Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Engelli Personel Atamaları Belli Oldu

mrh arkadaşlar.atanalar için hayırlo olsun.bende 2 tercihim balıkesire cıktı.orda bana yardımcı olacak arkadaş varmı acaba.bekliyorum.tel yazabilirmi

slm

ben 80 aldım atanamadım 68 78 76 alanlar atanmış nasıl iş anlamadım

Ben Cemil yeni üye oldum sorunum ortapedik, konuya gelecek olursak o kadar öfkeliyim ki devlete bunu anlatamam. 72 puan aldım ve atanamadım, soğolsun bütün iller 90 maşallah sanki profösör atanılıyor. Ben şahsem mahkemeye verecem bu hak yiyenleri. Devlet benim için bitmiştir gözümden düşmüştür. Kazanan arkadaşlar torpil yok diyor kazanamasalardı ne derler di merak ediyorum

Atamalar hakkında

[FONT=Microsoft Sans Serif]Arkadaşlar selamlar.[/FONT]
[FONT=Microsoft Sans Serif][/FONT]
[FONT=Microsoft Sans Serif]Atamalarla ilgili olarak minumum 68,70 puanla atananlar memur kadrosudur. Hizmetli kadrosunda minumum puan 90 olup diploma notu ve bilgisayar kurası ile atamlar yapılmakta olduğunu biliyorum. . [/FONT]

classline;

arkadaşım doğru söylüyor katılıyorum torpil yok aksi bir durum varsa arkadaşlarımızın arkasındayız ama haksızlık yapılmadı yapıldı diyenlerde atanan arkadaşlara laf armş olur ne kadar devleti suçlasalarda sonuçta arada engelli arkadaşada laf söylemiş olur varsa hizmetlide 90 altı yerleşen yada memurda 68-70 altı yerleşen biz de varız yanınızda ne gerkiyorsa yaparız ama bazı ataması çıkmayan arkadaşlar hiç hoş yazılar yazmıyor

kazanamyanlar kusura bakmayın millet emeğinin hakkıyla kazandı.kazanamayınca millete camur atıyosunuz.bilinki puanınız yetmemiştir.torpille alakası yok adam 90 almış yerlesmiş.92 almış yerşleşmiş.sende 90 veya 92 alaydın sende yerleşirdin kardeşim.ha şöle 92 aldındamı yerleşemedin ona sözüm yok demekki puanın yetmemiş.kimsenin sucu yok.herkez hakkıyla kazandı.

Tum arkadaşlara hayırlı ugurlu olsun yenı gorevlerı darısı saglık bakanlıgının sınavlarına

yakamoz@06;

evet kardeşim sana kesinlikle katılıyorum.Sonuçları beklediğimiz süreç içerisinde bunlarin bir sürü iftiralarını,karalamalarını,yalan ve yanlış yönlendirmelerine tanık olduk.Yok 1600 kişi 100 çekmiş te yok sınıflara oldukları gibi cevaplar verilmiş te yok torpili olmadan hükümet kimseyi almazmış ta...palavraların bini bir para..ben hayatımda bu kadar adilane bir sınav görmedim.Ne demek istediğimi anlamayan matematiksel çıkarımlar yapsın o zaman belki sakinleşir biraz..bye

arkadaşlar sınavı bir tutmayın aynı anda 3 tür sınav oldu, 90 alıp atanamayanlar hizmetli ya da memur kadrosu genelde. öğretmen olanlarda böyle bir durum yok hemen hemen. ben 69 puanla 1. tercihim izmire yerleştim öğretmen olarak. kopya mopya hak getire başımızda 4 tane gözetmen vardı 30 kişilik sınıfta. çamur atmayalım gerçekleri bilmeden

Merhaba arkadaşlar öncelikle atanan arkadaşları tebrik ediyorum görevlerinde muvaffak olmalarını diliyorum.burdan kazanamayan arkadaşlarında artık çamur atmalarını istemiyorum ben 88 puan aldım yerleşemedim(hizmetli)ama sorulardan ben doğru yapıp değiştirdiğim 3 tane cevap vardı onları değişmesem 94 alacaktım ve o zaman garanti yerleşirdim nasip. demek istediğim şudur sorular çok basitti biz yapamadık yapanlara saygı gösterelim bari... Kazanamayan arkadaşlar diğer sınavlara çalışalım bir fırsatı daha kaçırmayalım..SEVGİLERLE..

