Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Engelli Personel Atamaları Belli Oldu

90 puanla bütün kadrolar kapanmış..6. tercihlerinize bile yer kalmamış.

arkdaşalr SORU KAĞITLARI TORPİLE GÖRE DÜZELTİLMİŞ

Yanlış cevapları düzletiler ak partililer atanacak

Ben Hizmetli kadrosundan 88 puan aldım. ATANAMADIM. Atanan kardeşlere HAYIRLI OLSUN dileklerimi sunuyorum. Bilginiz olsun diyede Tercihlerimi yazıyorum.

1 ANKARA 94
2 KONYA 92
3 KAYSERİ 92
4 ESKİŞEHİR 96
5 KARABÜK 92

1ANKARA942ANTALYA923KAYSERİ924MERSİN925ÇORUM92

aldığımpuan 74 atanamadım.hersey doğru. aldığım puandada sıralamalarımdada yanlışlık yok

suat46 bende akpartılıyım ama torpılım morpılım yok atanamayınca camur atmasın kımse...sınav sonuclaında yanlıslık oldugunu ıddıa eden arkadaslar karamsar olmayın hemen duzeltılecektır emınım buna..74 lısans kahramanmarasa atandım..ataması yapılan herkese hayırlı ugurluolsun..

Atanamadım İkinci tercihim trabzondu memur bir soruyla kaçtı trabzon72 ile almış 70 almıştım olmadı üzüldüm...

90 puaan nevsehir90 izmir 90 ile almıs 90 puaanla yerlesmemis neye göre acaba puan esitliğinde

atananlara hayırlı olsun tebrik ediyorum ben daha sonuçları bile göremedim ama görmeye de gerek yok sanırım

Atanan arkadaşlarımıza hayırlı olsun... bende atanamayanlar arasındayım

atanan arkadaşlara hayırlı olsun bende atanamadım ama yılmıcam.atananlar arasında burdur varsa yardımcı olurum arkaşlar

Atandımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.........

Atama Tarihi : 18.08.2010

1. tercihiniz olan ANKARA iline atandınız. (KADROLU)

SıraTercihlerM. Puanlar1ANKARA942BALIKESİR923KIRIKKALE944KIRŞEHİR965KAYSERİ92

Tercih Dışı Atanmak İstiyorum EVET

elmasekeri1988;

atanamayanlar suçu başka yerlerde arıyorlar. olay bu

yuh.size.yani.bu.paranoyaları.nereden.uyduruyorsunuz.bilmemçki.amcam.ve.abim.ak.partide.üst.yönetimde.ben.abime.artık.bişeyler.yaparsınız.dedim.oda.yok.kardeşim.kimsenin.hakkını..yemeye.gerek.yok.allah.nasip.ederse.etenırsın.dedi.ben.92.aldım.ve.ilk.tercihi.olan.ARTVİNe.atandım.kımselere.çamur.atmayın.nasip.değilmiş.deyın.herkeze.hayırlı.olsun.....

Sıra Tercihler M. Puanlar
1 MALATYA 96
2 ADANA 94
3 ANKARA 94
4 ELAZIĞ 94
5 BALIKESİR 92
türkiyenin hizmetli lideri malatya olmuş 96 ile kapanmış

rotinda;

sen ve ailen fazla iyimsersin.. kul hakkının en cok yenildiği, en cok torpilin ve kadrolaşmanın yasandığı bir dönemdeyiz

bu arada 98 ankara 1. tercih
atananlara hayırlı olsun

Acıkca soylemelıyım kı bende sınavdan once torpil olacagını dusunuyordum ve emın gıbıydım ama sımdı atandıgımı ogrenınce bu işin ıcınde torpilin olmadıgını ogrendım... Atanamayanlar torpil var dıye camur atmasınlar... 82 Puanla Kayserı'ye atandım...

96 puanla ilk tercihim izmire atandım. atanan arkadaşlara hayırlı olsun.

hz levent 5000 kısı alınıo 5000 tanesınınde torpılımı var..ıyımser olalım artık bıraz rotında ve aılesı gıbı..torpıl olmadını nnerden bılıorum..kızkardesımde meb sınavına gırmıstı 2007 de ve adanaya 4 kısı alınıodu sadece 4...kardesım torpılımızde olmamasına ragmen 900 kısıden 3. oldu ve goreve basladı engellı kadrosunda..torpıl var deyıp karamsar olmaya gerek yok..onumuzde yıne sınavlar var saglık bakanlıgı ve meb yıne sınav acacak...ınsallah o sınavlarda gırecektır gıremeyenler..

90 puan istanbula atandım 6. tercihten 1. tercih hatay 90 antep 92 balıkesir 92 bursa 90 izmir 90 hizmetli

hayırlısı olsun herkes için
80 puan yetmedi 90 puandan başlıyor genelde
torpil morpil yinede alsında devlet en azından boşda kalaan olmasın

Üst Alt