Değerli kardeşim öncelikle geçmiş olsun,çok acılar çekmenin malum duygusal çöküntüleri içine girmişsin,bedensel engellerinde kendine yeter olmana izin vermediği için,kendini hiçte hoş olmayan düşüncelere sürüklemişsin.Ben dostum; acı söylersem lütfen bana kırılma,sadece bundan faydalanman için acı söyleyebilirim.Şöyle bir etrafına bak gözüm,yalnızmısın senden başka engelli yokmu?sağlıklı olmak kadar doğal bir gerçektir engellilik,insan bazen başına gelenleri istemedende olsa yüklenmek zorunda kalıyor,senin başına gelenler,benim ve diğer arkadaşlarımızında başına gelenlerin değişik versiyonlarıdır.Kolay olmadığı malum ancak güçlü olmak,hayata asılmak,hatta normalden daha fazla asılmak gerek,çünkü seninde,hepimizinde bunun için sebepleri var.Senin eşin ve çocuğun bunların başında geliyor,can kardeşim ötenazi,vb.diğer olumsuzlukların yerine bu sebepleri yerleştir ki yaşamdan keyif alasın,ayrıca hayatın içinde kötüler,kötülükler olmasa iyinin, iyiliklerin kıymetini bilemezdik.Yasinciğim sana,eşine aslan parçası yavruna huzurlu,uzun ömürler diliyorum..*AĞZINI BURNUNU KAPA,NEFES ALIP VERMENİN KIYMETİNİ ANLA...