Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Engelli Personel Atamaları Belli Oldu
peki gökhan şimdi sana yanlışlık olmu atamadınız diye yazı çıkarsa sence doğru olurmu nasıl güveneceğiz sencede sınavın tekrar edilmesi daha ii olmazmı?=
nasıl bi saçmalık ya kaldırmışlar 90 aldı yiğenim ilk tercihi kayseri-ankara-konya-nevşehir-izmir atanmışmıdır aceba. kayseri il meb i aradım 92 de kalmış dedi bi listeyi acıklayamadılar ellerine yüzlerine bulastırdılar saçmalık listede açıklamadılar torpillilere 25 günlük sürede hepsine tam puana yakın verdiler heralde. 90 üstü almak zordu ama su an kaç bin kisi içinden 90 a sıra gelmemesi düşündürücü olur.
bence yanlışlıklara atananlarda girecek yani çoğunun atamaları yalan olacak çünkü atama şehirlerini yanlış yani tercih ettiğin şehir yanlışlık olduğuna göre ilk atananların çoğu atanamayacak atanamayanlar atanacak böylelikle yine karışacak çünkü haliyle tercih ettiğin şehri düzeltecekler yanlışlık olmuştuya birçok kişinin. arkadaşlar allah sabır versin hepimize
linki geri çektiler sorun ne kimse bilmiyor ama takip ettiğime göre hizmetlilerde 90 puan en son benim gördüğüm 90 puan alanlar aralarında işt diploma tarihi yaş dip. notu diye ayrım olabilir
memurlardada 68 olarak gördüm bundada aynı kraterler geçerli benim takipledğim bu bakalım tekrar yayınladıklarında bir farlılık olursa birley diyeem hayırlısı
YAKAMOZ06 Hizmetli olarak ve Ankara tercih ettiysen, Ankara için konuşuyorum En küçük 94 ten almış sanırım. Bende öyle yazıyordu. Bende 88 Puan la İlk tercihim Ankaraydı ama ATANA MAMIŞIM Hayırlısı olsun bakalım Önümüzde Orman Genel Müdürlüğü ve Sağlık Bakanlığı Sınavları var.
Atamalarda yanlışlılık oldugu için bakanlık atamaları geri çekti en kısa zamanda yeniden düzenleyip tekrar açıklayacaklar.sabırla bekleyelim en güzeli.
yakamoz kardeşim yani benim sabah epey bi araştırdım 90 puanla kapanmış çoğu yer umut ediyorumki sen de puanın 92 imiş yani kesin atanmışsın diyorum bu benim takiplediğim sonuçlara göre konuşuyorum kesinlik sadece benim gözlemlediğim 90 kadar düştüyse sende atanmışındır inşlhh diyorum hayırlı olsun )