Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Milli eğitim bakanlığına lisans mezunu olarak yerleşenlerin kayıt atama sorunları..?

rebentsu7

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
04/02/2014 Sonuçlar açıklandı listeler 10/02/2014 sonrası illere ulaşacak diyorlar kayıtlar ve sonrası calışma sartları ile ilgili bilgisi olan tecrubeli arkadaşlardan yardım beklıyoruz

Aynı illere atananlar evrak teslimı sonrası ne kadar sürede çalışmaya başlar ne zaman çalıştığımız özel sektörden ayrılalım

:D son güne kadar çalış özelde ben olsam atama sonucunu gördüğüm gün ayrıılırım.. il içi atamalarda hemen başlıyorsun işe il dışı 15 gün olması lazım

Atama sonucu eve tebligat mı yapılacak yoksa ınternetten mı ogrenecegız ozel sektorde 10,5 senem oldu cıkarken bı calısma suresı oluyor o yuzden tereddut yasıyorum. cevap için ayrıca çok tesekkur ederım...

Atandığına dair ev adresine tebligat gelir aynı ildeyse ertesi gün, farklı ildeyse 15 gün içinde başlamak zorundasın bana kalırsa hemen git atandığın ilin il milli eğitiminde atamadan sorumlu il milli eğitim müdür yardımcısı ile konuş sağlık durumunu filan anlat ki ikametgahına yakın bir yere versinler seni sonra çok zorlanırsın hayırlı olsun başarılar dilerim.

Haftada 40 saat çalışıp 2000 TL ye yakın maaş alacaksın, çalışma şartların açısından özel sektörden geldiğin için sorun yaşamassın diye düşünüyorum.

Eve tebligat beklemeyin, takip edin, mümkünse müdürlüğe gidin, uzaksa her gün telefonla bilgi alın..

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim...

Milli Eğitim Bakanlığı lisans mezunu memur kılık kıyafetimizi kurum mu veriyor yoksa bize söyleniyor biz mi alıyoruz meb'da yemek olayını biz dışarda mı yiyoruz,mola saatlerimiz ne kadar ayrıca saat kaçtan kaça çalışıyoruz ve kömür yardımı gibi ekstra ne gibi haklarımız mevcut evli ve eşimiz çalışmıyor bir çocuğu olanın maaş farkı ne kadar tecrubeli arkadaşlardan konu ile ilgili yardımlarınızı bekliyor ve şimdiden teşekkür ediyorum...

ben 30 kasımda heyete girerek rapor aldım.. raporumu hastane % 46 olarak vermiş.. fakat ankaradan rapor sonucu deftedarlıga geldiginde şöyle bir acıklama yapılıyor...
hastaneden aldıgınız rapor 3.4 tablosuna göre hesaplanarak göderilmemiştir rapor tekrardan düzenlenip tarafımıza gönderilsin. bu sekilde rapor oranı için açıklama yapamıyoruz diyorlar.

yani hastane balthazard formülüne göre hesaplayıp oran vermemiş. direk olarak % 46 vermiş. ankarada bunu balthazarda göre yazın gönderin diyor.. şimdi buradaki hata benim degil hastanenindir diyerek tekrardan rapor almam gerekmedigini düşünüyorum.. zaten hastanede aynı raporum var. onlar hesaplasın tekrardan göndersin...

tekrardan heyete girersem düşük raporu alırım diye girmek istemiyorum bu konuda ben ne yapmalıyım.. bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim

Türk asılı yabancı uyrukluyum (alman), tercihlerden memurluk çıktı. TC vatandaşlığına geçiş için il nüfüs müdürlüğünde başvurumu yaptım, fakat içişleri bakanlığına gidecek ve işlemler uzun sürebilir dediler. Acaba direk içişleri bakanlığına giderek işlemleri hızlandırma imkanım var mıdır?

miyaww;

tc vatandaşı değilsen atanamazsın şartlarda bu var..vatandaşlık işi hemen çıkıyormu bilmiyorum bakanlar kurulu onayı gerekiyor :D bu güne kadar neydeydin

muhendis3232;
Ailem pek sıcak bakmıyordu, alman vatandaşlığımı kaybetmeme, o açıdan beklemek durumunda kaldım...

rebentsu7;

Memurun kılık kıyafeti takım elbisedir ama çalıştığınız yere göre giyinirsiniz. Ben kot pantolon spor ayakkabı ile gidiyorum mesela.. Amir sorun çıkarmadıktan sonra önemli değil.. Yemek olayı da şöyle, öncelikle müdürlükte mi yoksa okulda mı çalışacaksınız orası belli değil.. Okulda çalışırsanız ve okulun yemekhanesi varsa orada yoksa dışarıda, müdürlük içinde aynı şey geçerli.. Mola saatleri; kış saatinde 12 den 1 e, yaz saatinde 12 den 1.30'a. Banka maaş promosyonu hariç ekstra bir hakkınız yok. Evli eş çalışmıyor bir çocuk ile maaş farkı; çocuk 6 yaşından küçükse 202 tl, büyükse 183 tl..

arkadaşlar bende hala bekliyorum çalıştıgım yere istifamı vermedim yozgata atandım süreç nasıl işler kaç günde iş başı birde yol harcı veriliyomuş dogrumu ankaradan yozgata gidecegim çünkü

Nuray hanım; ilk defa memur olarak atananlara yolluk verilmez, kendi imkanlarınızla gitmeniz gerekiyor. Atandığınız müdürlükle irtibat halinde olun, atama kararnameniz çıktıysa gidip alın ve işe başlayın, tebligatı beklemeyin..

Atama amirin (Genelde il milli eğitim müdür yardımcısı olur) duruma göre personel açığı nerde varsa orayla kararlaştırıp senin atama kararnameni imzalayıp çalışacağın alt birime gönderiyor.

Rebentsu durumunu bilmiyorum ama lisans mezunu nitelikli bir insan için bence memurluk ağır bir iş fakat Türkiyede özel sektörün hali malum ölümü gösterip sıtmaya razı olmaya benziyor biraz.

Atandığınıza dair yazı müdürlüğe gider, müdürlük sizin çalışacağınız birim/okul 'u belirler, resmi yazıyı yazıp valinin oluruna sunar, vali imzalayınca iş bitmiş olur..

MerhabaGiresun milli egitime atandim. Henuz ilcem,yerim yurdum belli degil. Dun giresun il milli egitimden arayip belgelerimi goturmemi soylediler bu cumaya kadar. Subat sonu,mart basi gibi de atamalar yapilacakmis. Ankaradan gidecegim fiziki sartlari iyi olmasi durumunda. Bu asamaya gelmis olan var mi? Ankaradan giresuna atanan? Yada su an hangi asamada atama islemleriniz?

Merhaba; Ben de edirme milli eğitime atandım. Evraklarımı çarşamba günü Edirne Milli eğitime teslim ettim. Bana söyledikleri 21/02/14 Cuma günü kurul toplanacak ve kimin nerelere atandığı belirlenecek daha sonra veli onayına gidecek vali onayından sonra bizlere telefonla bilgi verilece ve 15 gün içinde göreve başlamış olacağız.

Başka evrak teslim eden arkadaşlar var mı ?

12/02/2014 Çarşamba günü tüm evraklarımı İzmir İl Milli Eğitime teslim ettim 28 Şubat yada 3 Mart günü telefonla aramamı söylediler ve Martın 10'na kadar iş başı yapacağım söylendi.Bi arkadaşım Ardahan İline atandı o da Çarşamba günü tüm evraklarını Ardahan İl Milli Eğitime teslim etmiş ve cuma günü oradaki bir lisede iş başı yaptı bugün ve yarın hafta sonu tatili pazartesi de maaşımı cekeceğim dedi Halk bankasından tüm atanan arkadaşlarıma hayırlı olsun...

rebentsu7;
kardeşim atanma tarihini görmenden işe başlaman kadar geçen süre kaç gün?

muhendis3232;
Bana Söylenen en geç 3 mart atanacağın yer belli olur 10 marta kadar iş başı yaparsın dendi

rebentsu7;
Aynı il' de olduğum için sanırım çok bekletmezler gibi geliyor

Bende evrakları 11 Şubatta teslim ettim sizi arayacağız dediler hala ses seda yok.Öğrendiğime göre evrak teslimin son gününe (21/02/2014) kadar bekleyeceğimiz.Muhtemelen Şubat'ın son haftası işe başlarız.Şuan da lisans düzeyinde atanıp işe başlayan var mı ?

görülen o ki şubat 21 e kadar beklememiz gerekecek. mart başı da başlarız gibi. inşallah sorun yaşamayacağımız yerlere atanırız.

rebentsu7;

su yazdıklarınla beni o kadar güldürüyosun ki.. memurlugu yazanmısın 2000 maas alacaksın kömürden bahsediyosun. devletin verdigi elbiseden
2 ay daha sabır et cocuk parası ne kadar alacagını görürsün
sen özel sektörde dilenmeye alısmısın kamuda yapamazsın gibime geliyor

kalpsizsevgilim;

Şunu önce çok iyi bilmeni isterimki ben kimseden dilenmem kaç senedir kamuya girmek için uğraşıyorum bu çabam sonucunda kazanmak beni çok mutlu etti çünkü özel sektörde çok zor şartlarda çalışıyorum kazanmamın heyecanıyla aklıma gelen şeyleri sadece sorguladım bunun adı dilencilik değil böyle bir ithamla beni önyargılı bir şekilde itham etmen beni çok üzdü size sizin bana yaklaştığınız seviyesizce yaklaşmıyacam ve sizi Rabbime havale ediyorum...Hayırlı geceler.

way arkadaş yaa. bu sitede, bu tercihlerde atananlardan kimse yok mu yani. binlerce üyeden sadece bu kadar mıyız. ey Allahım.. ee nasıl haberimiz olacak gelişmelerden. bunların aramasını mı beklicez oturup. poffffff..........

Bir arkadaşım lisans mezunu olarak doguda bir ile atandı ve lise de iş başı yaptı bugun bıraz konustuk maasını cekmıs 1950 tl ama eşide memur olduğu için asgari gecım ındırımınden faydalanmıyor o yüzden 2000 tl altı kalmış birçok arkadaşım ve bu forum sitesinde ilk maaş 1,5 veya 2 katı alırsınız diye yazmıştınız biz o 1,5 veya 2 katını göremiyecekmiyiz? ayrıca ben özel bir sektörde çalışmaktayım ve vergi indiriminden faydalanıyorum memur olduğum zaman vergi indirimi için bir yere başvuru yapmam gerekiyor mu yada otomatik vergi indirimim devam eder mi

Üst Alt