Ali daha ayrintili yazarmisin senden rica etsem,
Elbette tip her zaman icin bas taci umudumuz onlarda,en son bir ilac bekledik birde utanmadan tarih verdiler,Amerika'da FDA tarafindan onaylandi her yerden yuzbinlerce dolar akti ilaci arastiran sirkete sonra ne oldu fos... Ha yinede bilimsel tip bizim icin tek cozum kaynagi.
Bizim hastaligin gercekligine donecek olursak e r i y o r u z gun gun eriyoruz,bekliyoruz tip dunyasini 30 yildir arastiriyorlar yap boz olmadi tekrar yap,bizden sonra gelecek nesil mutlaka sansli olacaktir en azindan yap boz birgun elbette sonuca baglanacaktir.
Peki simdi ne yapacagiz fizik tedaviyi yaptik diyelim kaslarimiza yuzde 2 iyi geldi,alternativ olan bitkisel olan yan etkisi cok az olan hatta olmayan dogal bir takim urunleri isteyen kullansin,ben kisisel olarak hizla eriyorum iki sene sonrasini kestiremiyorum bu gidisle en dogal ihtiyaclarimi belki gideremeyecegim.
Ali sen yaz kardesim nedir sana verilen, bende bakayim uzak dogudan ne gibi urunler var
isteyen kullansin, isteyen kullanmasin,ayiplayanda ayiplasin cok fena birsey yapiyorsun diyenlerde olacak desinler.