Secilmesinler vaadte vermesinler ustune ulkede bir beni secip neyim var neyim yok alsalarda oyum ulku geline.
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
.. ucuz ve basit numaralar bunlar..
Kim dir hocam bu düşmanlar !? , hangi konuda , nerde , ne zaman , ne şekilde , işbirliği yapılmıştır ? kaynağıyla birlikte , bir bilgilendirme yapsanız mümkünse !.
Tuna tuna
Elbette yaparım kaynakları da verebilirim yeter ki sorulsun benim amacım toplumu bilgilendirmek zaten madde madde yazmamın nedenlerinden biri de buydu ama burada bir ki madde ile yetinmek yerine etraflıca konuşmak daha makbule geçer daha aydınatıcı olur sadece şu kadarını söylemek le yetineyim. MHP bu gün TOPLUMSAL MUTABAKAT OLUŞURSA ÖCALANIN AFFEDİLMESİNE EVET DİYEBİLRİM diyebilen bir kişi yi MİLLETVEKİLİ aday ı olarak göstermiştir. İşin daha vahim yanı, Şu anda MHP den milletvekili adayı olan 20 ye yakın isim okyanusötesinden talimat verilmek suretiyle listelere sokulmuştur.
EYY BEYİNSİZ ARKADŞAIM ŞAHSIMA ve BİR TOPLUM a hakaret edebilecek küçülebildiğin için bu cevabı vermek mecburiyetinde hissettim kendimi. BİR KERE BEN HAYATIM BOYUNCA 2 LİRALIK DÖNER EKMEK le öğle yemeği yemedim kaldı ki 2 tl ye döner ekmek te alınmaz cehaletin doruk noktasında dolaştığın için midir bilemiyorum ama ŞECAAT ARZ EDERKEN ŞİRKATİ ni söylediğinin farkında değilsin belli ki. Ama bu tip lerde normaldir. Tıp ta buna PATOLOJİK vaka deniyor
HAYDAR BAŞ dedi bunu arkadaşım DOĞALGAZI BEDAVA DAĞITACAK mış ben de duydum
Hakaretlerinizi ve uakalıklarını kendinize saklayın siz benim kişilik yapım ve psikolojik durumum hakkında yorum ve kanaat belirtecek düzey ğitim bilgi ve birikim seviyesinde değilsiniz öncelikle haddinizi bilmenizi istirham ediyorum. Diğer iddialarıma gelince mhp nin mv aday listesinde paralel yapıya mensup 20 civarında aday bulunmakta olup bu adayların isimleri ve bulundukları sıralamalar açıklanmıştır gelelim diğer iddialara.. TOPLUMSAL MUTABAKAT OLUŞURSA ÖCALANIN AFFINA EVET DİYEBİLİRİM lafı CB lığına aday gösterildikten sonra SAYIN EKMELETTİN İHSANOĞLU nun kameralar önünde söylediği bir görüştür ve bunun da video kaydı vardır. İNSANLARA HAKARET ETMEDEN ÖNCE DİNLEMEYİ ÖĞRENİN ONDAN SONRA HAKARET İLE HAKİKAT arasındaki farkı fark ettikten sonra yazdıklarımı tekrar akıl süzgecinden geçirin BELKİ O ZAMAN ANALRSINIZ NE DEMEK İSTEDİĞİMİHocam soru buydu ! , şimdi alttaki cevabınıza bakıyorum !!!,,
Hocam insanları kırmak kesinlikle istemiyorum ! net olarak söylüyorum istediğim cevaplar bunlar değil benim , kim neyi affedermiş ? ,, "okyanus ötesinden atanan 20 vekil kimdir ? , okyanus ötesi varsaydığınız yer neresidir ?, hangi dış güçlerle , nerede , ne şekilde iş birliği halindedirler , "net , "kaynaklı , "dayanaklı bilgiler verelim , korktuğunuz şeyler varsa paylaşmayın , konuyu Haydar Başa nereden bağladınız ? , siz "patolojiden bahsederken , daha ileri gidip ,"anksiyete bozukluklarını düşünmek zorunda kalmıyalım .
Eyy cahil ben hiç bir zaman saçmalamam zira söylediğim şeyler tamamen gerçeklere ve belgelere dayanmaktadır. Zatı aliniz bana hakaret edecek beni tahkir ve tezyif edebilecek en son kişi dahi değilsiniz. Zira benim hakkımda en ufak bir fkrininiz ve bilginiz dahi yok.. Size tavsiyem İNSANLARA SİZE SÖYLENDİĞİNDE HOŞUNUZA GİTMEYECEK KELİMELER İLE MUHATAP OLMAKTAN VAZGEÇİN BU İĞRENÇ ÜSLUP a cevap vermek zorunda kaldığım için diğer arkadaşlarımdan AYRICA ÖZÜR DİLEMEM GERKEKTİĞİNİ de BELİRTMEK İSTERİM@DJ-BORAN Git ötede konuş az ya saçmaladın iyice. Bir aptal da hızlı trenle ücretsiz yolculuğa seviniyor gülerek okuyorum yorumlarınızı =)
[FONT=sans-serif]"TOPLUMSAL MUTABAKAT OLUŞURSA ÖCALANIN AFFINA EVET DİYEBİLİRİM lafı CB lığına aday gösterildikten sonra SAYIN EKMELETTİN İHSANOĞLU nun kameralar önünde söylediği bir görüştür ve bunun da video kaydı vardır" diyorsun ama biz onlarca video kaydını sana atabiliriz Akp nin rezilliklerini izlersin olmaz mı? Boş boş konuşmada kaynak,belge vs .. göster bize.
Bu arada senin kim olduğun umurumda bile değil seninle istediğim şekil konuşurum.Nasıl konuşacağımı senden öğrenecek değilim.[/FONT][/QUOTE
ASIL SENİN GİBİ LERİN BENİM HAKKIMDA NE DÜŞÜNDÜĞÜ NE SÖYLEDİĞİ UMURUMDA BİLE DEĞİL EDEPSİZ MAHLUKAT BEN DE SANA İSTEDİĞİM CEVABI VEREBİLİRİM O HALDE MADEM SEN İSTEDİĞİNİ KONUŞUYORSUN BEN DE İSTEDİĞİMİ KONUŞURUM İLK KANIT YUKARIDA BAŞKALARI DA VAR BİZ BAZILARI GİBİ MONTAK dan MEDET UMANLARDAN DEĞİLİZ EDEP YOKSUNLARI İLE DE NASIL KONUŞULACAĞINI SENDEN DE SENİN GİBİ LERDEN DE ÇOOK AMA ÇOOOOK DAHA İYİ BİLİRİZ!!!!
Hocam , önce şunu tekrar belirtmeliyim ki , ! , kimseyi kırıp , rencide etmek , amaç ve azminde değilim , olmam !! , rencide olduğunuz psikolojik durum konusunda sizi bilgilendirmem gerekirse , 78 nolu mesajınızda polemik gayet doğal ve ölçülü devam ederken birden !!!, "Ama bu tip lerde normaldir. Tıp ta buna PATOLOJİK vaka deniyor" diye bir beyanda bulundunuz !!!! (lütfen dikkat edin ! , hakaret ve ukelalık dediğiniz şeyin başlangıç noktasını , burada siz oluşturdunuz) ve sonrasında alakasız bir şekilde HB la bağlantı kurmanız bizi , bize ettiğiniz hakaret doğrultusunda düşünmeye ve yazmaya itmiştir !!!, "bilahare polemiğin bu yönde gelişmesinden , memnun olmadığım/olamayacağım dan hareketle , yanlış anlaşılacak bir duruma meydan verdiğim için ! , şahsım adına sizden ""özür""dilerim !.Hakaretlerinizi ve uakalıklarını kendinize saklayın siz benim kişilik yapım ve psikolojik durumum hakkında yorum ve kanaat belirtecek düzey ğitim bilgi ve birikim seviyesinde değilsiniz öncelikle haddinizi bilmenizi istirham ediyorum. Diğer iddialarıma gelince mhp nin mv aday listesinde paralel yapıya mensup 20 civarında aday bulunmakta olup bu adayların isimleri ve bulundukları sıralamalar açıklanmıştır gelelim diğer iddialara.. TOPLUMSAL MUTABAKAT OLUŞURSA ÖCALANIN AFFINA EVET DİYEBİLİRİM lafı CB lığına aday gösterildikten sonra SAYIN EKMELETTİN İHSANOĞLU nun kameralar önünde söylediği bir görüştür ve bunun da video kaydı vardır. İNSANLARA HAKARET ETMEDEN ÖNCE DİNLEMEYİ ÖĞRENİN ONDAN SONRA HAKARET İLE HAKİKAT arasındaki farkı fark ettikten sonra yazdıklarımı tekrar akıl süzgecinden geçirin BELKİ O ZAMAN ANALRSINIZ NE DEMEK İSTEDİĞİMİ.
uğur iyice takip ediyorsun değilmi abicim ?.Arkadaşlar kimse üzerine alınmasın sözüm hakaret varı yazanlara ve işi düşmanlık boyutuna getirene it úrùr kerevan yürür