Euroboy,
millet 90 alıp atanmışsa suçları ney? sen alamadınsa o puanı neden devlete çamur atıyorsun durduk yerde?

atama

arkadaşlar kars memurluk atanmışım değiiştirebilirim

kovboyy;

emin olmadığın cümlelerden sakın nerede yasıyon bizim millet çorap alırken bile tanıdıık dükkan sorar eşe dosta sen hala torpil yok diyon hipnozmu edildiniz yaaaaaaaa

yerleşen arkadaşlar hayırlı olsun diyorum
aklıma takılan 2 soru var ve bunlara cevep bulamıyorum lütfen bilen varsa cevaplasın
1.soru MEB yeni alımında 4 temmuz da yapılan sınav puanlarından mı alacak?
2. soru atanıpta başlamayan arkadaşların yerine yedek liste oluştu mu?
lütfen sağlıklı bilgi verin!

torpil var diyenler lütfen ispat ederlerse en azından inandırıcı olurlar. benim torpilim morpilim yoktu. sınavı verdim ve kazandım. daha önceki meb sınavına da girmiştim kazanamamıştım. kesinlikle torpil düşüncesi aklıma gelmedi. kazanan arkadaşlara hayırlı olsun. kazanamayanlar da üzülmesin yeni alımlar olacak.

Gökan sen kendi adına konuş nasıl özürlü sınvaında 92 den aşağı inmiyor bu bilim adamı sınavımı bal gibi cevaplar düzeltildi sorualr dağıtıldı öğretmenler söyle ^^^^örnek kpss sınavına giren ^^^^^^torpil meb sınavınamı girmiyecêk...

Euroboy;

ya arkadasım bu sınavdan 90 altında almak kusura bakmayın ama çaresizliktir... ilk önce kendimizi eleştirelim... acaba hangi soru yapılamayacak soru idi " mustafa kemalin" soyadımı yoksa enküçük doğal sayı sorusu mu yada buna benzer 40 üzerinde soru... lütfen bari emek veripte kazananları eleştirmeyin... ben 94 aldım ve ilk duyduğumda kesin atanamam demiştim... çünkü sorular ilk okuş düzeyinde idi bence bu sınavlaradan sonuç elde etmek istiyorsak biraz daha azim ve istikrar yakalamamız lazım....

hakanım;

bende size katılıyorum 92 puanla bende kazanamam diye düşünmüştüm meb süpriz yaptı banada:)

niye torpil diye diretiyonuzzz anlamadımmm 70 aldım atanamadım ama olsun b bnmim hatam kimsenin degill 6 soru heba oldu kendi ellerimle artık geri dönüsüyok diger alımlara bakacaz :)

doktor723;

bende bunu merak ediyorum gerçekten bu sorulara bi cevap bulabilirsek aslında rahatlıyacaz belki bi ümit olacak ve sevinecegiz

ben ilk tercihim olan samsun'a atandim 78 puanla ve minimum yerlestirilme 72 puanla. bazi arkadaslar torpil var demis. bu soyleminizle benim gibi her hangi bir torpili olmayanlari da tohmet altina soktugunuzun farkindamisiniz arkadaslar ?

90 puanla izmire atandım şaşırdım açıkcası.eskişehir 96 puanla başlamış atamaya burası olmadı.4. tercihim olan izmir geldi.sınav o kdar klaydı ki 90 puanla asla atanamam diye düşünüyordum.sağlık bakanlığına alımlardaki sınavda bu düzeyde olacak sanırım...

torpil olduğunu iddia edenler ispat etsin ben de herkesten özür dileyeyim. ben torpil olmadığını iddia ediyorum misal ben. torpilim falan yoktu 94 aldım.

valla kpss lisanstan sonra bende düşünmeye başladım olabilir diye

atamalar

Sevgili arkadaşlar bimere yazdığım dilekçe karşılığında aldığım cevapta milli eğitimde bu yıl başında engelli personel açığının 16256 kişi olduğudur. Son olarak 5000 kişi atandı bilindiği üzere, geriye 11256 açık şu an için mevcut bulunmaktadır. Burada aklımıza gelen şudur acaba ekimde açılacak sınavda milli eğitim yine bir güzellik yapıp yeni bir sınavmı açacak yoksa ensonki sınavda yerleşemeyenlere yeni bir atamamı yapacak.

Arkadaşlar ilgili kurum ve kuruluşları email bombardımanına tutalım.Bir an evvel yeni alımları baslatsinlar.Ellerindeki boş kadroları seçim için koz olarak kullanmalarına müsade etmeyelim.durmadan hergün defalarca email atalım.mutlaka sonuca ulaşırız.çünkü önümüzde refarandum dan sonra seçim var.bu süreci çok iyi değerlendirmemiz lazım.yoksa seçim geçtikten sonra 5 yıl alım olmaz bunu böyle bilin.

Üst Alt