman tuzlası kaldırım tuzlası kayacık tuzlası kristal tuz rafine sekili tuzlası[/FONT]

[FONT=Verdana]sümer holding adıyaman işletmesi bakırköy işletmesi diyarbakır işletmesi malatya işletmesi sarıkamış işletmesi tümosan işletmesi sarıkamış ayakkabı işletmesi, manisa pamuklu mensucat a.ş. beykoz deri ve kundura işletmesi çanakkale sentetik deri işletmesi yeşilova halı yün iplik ve battaniye fabrikası t. a.ş. akdeniz işletmesinin makine ve teçhizatları, aselsan hisseleri bumas eryağ istanbul imar ltd. şti. mazıdağı fosfat tesisleri merinos işletmesinin makine ve teçhizatları, merinos halı markası ortadoğu tekonpark a.ş. (%15.00 hisse) sütaş hissesi tercan işletmesi makine ve teçhizatları[/FONT]

[FONT=Verdana]şeker fabrikaları adapazarı şeker fabrikası amasya şeker fabrikası kütahya şeker fabrikası[/FONT]

[FONT=Verdana]et ve balık üretim aş (ebüaş) manisa et ve tavuk kombinası samsun soğuk hava deposu mersin soğuk hava depoları çeşitli illerde 11 mağaza, 23 büro[/FONT]

[FONT=Verdana]enerji sektörü petkim tüpraş bursagaz esgaz başkent doğalgaz dağıtım a.ş.[/FONT]

[FONT=Verdana]elektrik üretim aş(eüaş)[/FONT]

[FONT=Verdana]akarsu santralleri ahlat akarsu santrali akyazı akarsu santrali anamur akarsu santrali bayburt akarsu santrali berdan akarsu santrali besni akarsu santrali bozkır akarsu santrali bozüyük akarsu santrali bozyazı akarsu santrali bünyan akarsu santrali büyükkızoğlu akarsu santrali cerrah akarsu santrali çağ akarsu santrali çamardı akarsu santrali çemişgezek akarsu santrali değirmendere akarsu santrali dere akarsu santrali dereköy akarsu santral derinçay akarsu santrali derme akarsu santrali durucasu akarsu santrali engil akarsu santrali erciş akarsu santrali erkenek akarsu santrali ermenek akarsu santrali esendal akarsu santrali finike akarsu santrali girlevik akarsu santralleri göksu akarsu santrali hamitabat elektrik üretim ve tic. a.ş. hendek akarsu santrali hoşap akarsu santralleri ivriz akarsu santralleri karaçay akarsu santrali karaköy akarsu santrali kayadibi akarsu santrali kayaköy akarsu santrali kernek akarsu santrali kısık akarsu santrali kiti akarsu santrali koçköprü hidroelektrik santrali kovada i akarsu santrali kovada ii akarsu santrali koyulhisar akarsu santrali kuzuculu akarsu santrali malazgirt akarsu santrali otluca akarsu santrali pınarbaşı akarsu santrali sızır akarsu santrali silifke akarsu santrali sönmez akarsu santrali suuçtu akarsu santrali telek akarsu santrali uludere akarsu santrali visera (işıklar) akarsu santrali zeyne akarsu santrali[/FONT]

[FONT=Verdana]termik santraller çatalağzı termik santrali kangal termik santrali kemerköy termik santrali kemerköy liman sahası orhaneli termik santrali seyitömer termik santrali soma termik santrali tunçbilek termik santrali yatağan termik santrali yeniköy termik santrali[/FONT]

[FONT=Verdana]türkiye elektrik dağıtım aş (tedaş) akdeniz elektrik dağıtım a.ş. aras elektrik dağıtım a.ş. başkent elektrik dağıtım a.ş. boğaziçi elektrik dağıtım a.ş. çamlıbel elektrik dağıtım a.ş. çoruh elektrik dağıtım a.ş. dicle elektrik dağıtım a.ş. fırat elektrik dağıtım a.ş. gediz elektrik dağıtım a.ş. istanbul anadolu yakası elektrik dağıtım a.ş. meram elektrik dağıtım a.ş osmangazi elektrik dağıtım a.ş. sakarya elektrik dağıtım a.ş toroslar elektrik dağıtım a.ş. trakya elektrik dağıtım a.ş. uludağ elektrik dağıtım a.ş. vangölü elektrik dağıtım a.ş. yeşilırmak elektrik dağıtım a.ş.[/FONT]

[FONT=Verdana]bankacılık oyakbank t. sınai kalkınma bankası yapı ve kredi bankası a.ş. iş bankası hisseleri t. halk bankası hisseleri[/FONT]

[FONT=Verdana]madencilik mazıdağ fosfat tesisleri divriği demir madeni hekimhan demir madeni alümina madeni güney ege linyitleri işletmesi bursa linyitleri işletmesi tki’ye ait 79528 ve 73021 no.lu maden ruhsatları[/FONT]

[FONT=Verdana]eti holding eti bakır aş eti elektrometalurji a.ş. eti gümüş a.ş. eti krom a.ş. çayeli bakır işletmeleri a.ş.[/FONT]

[FONT=Verdana]karadeniz bakır işletmesi (kbi) samsun işletmesi murgul işletmesi giresun'da 2 maden ruhsatı işletme hakkı devir murgul işletmesi hidroelektrik santrali samsun'da varlıklar sinop'da 1 maden ruhsatı işletme hakkı devir[/FONT]

[FONT=Verdana]sigorta sektörü ray sigorta a.ş. başak sigorta a.ş. ve başak emeklilik a.ş.[/FONT]

[FONT=Verdana]seka taşucu tersane alanı afyon işletmesi aksu işletmesi balıkesir işletmesi kastamonu işletmesi akkuş işletmesi çaycuma işletmesi karacasu işletmesi ank. alım satım müdürlüğü binası ardanuç işletmesi varlıkları yibitaş kraft torba işletmesi,[/FONT]

[FONT=Verdana]türkiye cumhuriyeti devlet demiryolları (tcdd) iskenderun limanı derince limanı mersin limanı taşucu limanı tersane alanı, iskenderun isdemir limanı ereğli erdemir limanı[/FONT]

[FONT=Verdana]türkiye denizcilik işletmesi (tdi) çanakkale’ye ait 9 gemi, çeşme limanı deniz nakliyatı t.a.ş. 3 tanker dikili limanı fenerbahçe-kalamış yat limanı kuşadası limanı m/f ankara feribotu m/f samsun feribotu m/s karadeniz gemisi nakliyat inşaat turizm ihracat pazarlama a.ş. salıpazarı liman sahası (galataport) şehir hatları çanakkale hizmetleri ve 9 gemi trabzon limanı turan emeksiz yolcu gemisi yakıt ii gemisi[/FONT]

[FONT=Verdana]türk hava yolları (thy) sabiha gökçen havaalanı thy – usaş hisseleri thy- lojman tüpraş usaş hissesi[/FONT]

[FONT=Verdana]turizm ve dinlenme tesisleri erciyes sosyal tesisi (bayındırlık ve iskan bakanlığı) erciyes sosyal tesisi (dsi) erciyes sosyal tesisi (karayolları genel müdürlüğü) ataköy otelcilik a.ş. ataköy marina ve yat işletmesi a.ş kuşadası tatil köyü yeditepe beynelmilel otelcilik turizm ve tic. a.ş. (% 26 hisse)[/FONT]

[FONT=Verdana]emekli sandığı büyük ankara oteli büyük efes oteli büyük tarabya oteli kızılay emek işhanı kuşadası tatil köyü istanbul hilton oteli çelik palas oteli[/FONT]

[FONT=Verdana]iletişim t.telekom aycell[/FONT]

[FONT=Verdana]çeşitli kurumlar oyak inşaat a.ş. (%25 hisse) araç muayene istasyonu i. bölge araç muayene istasyonu ii. bölge meybuz a.ş. arçelik hisseleri aselsan elektrik san. ve tic. a.ş. hisseleri aspilsan askeri pil san. ve tic. a.ş. hisseleri havelsan a.ş. hisseleri istanbul imar ltd. şti, koç holding a.ş. hisseleri kthy kıbrıs türk hava yolları ltd. şti hisseleri tofaş hisseleri[/FONT]

[FONT=Verdana]akp döneminde kapatılan kurum ve işletmeler ssk eczaneleri (tasfiye edildi) köy hizmetleri genel müdürlüğü (tasfiye edilerek il özel idarelerine devredildi) reytek adana, adıyaman, besni, kahta, malatya, akçaabat, akhisar, aydın, muğla, milas, bafra, batman, bekirhan, beşiri, kozluk, kurtalan, sason, bitlis, bursa, inegöl, hamdibey, denizli, acıpayam, güney, tavas, buldan, kale, diyarbakır, silvan, bismil, hatay, iskenderun, yayladağ, altınözü, istanbul, izmir, cumaovası, kemalpaşa, tuzla, yazıbaşı, manisa, kula, salihli, sarıgöl, selendi, osmancalı, saruhanlı, muş, samsun, tokat, erbaa, gümüşhacıköy, taşova yaprak tütün işletme müdürlükleri ve diyarbakır yaprak tütün işletme fabrikası müdürlüğü[/FONT]

[FONT=Verdana]adana, afyon, ankara, antalya, aydın, balıkesir, bursa, çanakkale, çorum, denizli, diyarbakır, edirne, elazığ, erzurum, eskişehir, gaziantep, hatay, istanbul, izmir, kahramanmaraş, kars, kastamonu, kayseri, kocaeli, konya, kütahya, malatya, mersin, muğla, ordu, sakarya, samsun, sivas, tokat, trabzon, van ve zonguldak pazarlama ve dağıtım başmüdürlükleri[/FONT]

GÜNEYDOĞUYU UNUTMAYALIM DEĞİL Mİ

Madem bu satilan yerlerden kazanc yok gavur niye aldi diye sorarlar adama.
Ataturk tekrar samsuna ayak basicam dese limana yanasmak icin kimden izin almasi lazim bi arastirin.

Yunanistana petrol niye maliyetine veriliyor yati olan zengine ucuz veriliyorda ureticem diye fitik olan ciftciye % 64 vergi arastirin.
Mesele vaad vermek degil cekilinen toprak 10 donumdu cok degil demek. Bir karisla bi hesaplayin 10 donum kac karis ediyor.
Ecdad bi karisini bile vermedi. Bu bi tek benim mi zoruma gidiyor.

Topraklarimizin okur yazar orani cok dusuk malesef cok cahil milletiz bu duzen kolay kolay degismez [SIZE=3][FONT=arial black]sonumuz osmanlinin yikilmasindan da beter olacak malesef[/FONT][/SIZE].simdilik kendimiz calip kendimiz oynuyoruz gercek sonumuz iyi degil
akp bunun ıçın geldı zaten bırılerı tarafından gonderıldı anlayana!...

Bence de engellilere en büyük bütçeyi MHP ayıracak. Çünkü MHP iktidar olursa yeniden ırkçılık ve savaş başlayacak. Savaş demek bol sakat demek. Her gün onlarca yeni sakatın ekleneceği bir ülkede sadece bahşiş arttırmak yerine bir de sakatlar bakanlığı da kurarlar. Adına da "Vatan, Millet, Sakarya Bakanlığı" dediler mi deyme gerisine. İnsanlar açlıktan ölecek ama her 20 metrede dev bayrak asma yarışı başlayacak. İnsanlar bayrağın yenmeyeceğini anlayamayacak kadar cahil kalacak. Sokakta oynayan mahalleli çocuklar açlıktan birbirlerinin kulaklarını ısıracak.

CHP de iktidara gelse engellilere bakanlık kurabilir. Ama daha evvel her şehirde mezarlık arazilerini 4 katına çıkarması lazım. Malum her iktidar oluşunda sağdan, soldan, ortadan demeden kıyım yapıyorlar. Tayyibin ısrarla istediği 3 çocuktan biri mezara, biri mapusa biri de meyhaneye düşecek. TRT Şeş yeniden kapatılıp yerine günde 8 saat yayın yapan senfoni orkestrası koyulacak. Zayıflamak için ithal ilaç getiren firmaların malları ellerinde patlayacak. AK Saray müzeye çevrilecek ve Anıtkabir'in arazisi iki katına çıkarılacak ki Atamızın manevi ruhu daralmasın.

HDP iktidar olursa engellilerin durumu MHP nin iyileştirmeleri gibi olabilir. Ama ne kadar gayrı ahlaki cincel sapkınlık varsa tehdit ve haraç yoluyla topluma kabul ettirilecek. Recep İvedik kılıklı erkekleri yolda el ele tutuşup birbirlerinin saçına papatya takarken veya fotoğraf çekilirken üçyüzotuzüç diye bağırıp tek ayaklarının burun kısmını asfalta dayarken görünce yadırgamamayı öğrenecez. Gece vakti destursuz bevleden çocuklarımıza artık kosmos çarpar deyip korkutacaz. Her milletvekiline bir de eş milletvekili atanacak ve bir eş meclis açılacak. Kobani 2. Yavruvatan olacak. Resmi dairelerdeki Atatürk resimlerinin karşısına da Atakürt olarak Öcalanın vesikalık resmi asılacak ne de olsa kardeşiz. Ama Öcalan resmi Atatürk resminden daha küçük ebatta olacak. Çünkü sandalye sayısı az. Ülkede en önemli üretim soğan tarımında olacak.

Biz aslında birbirimizin cemaziyelevvelini çok iyi biliriz de bazen yutkunmak hayra daha münasiptir ağalar ;)

Ne kadarda kötülemeyi severmiş Milletim şuanda yasalaşmış engelli hakları ile yasaların çoğunun önergesini Mhp meclise taşımıştıR. Birazcık hoşgörü

Biri hangisi müslümansa ona bakmak lazım demiş ya soruyorum? Müslümanlıkta yalan söylemek varmıdır? Adam kendi söylediğini 2 saat içinde yalanlıyor, ben öyle birşey demedim diyor. Müslümanlıkta hırsızlık yapmak hele ki yetim hakkı yemek varmıdır? Birçok gerçek ortaya çıkacak diye yüce divana bile gönderemedi. Aklanacaksa orda aklanması lazım. Müslümanlıkta din ile dalga geçmek varmıdır?
Madenlerimiz göçtü hem de kaç yerde. Beğenmediğiniz elin gavuru diye tabir edilen avrupalılar ve uzak doğu ülkeri bu tür olaylarda istifa eder. Ama bizim enerji bakanı diyor ki bakanlığımızda en büyük suçumuz maden kazalarıydı. Madem sizin suçunuz neden onurlu davranmadın derler insana.
Hırsıza ceza vermeyi bırakın ödül veren bir ülke konumundayız. Elektrikte kayıp kaçağı önlemek devletin borcu iken önlemeyi bırakın şimdi de suriyelilerin kaçak kullandığı elektriği de vatandaşa ödettiren bir iktidar mevcut. @Pejmurde demiş ki MHP gelse Irkçılık başlar. MHP ırkçılık yapmıyor vatan sevdalılığı yapıyor. Kusura bakma da kim bayrağımıza, vatanımıza gözünü dikiyorsa elbette gereken cevap verilecektir. İyi git PKK'dan özür dile. O zaman o kadar şehit neden verildi. Vatan eğer uğruna ölen varsa vatandır.

açık konuşuyorum 1 milyon oyum olsa bir tekini bile BU MHP ve CE HA PE ye vermem nedenlerine gelince...

1: ME HA PE ve CE HA PE yönetimleri hiç bir zaman ama hiç bir zaman milletin lehine bir karar almamışlar böyle bir kararın altına kat i suretle imza atmamışlardır..
2: MHP nin Milliyetçilik anlayışı ne yazık ki içi boş bir milliyetçilik anlayışıdır. Zira milliyetçilik iddiası olan bir teşkilat TÜRKİYE yi İMF ye el açacak duruma getirip yarı yolda bırakmaz.
3: Engelliler le alakalı ne MHP nin ne CHP nin vaatleri elle tutulur somut sonuçlar içeriyor.. Kaldı ki, Bu vaatlerin pek çoğu mecliste oldukları dönemde bir kanun teklifi olarak sunulup hükümeti hamle yapmaya yönlendiren bir içerik kazanabilirdi. Neden böyle projeleri gündeme getirmek için seçimleri beklediler? DEMEK ki samimi değiller. Bizim karadenizde bir söz vardır. VURAN OĞUL BABAYA SORMAZ! derler
4:Türkiye nin iç ve dış düşmanları ile iş birliği yaparak hükümet değişikliği yapmaya çalışanlara payandalık ettiği için MHP ve CHP ye HAYIR diyorum..
5: Türkiye nin en büyük ihtiyacı olan Anayasal reform konusunda ağzını dahi açmayan BAHÇELİ ve avanesi sadece ve sadece yüce divan postacılığı yaparak "HUKUK" un değil HAKİM lerin üstünlüğünü ön gören bir sistem kurgulamak istediğini açıkça beyan etmektedir. BU RÖVANŞİST KİN asla ama asla demokratik bir tutum değildir. Bu üslup ne toplumsal barışa ne demokratik nezaket e sığar. Dolayısıyla sırf bu KİNDAR üslup bile MHP ye oy ve destek vermemek için başlı başına haklı ve geçerli bir nedendir..
6:MHP nin son cumhurbaşkanlığı seçimlerinde TERÖR ÖRGÜTÜ LİDERİ nin "TOPLUMSAL MUTABAKAT ŞARTI İLE AFFEDİLMESİ" gibi bir öneri yi dile getiren bir kişi yi milletvekili aday ı olarak göstermekle fikren ve siyaseten İFLAS ını ilan etmiş ve PARTİ yi gerçek ülkücüler in elinden alarak PENSİLVANYA ve OKYANUS ÖTESİ GÜÇLER e teslim etmiştir.. Yine bu da MHP ye oy ve destek vermemek için sunulabilecek haklı bir nedendir..
7: MHP nin seçim programında daha önce hiç kimsenin aklına gelmeyen orjinal ve devrim yaratabilecek, TOPLUMSAL HEYECAN uyandırabilecek hiç bir madde bulunmamaktadır. SİYASET özgün ve ORJİNAL fikirler üretmek için yapılmalıdır. Eğer bu yapılamıyorsa ülke yönetimine talip olmak sadece vaat yarıştırmaktan ibaret kalır.. Söz gelimi Engelliler özelinde; "Engelli bireylere Geriye dönük borçlanma hakkı vererek emeklilik hakkı sağlamak" gibi radikal fikirlerin olmadığı bir program ne vaad edilirse edilsin eksik kalacaktır..
8:mhp nn hükümet ortağı olduğu dönemler de dahil cumhuriyet tarihi hükümetlerininin hiç birinde engellilere seçim öncesi verilen sözler tutulmamış sadece 2002 sonrası hükümetler in yapmış olduğu yasal, Kurumsal ve İdari düzenlemeler engeliler in gündeme gelmesini sağlamıştır. Dolaysıyla eksiklikleri olmakla birlikte bu dönemde yapılanların "ÜSTÜNE" koyamayan her fikir şimdiye kadar yapılanlar "EKSİK" dahi olsa ATIL kalacaktır. Yine bu da MHP ye oy ve destek vermemek için haklı bir nedendir.
9: Mhp yönetimi kat i suretle dezavantajlı kesimlere yönelik bir politik uygulamaya imza atmamış ve mecliste olduğu süre içerisinde bu konu ile ilgili bir tek kanun teklifi dahi sunmamıştır. Dolayısıyla sadece seçim dönemlerinde hatırlanan bir toplumsal kitle olarak engellileri oy deposu olarak kullanan bu parti nin samimiyet sorunu bulunmaktadır.
10: Son olarak; Hükümet tarafından Aile ve Sosyal Politikalar konusunda bir bakanlığın kurulması dahi ANAYASA mızdaki sosyal devlet ilkesini hayata geçiren somut bir kurumsal girişim olarak ortadayken MHP nin şimdiye kadar ki seçim programlarının hiç birinde böyle bir fikir yer almamıştı. Dolaysıyla Sosyal devlet ilkesini teorik bazda dahi dikkate almayan iktidar ın her şeye rağmen bu konuda yapmış olduğu girişimleri savuşturmak için "TEK BAŞINA İKTİDAR KOŞULU" ile sınırlı düzenlemeler öneren bir programı toplumun beğenisine sunmak büyük bir SAMİMİYET SORUNSALI na neden olmaktadır..

Madde sayısını nı bunlarla sınırlı tutmuyorum zira başka şeyler de yazabilirim. Ama benim bir engelli olarak MHP ve CHP ye oy ve destek vermemek için ileri süreceğim gerekçeler özetle bunlardır. İtiraz ve tartışmalara daima açığım SEVGİYLE KALIN

Okyanus ötesi pensilvanya neymiş arkadaşlar bu böyle. 1- Bahçeli hiç bir cemaate yakın durmamıştır, kaldı ki Gülene'e yakın dursun.
2 - Pensilvanyayla el ele kol kola olan kimdi acaba. Şimdi burda kandırıldık demogojisi yapma. Ortada kandırılan biri varsa o da Pensilvadır emin ol. (Gülen yapılanmasını 2002 yılında Nihat hablemitoğlu - Köstebek isimli kitabında açık açık yazmıştır.)
Terör örgütü ile içli dışlı açışlarda dahi milletin önüne çıkaran kim acaba. Engellilerle alakalı yapılmayacak bir tane vaatini göstersene.
Şimdiye kadar verilen kanun tekliflerini incele bir istersen. Mecliste kim teklif vermiş kim reddetmiş. O okyanus ötesi dediğinizle ilgili paralel yapı araştırılsın diye önerge verildi AKP onu da reddetti.
Anayasal değişiklikle sen Erdoğanın HUKUK'un üstünlüğünü mü getireceğini zannediyorsun. Ben herşeyim diyor adam. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının kurulması hiç bir partinin seçim proğramında yer almamıştır ki böyle bir şey proğramla değil gerekli görüldüğü zaman bakanlık kurulur. Kaldı ki AKP ilk geldiğinde Bakanlıkları azaltma vaadiyle geldi ilk dönem azalttı da ama baktı ki olmuyor sonradan Bakanlıkları çoğalttı.
Bülent Arınç bile şuan devlette yapılan israfı, devleti yönetenlerin nasıl ve ne şekilde kullandıkları söylüyor ama duymuyorsunuz.

[FONT=helvetica]-Hırsızlık, yolsuzluk yapanın, rüşvetçinin baştaçı edildiği halde hırsızı yakalayanın cezalandırıldığı,[/FONT]
[FONT=helvetica]-Hırsız cezasız kalırken,tek suçu 'HIRSIZ VAR' demek olan masum vatandaşın hapse atıldığı,[/FONT]
[FONT=helvetica]-"Memurun ve or.sbunun bahşisini önden vereceksin"diyerek,bakanları rüşvetle önüne yatıranların 'Hayırsever işadamı' olarak görüldüğü,[/FONT]
[FONT=helvetica]-'Çalıyorlar ama çalışıyorlar' diyerek hırsıza,kamu malı, yetim hakkı yiyenlere,rüşvetçilere sahip çıkıldığı,[/FONT]
[FONT=helvetica]-'Milletin a..na koyacağız' diye küfür [/FONT][FONT=helvetica]ve hakaret edene tüm devlet ihalelerinin verildiği,
-Yahudi Üstün Cesaret Madalyalı, BOP eşbaşkanı, Dış Güçlerin Projelerinin belgeli kuklası olan şahsın , vatanını sevenlere yabancı güçlerle işbirliği yapıyorlar demekle aslında kendini ifade ettiği,
-928 yıllık vatan toprağının teröristlere terkedilip kaçılmasını,adeta bir başarı gibi görüp şükür namazı kılan yöneticilerin olduğu,
- "Bakara makara" diye,"Peygamber gurura kapıldı biz kapılmadık"....diye dinimizle ve Peygamberimizle(sav) alay edenlerin bakan olduğu,
-40 binden fazla insanımızın katili teröristin, lider kabul edilip,muhatap alındığı
-Güzel ülkesi adım adım bölünmeye giderken, şiirle,şarkıyla halkı uyutulan
.......
Ülkeye
"Yeni Türkiye"denir.[/FONT]

Asıl olan verılen vaatler degıl.. Önemlı olan ülkenın toplam gelırnı arttırmaktır, kürsel markalar ortaya cıkarabılecek sıyası ırade sıyası yapı lazım. Ulkenın toplam gelırı arttıkca yeterlı butce olacagından verılen vaatler de zaten yerıne getırilir.. Bır de Türklük meselesıne gelırsek. Avrupada sonradan musluman olan gayrımuslımlere Türk oldu derlerdı. Türkler İslama en çok hızmet eden mıllettır. Benım bununla övunmeye hakkım var. Irkcılık derecesıne varacak kadar da aşırı olunmamalı dıye dusnuyorum..

4:Türkiye nin iç ve dış düşmanları ile iş birliği yaparak hükümet değişikliği yapmaya çalışanlara payandalık ettiği için
Kim dir hocam bu düşmanlar !? , hangi konuda , nerde , ne zaman , ne şekilde , işbirliği yapılmıştır ? kaynağıyla birlikte , bir bilgilendirme yapsanız mümkünse !.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt