Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MHP'nin 7 haziran seçim beyannamesinde engellilerle ilgili madde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Secilmesinler vaadte vermesinler ustune ulkede bir beni secip neyim var neyim yok alsalarda oyum ulku geline.

fatih_123 Bakara makara diye dalga geçen kimdi, Düzce vekili Allahın vasıflarının hepsi erdogan da var dememis miydi. Bizim gazabimiz rahmetimizi aşacak dememismiydi. Daha dün camiye siyaseti sokan akp degilmiydi. Seçim meydanında kurani kerimin çıkması hoş birşey mi? Kasetteki olay karşılıklı 2 kişiyi ilgilendirir ve günahı onlara ama tüyü bitmemiş yetimim hakkını yiyene destek verirsen o vereni de ilgilendirir.

Seçime az kaldı bol vaat le oy devsiren altı boş vaatlerle oy topluyanlar ülke için ne gibi projeler sunacaklarını ülkeyi nasıl ileri götüreceklerini açık liyacaklarina bolkeseden para dağıtıp milleti enayi yerine koyuyorlar ayrıca projeleri ni açıklamak yerine duyduğuma göre parelelcilerden aldıkları yeni kasetler var onlarla siyaset yapacaklar gecen seçim deki gibi mitinglerde proje değil kasetler yarışa çak gecen secim gibi bu kadar acizler çünkü AKP te alternatif olamıyorlar keşke temiz doğru siyaset yapsalarda millet onlara da oy verse millette kazansa herkeste kavga gürültü den başka birşey yok

hasan_06

bunlardan dolayı mevcut hükümeti istemiyorsun anladım. desteklediğin partiyi hangi sebeple desteklediğini söyle de yanlışımız varsa biz de düzeltelim

Sorunun cevabı aslında senin yazdiginda var. Akp gibi islama ve Türklüğe zarar vermediği için.
Kasetlerle siyaset yapan kim acaba. Kasetten mağdur olan kimdi acaba. Muhalefetin projelerini dinlemek istiyorsan digerlerine göre daha tarafsız olan kanallara bakmalisiniz.
http://www.milliyet.com.tr/2006/04/01/guncel/gun07.html

Son düzenleme:
hasan_06

MHP nin islamla ne kadar alakalı olduğunu meclisin eşiğine adım atar atmaz başörtüsünü mendil gibi atan vekil hanımdan görmüştük.
hem ırkçı hem müslüman olunmaz. 28 şubat darbesinden sonra ne kapatılan Kuran kursları ne yasaklanan başörtüsü ne de kamusal alan bahanesiyle lince uğrayan dindarlara yönelik MHP nin bir tek tepkisini görmedik. Ama nerde bir mafya varsa, uyuşturucu, tetikçilik, haraççılık, kavga, hır gür varsa hep bu sivil jandarmalar çıkıyordu altından.

vatan vs hikaye bunlar için. Hele İslamiyet hepten kılıf. Bunlar değil mi Ecevitle el ele verip üç yılda ülkeyi ekonomik iflasa götürenler? Gerçekten vatan millet dertleri olsa zaten hortulmatmazlardı ülkeyi.

arkadaşlar boşyere nefes tüketmeyin,mhp agzıyla kuş tutsa,bütün engellilere bir ev araba verse yinede alacagı oy bellidir,rahmetli alpaslan türkeşin hatırına ancak barajı gececek oy alabilir,hesbelkader dspye bir koalisyon kurdular,allah korusun memleketi kaybedecektik nerdeyse:D yalansa yalan deyin arkadaşlar,imfden para almak için bakanını,kader arkadaşlarını bile harcadılar bunlar,türküm demekle bu işler yürümüyor arkadaşlar.çalışmak vatana memlekete hizmet etmek gerekirki millette sana güvensin oy versin,sonuç olarak akpden kurtulmak gerekiyor ama bununda yolu mhpye oy vermek degildir. saygılar...

Cehalet kötü bir şey diyeceğim ama şimdi AKP'li arkadaşlar alınacak! Ama burada öyle bazı yorumlar var ki, gülsem mi, yoksa memleketin haline ağlasam mı bilemedim?

Saçmalıklara yanıt verip lafı uzatmayacağım... Kısaca birbirine benzeyen CHP ve MHP'nin beyannamelerinin gerçekleştirilip gerçekleştirilemeyeceğine değineceğim.

Hesap çok basit: Gerek CHP, gerek se MHP'nin programlarının 50-90 Milyar TL gibi bir maliyeti var. Türkiyenin GSYH rakamı yıllık 1600 milyar TL civarında. Burada bahsedilen şeyler için gereken kaynak bu rakamın % 2,5-5 civarında bir kısmı!

Bu şuna benziyor... Bu ay maaşınızdan 20TL ayırıp 2-3kg muz alabilirsiniz, veya muzdan vazgeçip çocuğa yeni ayakkabı alabilirsiniz. Kaynak, maynak hikayedir. Hangi hükümet olursa olsun bu kaynağı kolayca bulabilir, yaratabilir. Yeter ki çarçur edilmesin, israf edilmesin...

Eh, peki israf var mı? Herkes kendine dürüstçe sorsun bu soruyu!

hepsi seçim oyunu ne olacak şurada vergıler duşuk olsa işçiye emeklıye zamlı zamlı maaş alsalar ama bızım mıllete müstehak %4 asgari ücrete zam yaparlar ama sıgaraya dogalgaza elektırıge suya %30 zam yaparlar çalarsa bızım başkanımız calsın derler kuranı kerımı pasta yaptılar kuran la kıtabla mılletı kandırıyor mıllette ınanıp tamam bı makarnaya bı beyaz esyaya oylarını verıyor eger benım bı hakkım varsa haram olsun

allah kimseyi ögle arası 2 liralik döner yıyerek mılyon dolarları çalan adamları savunacak kadar akıldan yoksun bırakmasın :)

ya arkadaş CHP nin vaadini ayda aldığın maaştan 30 tlyi ayırıp bunla MUZ almak gibi bişey nasıl dersin ben bunu anlamıyorum bu kadarmı basit bu işler.. bak israfa, gereksiz harcamalara, elbette bende karşıyım. 140 milyar liralık bir maaliyeti var 80/90 değil..
adam kalkmış diyor ki ben kartların borcunu sileceğim.. neden siliosun ki arkadaş.. ben gereksiz harcamalar yaptım, yedim, ,içtim,gezdim,tozdum,parti,kız,ortam....vb bütün hesabı ben ödedim karttan, neden benim kart borcumu ödüyosun? bu kadar gereksiz bir vaat olurmu yahu..

adam bildiğin para dağıtıyor...

diyor ki mazot 1,5 tl olacak.. türkiye zaten 1,8 tl ye dışardan alıyor mazotu.. 3,9 tlye satıyor.. ha sattığı fiyat çokmu çoktur bunu savunurum.. ama vaad tutarsız..

kalkmış diyor ki onlar kömür dağıtıyor ama ben doğalgaz dağıtacağım, yahu biz gazı dışardan ithal ediyoruz kömür zaten içerdeki kaynak..

bildiğin GENÇ parti vaadleri ucuz ve basit numaralar bunlar..

tekrar ediyorum israfa, çarçur edilmesine sonuna kadar katılıyorum,

işin garibi parayı nasıl bulacağını daha açıklamadı bile çünkü bilmiyor ki, nasıl yapacağınıda bilmiyor, ha şunu söyledi zaten KASADA para var dedi onu dağatacak işte... sonra oraya nasıl ekleyeceğini kendiside bilmiyor.

makarna kömür yüzünden oyunu verenler varsa bu adamlara, CHP nin %45 i geçmesi lazım. o daha çok veriyor, eğer geçemezse, demekki oy verenlerde makarnacı olmaz , düşünsene asgeri ücret 1500 tl, borçlarda siliniyo, isterim bende CHP gelsin başa.. makarnacılar oyu verse zaten CHP tek başına iktidar, eğer CHP bu vaatler sonrası yine %25 te kalırsa o zaman bi oturup düşünmek lazım..

insanlar hizmete oy veriyor

muzy1 arkadaş,bence sen bir daha oku,kart borçlarını silecegim demiyor kimse,kart borç faizlerini silecegim diyor,bedava dogalgaz dagıtacagım diyende kimmiş ben merak ediyorum,kafana göre bişeyler yazmaya çalışmışsın ama kusura bakma saçmalamışsın,biraz mantıklı ol allah aşkına milletten bu kadar yüksek vergi almak dogrumu? bence muhalefet partilerinin açıkladıgı her vaad yapılabilecek vaadler,kaynagıda var,ama ben bu milletten umudu kestim,diyanet başkanına 1 milyonluk mercedes tahsis edilirken bişey yok ama asgari ücret 1500 tl olacak denince kaynak nerden soruları havada uçuşuyor, sözün bittigi yerdeyim ben şahsen....
metepe hocam gerçekten cehalet kötü bir şey....

.. ucuz ve basit numaralar bunlar..

Bakınız arkadaşım. Ben bunlar numaradır, yapılır, yapılmaz, yalandır, dolandır, inandırıcıdır, değildir kısmına hiç girmedim.

Ben diyorum ki; bunlar yapılabilir şeyler midir? Evet, hesap kitap bilen biri için yapılabilir şeylerdir. Öyle akıllara zarar şeyler değildir.

Petrol fiyatı için söylediğiniz rakam da yanlış. Ayrıca bu herkese uygulanacak bir fiyat değil, sadece çiftçilere destek için uygulanacak bir şey!

Paranın nereden bulunacağını CHP herhalde 30 kere falan kalem kalem açıkladı. Tabi dinleyene!!!
MHP'de 1-2 gündür kendi kaynaklarını açıklıyor.

Rakamlar ortada! Elinizde 100TL bütçe varsa bunun 3-5 lirasını nereye harcayacağınıza karar vermek kaynak sorunu değildir. Tercih sorunudur! Parayı saraylara, uçaklara, avantalara, lüks arabalara mı harcamak istiyorsunuz, emekli maaşlarına mı seçip karar verirsiniz!

CHP-MHP bu vaadlerle oy toplayabilir mi? Kanımca bu seçimde pek fazla toplayamaz! Ama söyledikleri şeyler doğru mudur diyorsanız evet doğrudur! Olması gerekenlerdir. 3 muhalefet partisi ortaya çıkıp benzer şeyleri iddia edebiliyorsa, iktidar partisinin "kaynak yok" bahanesi geçerli olamaz!

HİÇ ANLAMIŞ DEĞİLİM EN İYİSİ ŞUAN KİM chp mi mhp mi vs vs kim

Son düzenleme:
Kişinin başörtüsü kendisini ilgilendirir ve bunun için bir partiye senin vekilin başını açmış sen dine sahip çıkmıyorsun diyemezsin. Kaldı ki
1999’da MHP’li Nesrin Ünal başını açarak Meclis’e girince kıyameti koparanlar, AKP Van Milletvekili Gülşen Orhan’ın başını açarak Meclis’e girmesine ses çıkarmadılar. Nesrin Ünal başını açtı diye MHP’yi topa tutan destekçi medya, AKP’li Gülşen Orhan’ın tek satırlık haberini bile yapmadı. Onlara en güzel cevabı yine Nesrin Ünal verdi; “Allah önünde hesap verecekler.
O zaman AKP vekillerinden birtane bile açık olmaması gerekir size göre.
Mafyadan bahsediyorsun ya adamlar selam tevhid örgütünü araştıttırmııyorlar bile araştıran savcı da kendini savcılıktan alınmış olarak buluyor. Daha geçen gün, hollandada bir uyuşturucu kaçakcısı ve cumhurbaşkanının danışmanının bağlantısı tespit edildiği söylendi.
Tabi bize hırsız lazım arsız lazım dinini kullanacak biri lazım.
Bu konu benim için kapanmıştır. İsteyen beyninde istediği gibi kurgulasın.

bu şuna benzer, ben zaten seçimle gelemiyorum başa, salla babam salla, çünkü iktidar olamayacağını bilen bir lider yapabileceği vaadleri sıralamaz, bu kadar basit...çünkü halkı böyle kandırırsan alırsın oyu, hakancan06 kardeş sen asgeri ücretin 1500 tl olmasıyla, alınan bir mersedesin maliyetini kıyaslıosan zaten daha bişey demeye gerek yok ki, cehalet gerçekten çok kötü bir şey,
MeTePe

Ben tamda ona giriyorum işte, bunlar ucuz numaralar, işsizliği 5 in altına indiricem diyor, işverene asgeri ücretten giydiriyor..

Tekrar ediyorum, o mersedese verilen para, gereksiz her harcamaya bende karşıyım ki benim hakkım varsa bende helal etmem..

devlet yönetmek market hesabı olsaydı herkes otururdu o koltuğa, halk içi boş vaadlere değil, gördüklerini desteklior, gerçi desteklese bile koyun, cahil, makarnacı oluyo anlamış değilim.. Bu muhalefet olduğu sürece bu iktidar inmez, başarısızlığın bu kadarı, bugün teknik direktörler 3 maç ard arda kaybetsin bak bakalım nasılda gönderiyolar... Beceremiosan gidiceksin..

Zenginin malı züürdün çenesi misali, böyle muhalefet olduğu sürece , başkanlık sistemide gelir, anayasada her türlü değişir, bu adamlar iktidardan inmez.// %45 ten aşağıya inmez oyları

Tuna tuna

Elbette yaparım kaynakları da verebilirim yeter ki sorulsun benim amacım toplumu bilgilendirmek zaten madde madde yazmamın nedenlerinden biri de buydu ama burada bir ki madde ile yetinmek yerine etraflıca konuşmak daha makbule geçer daha aydınatıcı olur sadece şu kadarını söylemek le yetineyim. MHP bu gün TOPLUMSAL MUTABAKAT OLUŞURSA ÖCALANIN AFFEDİLMESİNE EVET DİYEBİLRİM diyebilen bir kişi yi MİLLETVEKİLİ aday ı olarak göstermiştir. İşin daha vahim yanı, Şu anda MHP den milletvekili adayı olan 20 ye yakın isim okyanusötesinden talimat verilmek suretiyle listelere sokulmuştur.

EYY BEYİNSİZ ARKADŞAIM ŞAHSIMA ve BİR TOPLUM a hakaret edebilecek küçülebildiğin için bu cevabı vermek mecburiyetinde hissettim kendimi. BİR KERE BEN HAYATIM BOYUNCA 2 LİRALIK DÖNER EKMEK le öğle yemeği yemedim kaldı ki 2 tl ye döner ekmek te alınmaz cehaletin doruk noktasında dolaştığın için midir bilemiyorum ama ŞECAAT ARZ EDERKEN ŞİRKATİ ni söylediğinin farkında değilsin belli ki. Ama bu tip lerde normaldir. Tıp ta buna PATOLOJİK vaka deniyor

HAYDAR BAŞ dedi bunu arkadaşım DOĞALGAZI BEDAVA DAĞITACAK mış ben de duydum

Şu gördüğünüz partilerin tüm vaadlerini (partaldan ibaret) toplasan benim ücretsiz olarak hızlı trene binip gitmemden daha eftal olamaz..

Kim dir hocam bu düşmanlar !? , hangi konuda , nerde , ne zaman , ne şekilde , işbirliği yapılmıştır ? kaynağıyla birlikte , bir bilgilendirme yapsanız mümkünse !.

Hocam soru buydu ! , şimdi alttaki cevabınıza bakıyorum !!!,,

Tuna tuna

Elbette yaparım kaynakları da verebilirim yeter ki sorulsun benim amacım toplumu bilgilendirmek zaten madde madde yazmamın nedenlerinden biri de buydu ama burada bir ki madde ile yetinmek yerine etraflıca konuşmak daha makbule geçer daha aydınatıcı olur sadece şu kadarını söylemek le yetineyim. MHP bu gün TOPLUMSAL MUTABAKAT OLUŞURSA ÖCALANIN AFFEDİLMESİNE EVET DİYEBİLRİM diyebilen bir kişi yi MİLLETVEKİLİ aday ı olarak göstermiştir. İşin daha vahim yanı, Şu anda MHP den milletvekili adayı olan 20 ye yakın isim okyanusötesinden talimat verilmek suretiyle listelere sokulmuştur.

EYY BEYİNSİZ ARKADŞAIM ŞAHSIMA ve BİR TOPLUM a hakaret edebilecek küçülebildiğin için bu cevabı vermek mecburiyetinde hissettim kendimi. BİR KERE BEN HAYATIM BOYUNCA 2 LİRALIK DÖNER EKMEK le öğle yemeği yemedim kaldı ki 2 tl ye döner ekmek te alınmaz cehaletin doruk noktasında dolaştığın için midir bilemiyorum ama ŞECAAT ARZ EDERKEN ŞİRKATİ ni söylediğinin farkında değilsin belli ki. Ama bu tip lerde normaldir. Tıp ta buna PATOLOJİK vaka deniyor

HAYDAR BAŞ dedi bunu arkadaşım DOĞALGAZI BEDAVA DAĞITACAK mış ben de duydum

Hocam insanları kırmak kesinlikle istemiyorum ! net olarak söylüyorum istediğim cevaplar bunlar değil benim , kim neyi affedermiş ? ,, "okyanus ötesinden atanan 20 vekil kimdir ? , okyanus ötesi varsaydığınız yer neresidir ?, hangi dış güçlerle , nerede , ne şekilde iş birliği halindedirler , "net , "kaynaklı , "dayanaklı bilgiler verelim , korktuğunuz şeyler varsa paylaşmayın , konuyu Haydar Başa nereden bağladınız ? , siz "patolojiden bahsederken , daha ileri gidip ,"anksiyete bozukluklarını düşünmek zorunda kalmıyalım .

@DJ-BORAN Git ötede konuş az ya saçmaladın iyice. Bir aptal da hızlı trenle ücretsiz yolculuğa seviniyor gülerek okuyorum yorumlarınızı =)

Hocam soru buydu ! , şimdi alttaki cevabınıza bakıyorum !!!,,

Hocam insanları kırmak kesinlikle istemiyorum ! net olarak söylüyorum istediğim cevaplar bunlar değil benim , kim neyi affedermiş ? ,, "okyanus ötesinden atanan 20 vekil kimdir ? , okyanus ötesi varsaydığınız yer neresidir ?, hangi dış güçlerle , nerede , ne şekilde iş birliği halindedirler , "net , "kaynaklı , "dayanaklı bilgiler verelim , korktuğunuz şeyler varsa paylaşmayın , konuyu Haydar Başa nereden bağladınız ? , siz "patolojiden bahsederken , daha ileri gidip ,"anksiyete bozukluklarını düşünmek zorunda kalmıyalım .
Hakaretlerinizi ve uakalıklarını kendinize saklayın siz benim kişilik yapım ve psikolojik durumum hakkında yorum ve kanaat belirtecek düzey ğitim bilgi ve birikim seviyesinde değilsiniz öncelikle haddinizi bilmenizi istirham ediyorum. Diğer iddialarıma gelince mhp nin mv aday listesinde paralel yapıya mensup 20 civarında aday bulunmakta olup bu adayların isimleri ve bulundukları sıralamalar açıklanmıştır gelelim diğer iddialara.. TOPLUMSAL MUTABAKAT OLUŞURSA ÖCALANIN AFFINA EVET DİYEBİLİRİM lafı CB lığına aday gösterildikten sonra SAYIN EKMELETTİN İHSANOĞLU nun kameralar önünde söylediği bir görüştür ve bunun da video kaydı vardır. İNSANLARA HAKARET ETMEDEN ÖNCE DİNLEMEYİ ÖĞRENİN ONDAN SONRA HAKARET İLE HAKİKAT arasındaki farkı fark ettikten sonra yazdıklarımı tekrar akıl süzgecinden geçirin BELKİ O ZAMAN ANALRSINIZ NE DEMEK İSTEDİĞİMİ

@DJ-BORAN Git ötede konuş az ya saçmaladın iyice. Bir aptal da hızlı trenle ücretsiz yolculuğa seviniyor gülerek okuyorum yorumlarınızı =)
Eyy cahil ben hiç bir zaman saçmalamam zira söylediğim şeyler tamamen gerçeklere ve belgelere dayanmaktadır. Zatı aliniz bana hakaret edecek beni tahkir ve tezyif edebilecek en son kişi dahi değilsiniz. Zira benim hakkımda en ufak bir fkrininiz ve bilginiz dahi yok.. Size tavsiyem İNSANLARA SİZE SÖYLENDİĞİNDE HOŞUNUZA GİTMEYECEK KELİMELER İLE MUHATAP OLMAKTAN VAZGEÇİN BU İĞRENÇ ÜSLUP a cevap vermek zorunda kaldığım için diğer arkadaşlarımdan AYRICA ÖZÜR DİLEMEM GERKEKTİĞİNİ de BELİRTMEK İSTERİM

Bir şey daha; İNSANLARA GÜLMEK GÜLÜNECEK DURUMDA OLMANIN ALAMETİ dir

Haydar baş konusunu ayrıca bir başlıkta değerlendirmem gerekecek zira o tefsilatlı bir mevzuu PROFESÖRLÜK ünvanı nı nasıl aldığından tutunuz da "BAĞIMSIZ TÜRKİYE PARTİSİ" nin hangi saiklerle kuruluduğuna dair bir çok iddia mevcuttur.. Bunlara iddia dememin sebebi bazı kifayetsiz muhteris ler gibi BİLGİSİZ BELGESİZ konuşmamayı ilke edinmemdir.. SAYGILARIMLA

BANA NEREDE KONUŞACAĞIMI SEN SÖYLEYEMEZSİN AYRICA SÖYLEDİKLERİMİ TEKRAR OKUDUM HİÇ BİRİNDE SAÇMALIK GÖREMEDİM BANA SAÇMALIK; AKILLA MANTIKLA İZAH EDİLEMEYEN ŞEY.. Buyur bana saçmaladığım bir tek cümlemi söyle bir tek iddiamı çürüt dediğini kabul edeceğim ama aksini ıspat edersem bütün üyelerin önünde ŞAHSIMA YAPTIĞIN İĞRENÇ ÖTESİ HAKARET ten dolayı özür dileyebilecek misin. TABİ ONUN İÇİN YÜZ OLMASI GEREKİR İNSANDA BİRAZ..

ya kardeşim gerçekler belgeler diyorsun biz hala bu belgeleri göremedik.

[FONT=sans-serif]"TOPLUMSAL MUTABAKAT OLUŞURSA ÖCALANIN AFFINA EVET DİYEBİLİRİM lafı CB lığına aday gösterildikten sonra SAYIN EKMELETTİN İHSANOĞLU nun kameralar önünde söylediği bir görüştür ve bunun da video kaydı vardır" diyorsun ama biz onlarca video kaydını sana atabiliriz Akp nin rezilliklerini izlersin olmaz mı? Boş boş konuşmada kaynak,belge vs .. göster bize.
Bu arada senin kim olduğun umurumda bile değil seninle istediğim şekil konuşurum.Nasıl konuşacağımı senden öğrenecek değilim.[/FONT]

HDP nin barajı geçmesini bugün sadece CHP liler değil MHP liler de canı gönülden arzuluyorlar. Tabi FTÖ sempatizanları da bunun için ağlamalı beddualı yakarıştalar. Bunun dışında ABD, İsrail, Mezhebperest İran, Şarktan Garba, Cenubdan Şimale varana kadar ne kadar egemen zorba, işgalci ve kukla ruhlu varsa adeta asırlık kavgalarını bir tarafa erteleyip Tayyip düşmanlığında yer altından saf bağlamışlar.
Tayyib neden gerek küresel emperyalizmi gerekse yerli statükocu oligarkları bu denli korkutuyor? Neden tüm mazlum halklar dışında hiç bir sicili bozuk sömürgenden destek bulamıyor? Bunu herkes bir miktar düşünsün. Sonra anlayamayanlar bir daha ve daha derin düşünsün. Daha da anlayamazsa gelsin ben ona anlatırım :)

Eğer HDP barajı aşarsa tarih bu defa DSP-MHP-ANAP (57. Hükümet) koalisyonundan daha korkunç, daha ilkesiz ve daha müflis bir koalisyonu sineye çekmek zorunda kalacak. CHP-MHP-HDP koalisyonunu küresel sistem bize dayatacak ve nasıl ki 80 li yılların kanlı bıçaklı hasımları olan Sol ve Sağ cenahın militan ruhlu gençlarinin kanları, değerleri ve davaları üstüne sırf koltuk uğruna adeta sifonu çekip bir utanç koalisyonu kurulduysa; bu defa aynı manzaranın çok daha iğrencini CHP-MHP-HDP koalisyonuyla izlemek zorunda kalacaz.

Birisi Türk ırkçısı, solcu, ateist ve oligark
Birisi Türk ırkçısı, aşırı sağcı ve mukaddesatçı (güya)
Birisi Kürt ırkçısı, aşırı solcu ve ateist

Yeteri Tayyib gitsin. Yukardaki kankalar memleketi cennete çevirecek kadar birbirlerini severler :)

[FONT=helvetica][h=5]Fettullah ve Samanyolu tv Gerçekleri, 2 yeni fotoğraf ekledi.
[/h]30 dk. ·

[/FONT]

[FONT=helvetica]Eren Erdem İran Ajanı Çıktı
AK Parti ve Suriye direnişi karşıtı tutumları nedeniyle aleviler, sol kesim, laikler ve Gülen medyasının desteğini kazanarak tanınan blog yazarı Eren Erdem'in İran adına ajanlık faaliyetleri yaptığı bildirildi. Erdem'e ait tape kayıtları zaten açıklamaları ve yazılarıyla İran yanlısı olan şahsın ilişkilerini de ortaya koymuş oldu.

AK Parti ve Suriye direnişi karşıtı tutumları nedeniyle aleviler, sol kesim, laikler ve Gülen medyasının desteğini kazanarak tanınan blog yazarı Eren Erdem'in İran adına ajanlık faaliyetleri yaptığı bildirildi. Erdem'e ait tape kayıtları zaten açıklamaları ve yazılarıyla İran yanlısı olan şahsın ilişkilerini de ortaya koymuş oldu. Erdem Esed rejiminin Türkiye'deki destekçilerinden ve mütedeyyin insanları sürekli biçimde hedef gösteren şahıslardan olması dolayısıyla "Tetikçi Gazeteci" olarak tanımlanıyor.
Bursa'da yaşayan Kamile Yazıcıoğlu adlı bir kadın "Kocam İran ajanı" diyerek polise başvurmuş, olayın ardından Cemaat'in savcı ve hakimleri, Selam Tevhid Terör Örgütü adı ile soruşturma başlatmıştı. "İran ajanlığı" konusunda, Cemaat'in Eren Erdem'i de dinlediği ortaya çıktı.
TAPELERİ YAYINLAYAN GAZETECİYDİ
Bir süre öncesine kadar Cemaat'in finanse ettiği, 17 Aralık döneminde ise hükümete yakın isimlerin tapelerinin sayfa sayfa yayınlandığı, daha sonra Cemaat'in ekonomik desteğini çektiği için kapanan Karşı Gazete'nin Genel Yayın Yönetmeni Eren Erdem'in tapesi çıktı.
İRAN AJANLIĞINI İTİRAF ETTİĞİ İDDİASI
Eren Erdem'in internete düşen tapesinde de kendi ağzından İran'a hizmet ettiğini itiraf ettiği öne sürüldü. Söz konusu tapede Eren Erdem'e ait olduğu iddia edilen "Ben sana diyorum ki ben İran'a gideceğim, heyet götüreceğim diyorum. Ben turist rehberi miyim, kim kime heyet götürür, ben niye heyet götüreyim" sözleri dikkat çekti.
CEMAAT NEDEN KENDİ ADAMININ TAPESİNİ YAYINLADI
Gezi olayları ve sonrasında Cemaat'e paralel olarak hareket eden, Cemaat'in parasıyla kurulan gazetenin yayın yönetmenliğini yapan Eren Erdem'in tapesi çıkınca akıllara aynı soru geldi: "Cemaat neden kendi adamının tapesini yayınlar?"
CEMAAT EREN ERDEM'İ NASIL KENDİ SAFINA ÇEKTİ
İnternete sızan tapede dikkat çeken bir ayrıntı da, dinlemenin yapıldığı tarih. Eren Erdem'in karısıyla yaptığı telefon görüşmesi, Gezi olaylarından, yani Cemaat'le gezicilerin ve Devrimci Müslümanlar'ın yakınlaşmaya başladığından öncesine ait. Karşı Gazetesi ise, Gezi'de başlayan bu beraberlikten çok sonra kuruldu. Yani bir başka iddia ise; Eren Erdem'in, ilk başlarda İran ajanlığı ile suçlanırken, Gezi olaylarında yıldızının parlamasıyla birlikte Cemaat'in tehditlerine boyun eğerek Cemaat'le işbirliğine gittiği yönünde.
İşte Eren Erdem'in karısıyla yaptığı iddia edilen ses kaydının tapesi:

Bursa'da yaşayan Kamile Yazıcıoğlu adlı bir kadın "Kocam İran ajanı" diyerek polise başvurmuş, olayın ardından Cemaat'in savcı ve hakimleri, Selam Tevhid Terör Örgütü adı ile soruşturma başlatmıştı. "İran ajanlığı" konusunda, Cemaat'in Eren Erdem'i de dinlediği ortaya çıktı.
TAPELERİ YAYINLAYAN GAZETECİYDİ
Bir süre öncesine kadar Cemaat'in finanse ettiği, 17 Aralık döneminde ise hükümete yakın isimlerin tapelerinin sayfa sayfa yayınlandığı, daha sonra Cemaat'in ekonomik desteğini çektiği için kapanan Karşı Gazete'nin Genel Yayın Yönetmeni Eren Erdem'in tapesi çıktı.

SELAM TEVHİD SORUŞTURMASI
Cemaat'in savcıları tarafından oluşturulan Selam Tevhid Terör Örgütü adlı soruşturmada, Başbakan Erdoğan'ın danışmanlarından AA Genel Müdürü'ne kadar birçok isim İran ajanlığı ile suçlanmıştı.

İRAN AJANLIĞINI İTİRAF ETTİĞİ İDDİASI
Eren Erdem'in internete düşen tapesinde de kendi ağzından İran'a hizmet ettiğini itiraf ettiği öne sürüldü. Söz konusu tapede Eren Erdem'e ait olduğu iddia edilen "Ben sana diyorum ki ben İran'a gideceğim, heyet götüreceğim diyorum. Ben turist rehberi miyim, kim kime heyet götürür, ben niye heyet götüreyim" sözleri dikkat çekti.

CEMAAT NEDEN KENDİ ADAMININ TAPESİNİ YAYINLADI
Gezi olayları ve sonrasında Cemaat'e paralel olarak hareket eden, Cemaat'in parasıyla kurulan gazetenin yayın yönetmenliğini yapan Eren Erdem'in tapesi çıkınca akıllara aynı soru geldi: "Cemaat neden kendi adamının tapesini yayınlar?"

CEMAAT EREN ERDEM'İ NASIL KENDİ SAFINA ÇEKTİ
İnternete sızan tapede dikkat çeken bir ayrıntı da, dinlemenin yapıldığı tarih. Eren Erdem'in karısıyla yaptığı telefon görüşmesi, Gezi olaylarından, yani Cemaat'le gezicilerin ve Devrimci Müslümanlar'ın yakınlaşmaya başladığından öncesine ait. Karşı Gazetesi ise, Gezi'de başlayan bu beraberlikten çok sonra kuruldu. Yani bir başka iddia ise; Eren Erdem'in, ilk başlarda İran ajanlığı ile suçlanırken, Gezi olaylarında yıldızının parlamasıyla birlikte Cemaat'in tehditlerine boyun eğerek Cemaat'le işbirliğine gittiği yönünde.

[/FONT]

[FONT=helvetica]BU 1 NOLU KAPAK daha çok varm merak etmeyin s

[/FONT]

[FONT=sans-serif]"TOPLUMSAL MUTABAKAT OLUŞURSA ÖCALANIN AFFINA EVET DİYEBİLİRİM lafı CB lığına aday gösterildikten sonra SAYIN EKMELETTİN İHSANOĞLU nun kameralar önünde söylediği bir görüştür ve bunun da video kaydı vardır" diyorsun ama biz onlarca video kaydını sana atabiliriz Akp nin rezilliklerini izlersin olmaz mı? Boş boş konuşmada kaynak,belge vs .. göster bize.
Bu arada senin kim olduğun umurumda bile değil seninle istediğim şekil konuşurum.Nasıl konuşacağımı senden öğrenecek değilim.[/FONT]
[/QUOTE
ASIL SENİN GİBİ LERİN BENİM HAKKIMDA NE DÜŞÜNDÜĞÜ NE SÖYLEDİĞİ UMURUMDA BİLE DEĞİL EDEPSİZ MAHLUKAT BEN DE SANA İSTEDİĞİM CEVABI VEREBİLİRİM O HALDE MADEM SEN İSTEDİĞİNİ KONUŞUYORSUN BEN DE İSTEDİĞİMİ KONUŞURUM İLK KANIT YUKARIDA BAŞKALARI DA VAR BİZ BAZILARI GİBİ MONTAK dan MEDET UMANLARDAN DEĞİLİZ EDEP YOKSUNLARI İLE DE NASIL KONUŞULACAĞINI SENDEN DE SENİN GİBİ LERDEN DE ÇOOK AMA ÇOOOOK DAHA İYİ BİLİRİZ!!!!

Hakaretlerinizi ve uakalıklarını kendinize saklayın siz benim kişilik yapım ve psikolojik durumum hakkında yorum ve kanaat belirtecek düzey ğitim bilgi ve birikim seviyesinde değilsiniz öncelikle haddinizi bilmenizi istirham ediyorum. Diğer iddialarıma gelince mhp nin mv aday listesinde paralel yapıya mensup 20 civarında aday bulunmakta olup bu adayların isimleri ve bulundukları sıralamalar açıklanmıştır gelelim diğer iddialara.. TOPLUMSAL MUTABAKAT OLUŞURSA ÖCALANIN AFFINA EVET DİYEBİLİRİM lafı CB lığına aday gösterildikten sonra SAYIN EKMELETTİN İHSANOĞLU nun kameralar önünde söylediği bir görüştür ve bunun da video kaydı vardır. İNSANLARA HAKARET ETMEDEN ÖNCE DİNLEMEYİ ÖĞRENİN ONDAN SONRA HAKARET İLE HAKİKAT arasındaki farkı fark ettikten sonra yazdıklarımı tekrar akıl süzgecinden geçirin BELKİ O ZAMAN ANALRSINIZ NE DEMEK İSTEDİĞİMİ.
Hocam , önce şunu tekrar belirtmeliyim ki , ! , kimseyi kırıp , rencide etmek , amaç ve azminde değilim , olmam !! , rencide olduğunuz psikolojik durum konusunda sizi bilgilendirmem gerekirse , 78 nolu mesajınızda polemik gayet doğal ve ölçülü devam ederken birden !!!, "Ama bu tip lerde normaldir. Tıp ta buna PATOLOJİK vaka deniyor" diye bir beyanda bulundunuz !!!! (lütfen dikkat edin ! , hakaret ve ukelalık dediğiniz şeyin başlangıç noktasını , burada siz oluşturdunuz) ve sonrasında alakasız bir şekilde HB la bağlantı kurmanız bizi , bize ettiğiniz hakaret doğrultusunda düşünmeye ve yazmaya itmiştir !!!, "bilahare polemiğin bu yönde gelişmesinden , memnun olmadığım/olamayacağım dan hareketle , yanlış anlaşılacak bir duruma meydan verdiğim için ! , şahsım adına sizden ""özür""dilerim !.

Forum konumuzdaki polemiğe dönecek olursak , ! , : doyurucu bilgiler veremediğinizden hareketle , "PARALEL" dediğiniz yapı nedir efendim !? , hangi tarihte , kimlerin olduğu bir toplantıda , kimler tarafından nerede kurulup organize edilmiştir !? finansı nereden yönetilmektedir , bütçesi nedir !?.

Bu yapının sonlandırılmasıyla alakalı 3-5 polis müdürünün dışında , yabancı uyruklu kişilere , tutuklama yapılamadığı düşünüldüğünde , bu yapının , başka amaçları , perdelemeye yönelik bir uygulama olduğunu düşünüyormusunuz ?

Ekmelettin Beyin konusuna da değinecek olursak , yine kendi beyanınızda mevcuttur , dikkat edilirse "TOPLUMSAL MUTABAKAT " OLURSA"
diye belirtilen bir ibare kullanılmıştır , kendi başına "affedelim " diye bir beyanı yoktur , siz şimdi PKK ile masaya oturanları ve ne amaçla oturduklarını düşünmeden hareket ederseniz doğru analizlerde bulunamazsınız , öyle masada "bırakın bu terörü telkiniyle bırakılacak bir konu olsaydı bunu önceki hükümetlerde yapabilirdi ! , saygıyla .

Arkadaşlar kimse üzerine alınmasın sözüm hakaret varı yazanlara ve işi düşmanlık boyutuna getirene it úrùr kerevan yürür

Facebook'dan alıntı yapıyor adam onuda kapak diye sunuyor önümüze =) İnternete sızan tapelere inanıyor adam ama gökçek'in parsel parsel ankara'yı sattığını,bakanların ve bilal oğlan'ın ses kayıtlarını görmezden geliyor dingil=)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt